bravo,moji su bili extremi 9 marta, ja sam bio extrem dok sam bio za koaliciju zajendo 96/97 najvise za pesicku i zorana,pa sam bio extrem 5 oktobra, pa sam sada extrem,nista novo... vec sam se navikao da budem extrem ali uvek na pravoj strani, i ako treba ceo zivot da budem extreman zato sto u srbiji je uvek tesna vecina izmedju taloga drustva,agresivnih ljudi,bolesnih nacionalista,obraza i t.d i onih koji oce da zive kao normalan svet u ovoj drzavi, onda sa zadovoljstvom cu prihvatiti tu ulogu extremiste.
a da se desila lustracija posle 5 oktobra sada sigurno ne bi izlazio na izbore bilo bi me briga za politiku ali posto taj posao nije zavrsen onda sam prinudjen da reagujem i da ne dam prostora onima koji nisu prosli lustraciju, i koji evo sada su opet poceli da govore kako su bili upravu, e to je zbog takvih koji misle kao ti da ce sve to samo od sebe da se resi bez aktivizma drustva koje ce da reaguje na svaku brlju tih ludaka [evo ja dajem svoj mali doprinos ovde

posto nisam niciji clan stranke,a tako radim i kad izadjem na ulicu i neprecutkujem ni mojim prijateljima,], po tebi bi trebalo da glumimo demokratuju u zemlji gde skoro pola drzave bi dalo ime ulici po ratnom zlocincu, gde obraz ima uporiste i podrsku u narodu,gde lider jedne stranke [SRS-a] kaze za zvezdana jovanovica [osudjeni ubica!!!!!] da je heroj? jer na to treba da se cuti? i sta... da cekamo da takvi dodju na vlast?
da smo 89/90 reagovali kao normalan svet umesto da u extazi klicemo novorodjenom idolu koji je brano srbe na svim teritorijama gde ih sada naravno nema, sada bi bilo na hiljade zivota spaseno, putovali bi po bivsoj jugoslaviji kao da smo i dalje u svojoj drzavi, komsije bi ostale komsije i ne bi se narodi mrzeli medjuisobno, bili bi svi u E.U,
problem je sto ti ljudi su i dalje tu, imaju podrsku skoro pola srbije, i pocinju opet da govore kako su bili upravu,podrzavaju ubice premijera [nije vazno ko je], a ti oces da se ponasaskao kao da zivis u stogodisnjoj demokratiji.
vidis ja sam na pravoj strani i razumem u kakvom se trenutku nalazimo i kako bi trebalo da se ponasamo, samo se nadam da ce i ostali to videti na vreme, a ne posle 10 godina kada nam se opet desi istorija 90/91 da nam dodje iz dupeta u glavu, za slobu je glasalo lupam priblizno 80% ljudi, trebalo je 10 godina da bi se pola od toga opametilo i preslo u DOS-ovske stranke [to samo govori koliko imamo instamcan osecaj za politiku i koliko dobro biramo lidere,i koliko brzo shvatamo da smo prevareni]