Ramzan Kadirov: Rusija treba pripojiti Ukrajinu, spreman sam voditi ofanzivu

Бугари - Највећи ЕУ робови Немачке (ЕУ) хоће да ратују !!!... :zlud:... против регионалне силе !

Да се сви Православни скупе на Балкану до Грчке и изгинули би ко снопље.

Па чак да Руси ЕМП-ом искључе комуникације и струју Турској, да нам се прикључе Курди, не знам баш како би све прошло.

Poslednja izmena:
Citao sam da brine o kozama i tako mu prolaze dani. A napali se cim se spomene bilo koji rat. A ni na Kosovu ne sme da ode. Onako u posetu turisticki. Da ude u neki kafic u Pristini i popije kafu. Sasro bi se izgleda.
Taj u zivotu nije niti cuvao koze niti bilo sta radio te vrste. Izdaje neku vikendicu i tako, uglavnom nasledjena imovina i to je to.

Ја сам ратовао и имам неког (малог) искуства како ратовати са балканцима и како избегавати директан сукоб са великом силом која подржава терористе, а где ћеш ти ратовати тако неискусан, матор, кљакав, бангав и на штакама ?? ... :zimag:

Треба вас у колицима и на штакама напалити на турску силу и да сви изгинете ... z:mrgreen:

Дођите да вас све наоружамо (имамо 8мил.ком. АП), да вам спакујемо хране и ... срећно ... :zlud:

И да, пазићемо и бринућемо о Бугаркама, да можете мирно и спокојно да изгините...
Pa dobro si ratovao,samo jos Sandjak i Vojvodina nisi izgubio.Jel znaes ovu pesmu?

Pa dobro si ratovao,samo jos Sandjak i Vojvodina nisi izgubio.Jel znaes ovu pesmu?

Него шта !

Имамо резултат рата против немеђународног деловања САД-а: 1 Дејтон за РСрпску и Р1244 за КиМ, коју ви први не пошујете по свим оним што сте потписница УН !

Према томе, одувек се Бугарски и непоштено понашате према нама.

Крај !

Nesto tako.

Tvrdio je da ima neko mikro preduzece kad je Mali delio pomoc firmama za vreme covida.

Sada tvrdi da je vinar i da se bavi pravljenjem vina... Svaki mesec ima novu profesiju. To dokazuje da nema stalni posao cim ima vremena da stalno se bakce glupostima i izmislja.

Mozda jos zivi na cacinoj grbaci. Ima takvih na tone. Pokupili svu pamet sveta a jos pitaju cacu da im da 200 dinara za kafu

Back