Rasel Krou (57) se pojavio sa devojkom Britni Teriot (31) na Australijan openu

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.360
Love set match! Rasel

Krou i Britni Teriot razmetali su se svojom romansom na Australijan openu u Melburnu u subotu (29. januara). 57-godišnji dobitnik Oskara i njegova prelepa, glumica koja je postala agentica za nekretnine, devojka, 31, bili su nasmejani dok su uživali u igricama mazeći se jedno pored drugog u prvom redu.

Rasel je, obučen u mornarski polo, izgledao dobro raspoložen dok je ćaskao sa prijateljem koji je sedeo pored para.

Britni je dopustila da njena prirodna lepota zablista u ležernom džemperu sa V-izrezom dok je uživala u svom uzbudljivom sportskom duhu prvenstvenih utakmica.

AAThvIG.jpg

ajd neka sad to, nego evo pitanje iz matematike:

Ako Rasel ima 57 godina a Britni 31, koliko Rasel ima para?

Love set match! Rasel

Krou i Britni Teriot razmetali su se svojom romansom na Australijan openu u Melburnu u subotu (29. januara). 57-godišnji dobitnik Oskara i njegova prelepa, glumica koja je postala agentica za nekretnine, devojka, 31, bili su nasmejani dok su uživali u igricama mazeći se jedno pored drugog u prvom redu.

Rasel je, obučen u mornarski polo, izgledao dobro raspoložen dok je ćaskao sa prijateljem koji je sedeo pored para.

Britni je dopustila da njena prirodna lepota zablista u ležernom džemperu sa V-izrezom dok je uživala u svom uzbudljivom sportskom duhu prvenstvenih utakmica.

Pogledajte prilog 1093677

ajd neka sad to, nego evo pitanje iz matematike:

Ako Rasel ima 57 godina a Britni 31, koliko Rasel ima para?
Ljubav, čista ljubav!
San svake balkanske sultanije...
Upala joj kašika u med...

znači i nema baš nešto puno para ;)
ali dovoljno za polovnu robu koju već neko vozao...

taman tata da joj bude.
A ti bi odbila "taticu"?
Od svih tema na ovu teaguješ, jel?

Poslednja izmena:
da mi se vrne poruka za Sunčaju, to mi poznanica/koleginica, znam je ko zlu paru, kakve veze ima forum koj kuяас?

mnogo si kivan na neku, rekao bih?
samo realan

to ti ko polovan auto koji Srbi rado kupuju
nema veze što je model out-of-date i što je neko svršavao po presvlakama - će zameni...

da mi se vrne poruka za Sunčaju, to mi poznanica/koleginica, znam je ko zlu paru, kakve veze ima forum koj kuяас?

samo realan

to ti ko polovan auto koji Srbi rado kupuju
nema veze što je model out-of-date i što je neko svršavao po presvlakama - će zameni...
čuj polovna?
Šta je trebao da radi? Da nadje neku od 13. godina, nerabljenu?

ma jok ona mene mož pošalje u tri lepe ja se neću ljutim, svaka druga reč uživo joj "kupac"... pcuje ko kočijašica...
ajd videćemno kako će da ispadne na kraju

mislim, trebao bi kao moderator da pratiš ko se s kim ovde poznaje ali isto tako ko se u medjuvremenu popičkarao sa kim a ko je ostao na prs u dupe... deo iz 2003 je odustao ali ima nas dosta iz 2004 do 06 koji smrdimo ovde ko inventar

čuj polovna?
Šta je trebao da radi? Da nadje neku od 13. godina, nerabljenu?

ajd videćemno kako će da ispadne na kraju
alo, pazi na godine...

mislim, trebao bi kao moderator da pratiš ko se s kim ovde poznaje ali isto tako ko se u medjuvremenu popičkarao sa kim a ko je ostao na prs u dupe... deo iz 2003 je odustao ali ima nas dosta iz 2004 do 06 koji smrdimo ovde ko inventar
ja nisam moderator za celu krstaricu. Imam ograničen domet ;)

alo, pazi na godine...
pa ti aludiraš.
kad se već javljaš, do kolko godina može čovek da očekuje nerabljenu?

pa ti aludiraš.
kad se već javljaš, do kolko godina može čovek da očekuje nerabljenu?
zavisi od mesta
ako je Bosna onda mož to ranije kako navodiš, od koga su naučili ne znam...

a ako pričamo o Beogradu mož nadješ i do 35. pogotovo nbgd, sve proleterska deca rodjena za milijarde...

sad vidim da nisi džabe nakupio 72 upozorenja
ma znam ja ko to meni namešta
to ono djubre ....

Ljubav, čista ljubav!
San svake balkanske sultanije...
Upala joj kašika u med...

ali dovoljno za polovnu robu koju već neko vozao...

A ti bi odbila "taticu"?
Od svih tema na ovu teaguješ, jel?
i ja volim mlados' :zkez:
5 pa aj i do 10 godina da se "oprosti" ali ono je stvarno mnogo velika razlika.
inače, taj tatica nije bio lep ni kad je bio mlad i zgodan a kamoli ovako kad se utovio ko međed...
već sam pisala na nekoj temi...
meni su on, ričard gir, robert redford, harison ford, lajam nison odvratni.
ne podnosim te kukumenejadanjajadnamilevabejbifejs likove

i ja volim mlados' :zkez:
5 pa aj i do 10 godina da se "oprosti" ali ono je stvarno mnogo velika razlika.
inače, taj tatica uopšte nije moj tip.
nijebio lep ni kad je bio mlađi i zgodan a kamoli ovako ko međed...
već sam pisala na nekoj temi...
meni su on, ričard gir, robert redford, harison ford, lajam nison odvratni.
ne podnosim te kukumenejadanjajadnamilevabejbifejs likove
a koji ti je od tih matoraca ok?

Back