Raportirajte-ako zelite

Kad se moj sin rodio bila je popularna ona pesma "Zeni nam se Vukota "od Zabranjenog pushenja.......I tako mi podjemo da damo detetu ime bez nekog preciznog dogovora .Citavim putem meni se ta pesma vrti u glavi.Negde uz put muz me pita kako ce dete da se zove , ja kazem Vukota .....on me pogleda malo chudno al cuti .....posle nekoliko minuta isto pitanje , isti odgovor .....dakle chovek smatra da sam ja tako odluchila i poshtuje to.Ulazimo kod sluzbenice , ona pita za ime a ja ko iz topa Ognjen........pojma nemam odakle se pojavilo to ime kad ni na sekundu na to nisam ni pomislila.Chak i ne poznajem ni jednog Ognjena.I tako ostade Ognjen :)

Jos uvek nemam dece, radim na tome. Prvo sam planirala i htela da bude vaga kao ja, nisam htela da bude riba. E kad sam skontala da prodje vec 7 meseci od kad pokusavam, rekoh sebi, ma kakav horoskop! Ako zatrudnim ovaj mesec, bice riba mozda. Nije mi bitno da li ce biti decak ili devojcica, vaga ili riba, samo da bude zdravo!
Joj jedva cekam, ma samo o tome mislim!

pa da carapice nazuvacice i neko lagano cebence i duksic na kopcanje za nocne tj. predvecernje setnje...sandalice za decu sa visokim risom ali pazite da budu dovoljno cvrste a dublje... tabacic br\o rastu ja za mojih dvoje u zadnje dve godine imam oko 12... i 4 nehodajuce... potrudite se da izbegavate patike kod dece do 2 godine znam da su jako slatke ja sam sinu bez razmisljanja uzela jedne najk i jedne ribok i pukla nekih 100e ali sad ce zato morati na vezbice jel mu stopala idu ka unutra ja sam negde bila citala da anatomska obuca nije tao vazna za malu decu je` im noga brzo raste pa kao ulozak nikada tj. jako kratko stoji na mestu ali ne treba im cvrsta i sa anatomskim uliskom obuca....

inace imala sam dva jako lepa porodjaja jeda n to jes prvi indukovan sa 9 dana prebacene trudnoce i posle 8 h indukcije osetila sam prve bolove 5min pre rodjenja mog djilice lolice a to se odigralo 16.11.`06 u visegradskoj i jes su me izboli svim i svacim ali stvarno mi je bilo ok i lagano...a milicu sam rodila 13.12`07 na istom mestu ali jedva su me naterali da idem jer nisam bilasigurna da me dovoljno boli.... bolovi su poceli sat pre porodjaja i u bolnicu sam stigla sa kontrakcijama na oko 1,5 min i 7-8 prsiju otvorena a posto se jos 5 drugorodki nenormalno dralo i poradjalou istom trenutku ja sam sa asistencijom samo jedne babice kako kaze sama iznapinjala ona zena dosla a ja vec izgurala glavicu...ma bilo mi je super... a trece dete ce da saceka jer sam vec 3 godine ravno na bolovanju....ali bice jos sigurno!!!!!!

e da sa vec nekih 5-6 m deci postaje glavni fazon izuvanje kako carapica tako i obuce tako da i nema neke svrhe leti im stavljati ista atek prvi znakovi manipulacije tj. baci nesto pa te gleda kako se sto puta saginjes brises i vracas..neverovatno kako nas testiraju.....

ako su 21 kupicu ih ja;)

Ne, ovo je 19. ali veći je kalup i čudna je sandalica, ima za prst mesta napred al joj je gornji deo što prelazi preko risa uzak... ili ona ima visok ris.

http://www.obucapavle.co.yu/Sandale predskolske predskolski program Obuca Pavle.htm#thumb

Model je, čini mi se 380, boja roze, onako - jako roze, negde između 19 i 20... to oko broja ne znam šta da ti kažem... cicibanove 20 su po dužini iste kao njihova devetnestica ali je ta njihova devetnestica dosta plića...

Ako neko misli da bi mu ovo odgovaralo, rado ćemo ih pokloniti ;)
Nisu ni jednom nošene...

Ne, ovo je 19. ali veći je kalup i čudna je sandalica, ima za prst mesta napred al joj je gornji deo što prelazi preko risa uzak... ili ona ima visok ris.

http://www.obucapavle.co.yu/Sandale predskolske predskolski program Obuca Pavle.htm#thumb

Model je, čini mi se 380, boja roze, onako - jako roze, negde između 19 i 20... to oko broja ne znam šta da ti kažem... cicibanove 20 su po dužini iste kao njihova devetnestica ali je ta njihova devetnestica dosta plića...

Ako neko misli da bi mu ovo odgovaralo, rado ćemo ih pokloniti ;)
Nisu ni jednom nošene...

preslatke su sandalice,i ja bih odmah preuzela da smo devojčica...ipak roze neću Gabrielu:lol:
mi imamo neke slatke sandalice ali on vrag mali već je naučio kako da ih skine...prvo je to počeo sa čarapicama,nema šanse da bilo kakve čarape ostanu na nogama...onda ja izmislila obuću mu sandalice,to neće moći da skine....vraga ne...naučio se on kako to treba trljati petu uz petu,pa odjednom sandale leteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....:whistling:

ZA DEVOJKE BEZ DECE: koji horoskopski znak ne bi voleli da vam dete bude a za koji navijate.:)
Da se javim i ja, svidja mi se tema...devojka bez dece, a bas zelim dete...mislim, imam tek 20(i to jos ne punih) ali svaki put kad vidim klince sva se raznezim i zamisljam kako bi ih oblacila, vaspitavala itd...
Volela bih da imam i musko i zensko...navijam za lava, a ne bih volela da bude riba ili skorpija(mada nikada ne bih namestala da bude neki znak, nego kad se desi, desi se...)
Znaci, ljudi ne znate koliko vam zavidim kad citam ovde teme o klincima i bebcima ....hocu jaaaa:tajna:

Ja imam cerkicu i vaga je u horoskopu 01.10.2002 u 23:40 zove se Teodora.Porodila sam se prirodnim putem nisam ni znala sta me je snaslo.Otisla sam u bolnicu bez bolova sa krvarenjem.Za 1 sat sve se zavrsilo.Pomislila sam u sebi"Zar je moguce da je gotovo".Svakoj zeni bih pozelela takav poradjaj.Posle sam imala malo problema sa ranom ali dobro je i to proslo.
Tea je bila predivna beba mirna,prava mala spavalica.I sada je takva poslusna mamina devojcica.

:D
Ja imam cerkicu i vaga je u horoskopu 01.10.2002 u 23:40 zove se Teodora.Porodila sam se prirodnim putem nisam ni znala sta me je snaslo.Otisla sam u bolnicu bez bolova sa krvarenjem.Za 1 sat sve se zavrsilo.Pomislila sam u sebi"Zar je moguce da je gotovo".Svakoj zeni bih pozelela takav poradjaj.Posle sam imala malo problema sa ranom ali dobro je i to proslo.
Tea je bila predivna beba mirna,prava mala spavalica.I sada je takva poslusna mamina devojcica.

Isti datum kao i moj datum rodjenja:klap: Ma vage su zlato!:D

Back