Na ostrvu Bali postoji obred koji se zove prizivanje. U osnovi je uverenje da se delovi svakog od nas tokom zivota lome i razdvajaju. Ako se to desava precesto ili prebrzo to nam moze toliko oslabiti duh da nam i zivot bude ugrozen. Najvazniji deo obreda isceljenja je da se osoba vrati na mesto traume i prizove delove sebe koji su tamo zarobljeni. Slican proces se desava i kad rasciscavamo nered u svom zivotu, kad odbacujemo osobe koje ne volimo ili stvari koje nam ne trebaju. Na taj nacin prizivamo delove sebe koji su vezani uz te stvari ili te osobe a nasa energija umesto da se rasprsi na hiljadu razlicitih neproduktivnih strana vraca se ponovo nama. Postoji li u vasem zivotu neki nered koji vam zaklanja vidik, koji vas zbunjuje ili vas odvodi na pogresan put.... moze i onaj u podrumu ili na tavanu
meni u osnovi savrsensto u svemu nije normalno
jer onda nemas na cemu da radis i nemas oko cega da se zanimas
uvek postoji neki nered u kuci, glavi u dusi koji treba srediti, promeniti, rascistiti
to je jednostavno zivot
covek se vremenom menja a vremenom i njegove potrebe, zelje, ukusi i htenja
sto nam je danas uredno i pod konac, mozda ce vec sutra poceti da nam smeta
zato je to po meni jednostavno normalno da se sve menja i da covek prilagodjava stvari onako kako se i sam razvija
trenutno u mom domu postoje 2 kriticne tacke koje traze preuredenje - spajz i kupatilo, a u zivotu neke navike i finansije
ja sam stalno u procesu ciscenja i rada, u glavi ili u kuci, svejedno je, na ovaj ili onaj nacin trudim se da uvek idem napred i uvek unosim plus, to zvuci kao Sizifov posao, ali nije
kad gledam stare slike i kad vidim sta je sve uradjeno, sta smo MI uradili, ponosna sam
kad citam stare beleske i kad vidim sta sam JA postigla od zeljenog, srecna sam