rane udavače

aha, jes ******
valjda i sam znas u kakvoj zemlji zivis, kakav je narod i to sve

samo da znas mi smo medju top 5 procentualno po nivou abortusa u Evropi :)... Mada slazem se ima dost ai ovih malih sto jos nisu otkrile get out of jail free card :D.. Ali opet te male sto zatrudne ipak one neki put i odluce da rode, zar to nije lepo i humano ipak, koliko god ja mislio da je besmisleno? :heart:

Znaju one to pre nego što se rode. Žene su veoma proračunljive, prepredene, samo što neke uspeju same sebe da zeznu pa se zaljubljuju tu i tamo i uprskaju sebi život time, ove ostale paze šta rade još od malih nogu.

Nije mi jasno čemu ta žurba, mnogo je jako mladih bračnih parova, koji čak iza sebe i nemaju naroćito dugu i stabilnu vezu. Venčavaju se i oni koji se znaju danima, a imaju po dvadesetak godina, manje crtica više.

Smatram da je osoba spremna za brak kada diplomira i kroz ili započne karijeru, počne samostalno da živi i zarađuje a, povrh svega, ima kraj sebe tog nekog posebnog u kog ima poverenja i, naravnno, voli ga, oseća, misli, ma ne, ne misli, zna, da je to to, ono pravo.

Molim lepo, onda sami sebi možete da date blagoslov.

Moj brat rođak nema posao i ženi devojku koja nema posao, fakultetskog su uzrasta, čekaju bebu a nisu sredili ni životni prostor. Ja sam jako zabrinuta i nadam se da će na kraju ispasti sve kako treba, ali mislim da ne treba trčati pred rudu.

Lepo je kad sretneš nekog s kim želiš da osnuješ porodicu, ali ako želiš da svojoj deci pružiš bezbrižno detinjstvo i topao dom, pre prošenja devojke treba da stvoriš uslove za to.

Back