Rasciscavanje nereda

gost 16798

Elita
Poruka
15.861
Na ostrvu Bali postoji obred koji se zove prizivanje. U osnovi je uverenje da se delovi svakog od nas tokom zivota lome i razdvajaju. Ako se to desava precesto ili prebrzo to nam moze toliko oslabiti duh da nam i zivot bude ugrozen. Najvazniji deo obreda isceljenja je da se osoba vrati na mesto traume i prizove delove sebe koji su tamo zarobljeni. Slican proces se desava i kad rasciscavamo nered u svom zivotu, kad odbacujemo osobe koje ne volimo ili stvari koje nam ne trebaju. Na taj nacin prizivamo delove sebe koji su vezani uz te stvari ili te osobe a nasa energija umesto da se rasprsi na hiljadu razlicitih neproduktivnih strana vraca se ponovo nama. Postoji li u vasem zivotu neki nered koji vam zaklanja vidik, koji vas zbunjuje ili vas odvodi na pogresan put.... moze i onaj u podrumu ili na tavanu :D

imate valjda neki nered u zivotu...makar ispod kreveta ili u ormaru...znate li uopste sta vam se desava sa stvarima koje ste ostavili u podrumu ili cekate da vam misevi, vlaga i ostali prirodni spasioci pomognu da donesete odluku o odbacivanju:think:

znaci metoda neka priroda ucini svoje ili najdelotvornija - sacekajte da umrete pa ce vasi rodjaci to da srede :think:
...na temu me podstakli ovi stari - novi politicari pred izbore... taman pomislih da smo ih se resili a evo njih opet...neunistivi su:D

Na ostrvu Bali postoji obred koji se zove prizivanje. U osnovi je uverenje da se delovi svakog od nas tokom zivota lome i razdvajaju. Ako se to desava precesto ili prebrzo to nam moze toliko oslabiti duh da nam i zivot bude ugrozen. Najvazniji deo obreda isceljenja je da se osoba vrati na mesto traume i prizove delove sebe koji su tamo zarobljeni. Slican proces se desava i kad rasciscavamo nered u svom zivotu, kad odbacujemo osobe koje ne volimo ili stvari koje nam ne trebaju. Na taj nacin prizivamo delove sebe koji su vezani uz te stvari ili te osobe a nasa energija umesto da se rasprsi na hiljadu razlicitih neproduktivnih strana vraca se ponovo nama. Postoji li u vasem zivotu neki nered koji vam zaklanja vidik, koji vas zbunjuje ili vas odvodi na pogresan put.... moze i onaj u podrumu ili na tavanu :D

El ti to oces nam kazes da ti zao sto se ne sexas dovoljno i na vreme?:heart:

meni u osnovi savrsensto u svemu nije normalno
jer onda nemas na cemu da radis i nemas oko cega da se zanimas
uvek postoji neki nered u kuci, glavi u dusi koji treba srediti, promeniti, rascistiti
to je jednostavno zivot
covek se vremenom menja a vremenom i njegove potrebe, zelje, ukusi i htenja
sto nam je danas uredno i pod konac, mozda ce vec sutra poceti da nam smeta

zato je to po meni jednostavno normalno da se sve menja i da covek prilagodjava stvari onako kako se i sam razvija

trenutno u mom domu postoje 2 kriticne tacke koje traze preuredenje - spajz i kupatilo, a u zivotu neke navike i finansije
ja sam stalno u procesu ciscenja i rada, u glavi ili u kuci, svejedno je, na ovaj ili onaj nacin trudim se da uvek idem napred i uvek unosim plus, to zvuci kao Sizifov posao, ali nije

kad gledam stare slike i kad vidim sta je sve uradjeno, sta smo MI uradili, ponosna sam
kad citam stare beleske i kad vidim sta sam JA postigla od zeljenog, srecna sam

Bila si na Baliju? Vrh!!!!

jel stoji tamo zato sto ne mozes da ga dohvatis ili je to oblik protesta ili nema nagrade ako to pocistis ili te nesto stalno ometa...vise energije se trosi ako se nesto sto treba ne uradi nego ako se uradi.... a da ti smokvice svako jutro pojedes po 1 zivu zabu...posle toga ti nista nece biti tesko:think:
e bravo andrea,super knjiga:super:
ne mogu da ga dohvatim.
a iskreno,trebalo bi da se frizider izvuce,a to bi znacilo generalku:sad2:

Back