Ranjen mladić na Limanu (Novi Sad)

Tenkre

Buduća legenda
Poruka
25.345
Ranjen mladić na Limanu

Novosađanin D.K. (18) ranjen je danas oko 18 časova kada su ga napala trojica napadača na Limanu u ulici Ilije Đuričića, kod studentskog kampusa.
Kako 021 nezvanično saznaje, D.K. je išao kod devojke A.Đ. (17) kada su ga na ulici napala trojica mladića. On je devojci ispričao da su napadači bili Romi i da ga je jedan ubo nožem u grudi. Ubrzo je stigla Hitna pomoć koja ga je prebacila na hirurgiju Instituta u Sremskoj Kamenici, gde se nalazi na odeljenju intezivne nege.

Policija traga za napadačima, a tužilac je ovo delo okvalifikovao kao pokušaj ubistva.

Podsetimo, ovo je drugi slučaj za manje od 24 sata da je mladić izboden na ulici.
http://www.021.rs/Novi-Sad/Hronika/Ranjen-mladic-na-Limanu.html

Nadam se da je svima u gradu postalo jasno da se samo ekstremno naivan čovek može kretati nenaoružan po Novom Sadu,bilo danju,bilo noću.Noževe,elektrošokove,mini suzavce,boksere,utoke u džepove i udri.

kazete-novi-sad-nebez.jpg

Ranjen mladić na Limanu

Novosađanin D.K. (18) ranjen je danas oko 18 časova kada su ga napala trojica napadača na Limanu u ulici Ilije Đuričića, kod studentskog kampusa.
Kako 021 nezvanično saznaje, D.K. je išao kod devojke A.Đ. (17) kada su ga na ulici napala trojica mladića. On je devojci ispričao da su napadači bili Romi i da ga je jedan ubo nožem u grudi. Ubrzo je stigla Hitna pomoć koja ga je prebacila na hirurgiju Instituta u Sremskoj Kamenici, gde se nalazi na odeljenju intezivne nege.

Policija traga za napadačima, a tužilac je ovo delo okvalifikovao kao pokušaj ubistva.

Podsetimo, ovo je drugi slučaj za manje od 24 sata da je mladić izboden na ulici.
http://www.021.rs/Novi-Sad/Hronika/Ranjen-mladic-na-Limanu.html

Nadam se da je svima u gradu postalo jasno da se samo ekstremno naivan čovek može kretati nenaoružan po Novom Sadu,bilo danju,bilo noću.Noževe,elektrošokove,mini suzavce,boksere,utoke u džepove i udri.
Догодина истиче декада ромова....:zelenko3:

treba da se nošenje hladnog oružja jednako tretira kao nošenje vatrenog pa kad nekom majmunu nađu nož-mrš 2 godine u izolaciju,nema druge.
Будалаштина.
Треба дозволити ношење ватреног оружја, да видиш како би онда било мање срања. И изменити блесави закон који ти онемогућава да се браниш, него треба да чекаш да те брани ова усрана држава.

Činjenica je da u NS-u moraš biti naoružan,ako želiš da spaseš glavu.
Ko nema prangiju ode glava ,a ? z:D Pa ne ,mi se ovde zajebavamo i stvarno se dešavaju sranja u radu , al ipak mislim da bi trebao da porazgovaraš malo sa nadležnim stručnim organima o tim tvojim strahovima i projekcijama , kontam to je anonimno , niko ni ne mora da zna , a bolje što pre nego da se na neko veće zlo izmetne jel ...

Ko nema prangiju ode glava ,a ? z:D Pa ne ,mi se ovde zajebavamo i stvarno se dešavaju sranja u radu , al ipak mislim da bi trebao da porazgovaraš malo sa nadležnim stručnim organima o tim tvojim strahovima i projekcijama , kontam to je anonimno , niko ni ne mora da zna , a bolje što pre nego da se na neko veće zlo izmetne jel ...
Колега Тенкре је суочен са стварним животом за разлику од тебе који тулумариш у окупљалиштима сумњивих њушки и транспортујеш се до онде колима, а његова сугестија о декриминализацији краткоцевног лаког наоружања је за похвалу и подршку.

Mediji u Srbiji prikrivaju sve veće delovanje ciganskih bandi u Srbiji , od kako je počelo njihovo masovno naseljavanje tamo negde 2006. Bilo je više ubistava i pokušaja ubistava koje su počinili Cigani , ali to se retko gde spomene osim ako ne dođe do protesta lokalnog stanovništva , koje onda optužuju da su "rasisti" :zroll: . Sitnija krivična dela , kao što su silovanja , pljačke , krađe , maltretiranje dece i.t.d. gotovo da se i ne spominju a još manje se spominje ko je to počinio .

Nema tu strahova burazeru.Slabo se ja ikoga više bojim.Ja sam samo realan za razliku od tebe.Ti još uvek misliš da će da te štite mama i tata,a ne primećuješ da su odavno slabi i nejački.

Nema tu strahova burazeru.Slabo se ja ikoga više bojim.Ja sam samo realan za razliku od tebe.Ti još uvek misliš da će da te štite mama i tata,a ne primećuješ da su odavno slabi i nejački.
Istina , isključivo sa mamom i tatom od po 6,5 banki idem ulicom i izlazim iz kuće ,zato se i ne bojim krvoločnih i razularenih bandi ,alal vera provalio si me ... z:D

Колега Тенкре је суочен са стварним животом за разлику од тебе који тулумариш окупљалиштима сумњивих њушки и транспортујеш се до онде колима, а његова сугестија о декриминализацији краткоцевног лаког наоружања је за похвалу и подршку.

Pa valjda je u tim "окупљалиштима сумњивих њушки " najveći rizik jel , tako kažu u filmovma . z:lol: A mnogo više hodam nego što se vozim , po celom gradu i to bez prangije i ćakije zamisli , a i skoro svi koje znam isto,uostalom reče da ti seka živi tu na trojci(baš se večeras švrćkao tuda sa kerom ) , raspitaj se kakav arsenal u njenom okruženju nose . z:lol:

Istina , isključivo sa mamom i tatom od po 6,5 banki idem ulicom i izlazim iz kuće ,zato se i ne bojim krvoločnih i razularenih bandi ,alal vera provalio si me ... z:D

Pa valjda je u tim "окупљалиштима сумњивих њушки " najveći rizik jel ,
Није, ту сте сви познати.
tako kažu u filmovma . z:lol: A mnogo više hodam nego što se vozim , po celom gradu i to bez prangije i ćakije zamisli , a i skoro svi koje znam isto,uostalom reče da ti seka živi tu na trojci(baš se večeras švrćkao tuda sa kerom ) , raspitaj se kakav arsenal u njenom okruženju nose . z:lol:
А па ово све објашњава!
Та што живи на Лиману три је опљачкана(уствари у питању су биле отимачине) три пута на улици таман у складу с локацијом становања, њен муж таксиста једном на послу, док она друга с Новог Насеља упркос свему није ни опљачкана, а ни муж јој.

Сад озбиљно, стварно је тужно то што се дешава у НС...
И то као да је почело одједном, пре пар месеци... Или се можда пре није толико писало о томе ?

ko da je sve forsirano...jer oduvek, koliko ja znam, upravo novi sad vazio za jedan miran i lep grad.

Novi Sad ,nit je lep ,niti je miran , a nije ni kulturan grad,to je jedna od najvećih zabluda u Srbiji danas , možda je bio pre 30 ili 50 godina hebiga ne sećam se ,al kažu ljudi ... Novi Sad je panonski mini Kandahar , vizuelno usran instatnt novogradnjom prema kojoj je i šarena Tirana ili kvaziantičko arhitekstonski biseri , populaciono pretrpan , infrastrukturno nedorastao i zapušten , kriminal cveta , omladina je ratardirana , dodjoši se nikad nisu prilagodili , a ni starosedeoci nisu ništa bolji , svaki ološ,šljam ,krimos , tajkun , diler ,večitri student , qurva, klošar i lopov iz cele Vojvodine i pola BiH i CG se navukao ovde da vegetira,a i oni koji su rodjeni tu su sve gori i gori ... a pošto je takvo ustrojstvo države sa dva i po grada , biće samo još gore .

Novi Sad ,nit je lep ,niti je miran , a nije ni kulturan grad,to je jedna od najvećih zabluda u Srbiji danas , možda je bio pre 30 ili 50 godina hebiga ne sećam se ,al kažu ljudi ... Novi Sad je panonski mini Kandahar , vizuelno usran instatnt novogradnjom prema kojoj je i šarena Tirana ili kvaziantičko arhitekstonski biseri , populaciono pretrpan , infrastrukturno nedorastao i zapušten , kriminal cveta , omladina je ratardirana , dodjoši se nikad nisu prilagodili , a ni starosedeoci nisu ništa bolji , svaki ološ,šljam ,krimos , tajkun , diler ,večitri student , qurva, klošar i lopov iz cele Vojvodine i pola BiH i CG se navukao ovde da vegetira,a i oni koji su rodjeni tu su sve gori i gori ... a pošto je takvo ustrojstvo države sa dva i po grada , biće samo još gore .

Човече, нема више невиних градова. Немој тако црно.Мени Нови Сад тако не изгледа, ал' шта ја знам.

- - - - - - - - - -

1524729_239953579520794_911302484_n.jpg

- - - - - - - - - -

Novi Sad goru vlast nikad nije imao.

Полако, тек ће да је има.

- - - - - - - - - -

Пуно се Сремаца доселило и одмах настало срање :D

:hahaha:

Сад озбиљно, стварно је тужно то што се дешава у НС...
И то као да је почело одједном, пре пар месеци... Или се можда пре није толико писало о томе ?

Раније је било мирније, али град је све већи. Ено у Белој Цркви ни миш да шушне.

Back