mirabel
Iskusan
- Poruka
- 5.543
pa uvece obujemo carapice 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo juce je bilo toplo,pa je najednom tako zahladneloooo.Sva sreca pa smo mi imali cebence,inace bi se Nidza smrzo.Ipak treba imati bar jedne cipelicepa uvece obujemo carapice![]()
evo juce je bilo toplo,pa je najednom tako zahladneloooo.Sva sreca pa smo mi imali cebence,inace bi se Nidza smrzo.Ipak treba imati bar jedne cipelice![]()
ako su 21 kupicu ih ja![]()
Ne, ovo je 19. ali veći je kalup i čudna je sandalica, ima za prst mesta napred al joj je gornji deo što prelazi preko risa uzak... ili ona ima visok ris.
http://www.obucapavle.co.yu/Sandale predskolske predskolski program Obuca Pavle.htm#thumb
Model je, čini mi se 380, boja roze, onako - jako roze, negde između 19 i 20... to oko broja ne znam šta da ti kažem... cicibanove 20 su po dužini iste kao njihova devetnestica ali je ta njihova devetnestica dosta plića...
Ako neko misli da bi mu ovo odgovaralo, rado ćemo ih pokloniti
Nisu ni jednom nošene...
Da se javim i ja, svidja mi se tema...devojka bez dece, a bas zelim dete...mislim, imam tek 20(i to jos ne punih) ali svaki put kad vidim klince sva se raznezim i zamisljam kako bi ih oblacila, vaspitavala itd...ZA DEVOJKE BEZ DECE: koji horoskopski znak ne bi voleli da vam dete bude a za koji navijate.![]()
Inače, vage su pametne, lepe, borbene tačno koliko treba. Jako im je važna lepota , kako spoljna tako i unutrašnja, i jedino su osetljive na grubosti i viku, onda mogu i fizički da se razbole. I čest znak su među pevačima.![]()
Ja imam cerkicu i vaga je u horoskopu 01.10.2002 u 23:40 zove se Teodora.Porodila sam se prirodnim putem nisam ni znala sta me je snaslo.Otisla sam u bolnicu bez bolova sa krvarenjem.Za 1 sat sve se zavrsilo.Pomislila sam u sebi"Zar je moguce da je gotovo".Svakoj zeni bih pozelela takav poradjaj.Posle sam imala malo problema sa ranom ali dobro je i to proslo.
Tea je bila predivna beba mirna,prava mala spavalica.I sada je takva poslusna mamina devojcica.
Koji god da su znak u horoskopu, svi vole igracke... pogledajte kave igracke imaju na www.pandaplastnp.com
Stvarno su dobre, samo ne znam koje su cene, ima li ih u Beogradu...ovo mi deluje kao veleprodaja...