Ramzan Kadirov: Rusija treba pripojiti Ukrajinu, spreman sam voditi ofanzivu

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
27.326

Ramzan Kadirov: Rusija treba pripojiti Ukrajinu, spreman sam voditi ofanzivu​

G. M.
33 min
96
komentara

0
dijeljenja
FacebookTwitterEmailEmail

Ramzan Kadirov

Ramzan Kadirov
Ukrajina bi trebala biti pripojena Rusiji ako predsjednik te zemlje Vladimir Zelenski ne promijeni kurs svoje antiruske politike, rekao je čečenski čelnik Ramzan Kadirov.

Govoreći na svojoj godišnjoj konferenciji za novinare, Kadirov je iznio svoje mišljenje da su Ukrajinci također "ruski narod". Čečenija, koju Kadirov vodi od 2007. godine, je ruska republika na jugu zemlje, koja graniči s Gruzijom.

"Moje duboko uvjerenje je da, ako se Zelenski i njegov tim ponašaju na ovaj način, Ukrajina treba biti pripojena našoj zemlji. Ukrajinci su naš narod. To je naša teritorija. To je moje mišljenje", rekao je Kadirov, napominjući da bi bio spreman voditi ofanzivu za "pripajanje Ukrajine Čečenskoj Republici" ako bi za to dobio upute.
"Da mi je to povjereno, odavno bih to riješio", rekao je, istaknuvši da iznosi lično mišljenje.

Ovi komentari dolaze dok su napetosti na granici između Rusije i Ukrajine i dalje visoke. Posljednjih sedmica zapadni mediji su tvrdili da Kremlj povećava prisutnost svojih trupa na granici i planira invaziju, prenosi Russia Today.

Moskva je odbacila sve takve optužbe, a Kremlj je više puta rekao da ne predstavlja prijetnju nijednoj drugoj zemlji. Kadirov je, međutim, potpuno drugačijeg mišljenja i želi da Rusija vojno riješi pitanje s Ukrajinom.

Prema riječima čečenskog čelnika, ruski predsjednik Vladimir Putin mora odbiti da strane zemlje diktiraju uslove Moskvi, jer su "sigurnost države i naroda" najvažnija stvar, a borci iz ove regije su "apsolutno spremni otići i izvršavati naređenja bez problema".

Ceceni spremni da prisajedine Ukrajinu majcici Rusiji

jadnica nema pojma sta su i ko su ceceni
ukrajinci koji su poznati po surovosti su za cecene matine u svemu

ono sto se zna.... ko je pametan
postoje ljudi sa kojim se nije upitno mnogo zaebavati

Putin ih je jedva rasturio, pa kada je to skoro bilo pri kraju, kažu mi neki Rusi da je predkraj Kadirovog sloma Putin uplatio Kadirovu 15 milijardi us$.

Ovaj izmesta, iz duplog razloga, postade putinov fanatik i sve za Rusiju, iebeš više Alaha...

A bratsku Srbiju nista, koje razocarenje.

Tako ti je to u prostituciji.

Kada te dobro poiebe kozak ili kauboj - da ti pare !

To su uobičajeni međunarodni odnosi, osim kod maćehe Vučića, njega svi iebu, a para nema i nema, pa nadoknađuje i otima od usta naše gologuzije.

Tužna i ružna priča kada nam je Maćeha svecka kur.ava, deca ispaštaju pa krive kuću, a kuća im nije kriva, već Maćeha !

A bratsku Srbiju nista, koje razocarenje.

Mi cemo da udarimo sa ledja NATO paktu kad im bude najteze....

Da vas dokosurimo.

Kada ces ti vec jednom da obuces sinjel, slem, vojne cizm i krenes u boj?

Sve je spremno. Samo cekam da nas nas car ruski pozove u boj

Ja i Kadirov zajedno. Svako ima svoj zadatak.

Ko je bot, Putin ili Zelenski? Ironično obojica su VladiMIR.

Ukrajina da je pametna treba da igra igru kao i Belorusija.... S obzirom na odnos snaga.
A stvarno ko je bot? Obojica su idiokrate....

Ako je Putin bot, jedino ga iznutra treba srušiti. Da li je Rusija ogledalo nezavisnosti? Ili pak miraž botova?

Do sada nikad nisam video nijedan potez koji bi predsednika Rusije okarakterisao da je bot.

https://www.pecat.co.rs/2021/12/kon...cipa-civilizacije-casti-i-civilizacije-novca/
Da, ovo je jos 1 znak da rusija sprema agresiju na ukrajinski narod
Ne sme, iako ima svako pravo. I sumnjam da će, NATO još uvek nije dovoljno nagrizao sve bezbednosne rizike...
Ali vrv će biti ta kapisla sledeće ili one tamo godine....Nameštena, kao i svaka do sada.

Zapad-NATO vodi rat preko posrednika. A Rusiju jedino iznutra treba menjati, ukoliko je treba menjati. Jer nisam ni protiv ni za Putina, pa ne znam.
Koliko su kukali za Trampa i rusko mešanje, a šta oni rade? Pokušavaju da otmu Rusiju... Ruskom invazijom na Ukrajinu.

Idioti... !!!!

Kina, Indija, su blesavi jer ne žele NATO?

Putin ih je jedva rasturio, pa kada je to skoro bilo pri kraju, kažu mi neki Rusi da je predkraj Kadirovog sloma Putin uplatio Kadirovu 15 milijardi us$.

Ovaj izmesta, iz duplog razloga, postade putinov fanatik i sve za Rusiju, iebeš više Alaha...
Пропаганда.
Једноставно, Путин је кренуо да их тоално истреби ако буду подржавали терористе. После напада на школу у Беслану, више није било милости.
Старији Кадиров је видео да се спрема велико зло, Чечена нема пуно, и једина одлука коју је могао донети је да се придружи Русима.
Русија улаже велике паре у Чеченију јер је то далеко јефтиније од рата и људских жртава.
Данас Чечени могу упоредити живот са независним републикама, које су се отцепиле. Чеченија је пуна јефтине радне снаге из тих бивших република и Чечени виде како би прошли.

Citam danas clanak da mase Bugara idu u Tursku u kupovinu jer se lira srozala. Jesi li ti isao u TR da kupis jeftine stvari?
Nikad nisam bio u TR jer ona je muslimanska drzava,a meni se gadjuje od muslimana kada sa skupljeni u veliki broj.Jedino bih isao u Turskoj sa vojskom zbog oslobodjenje Carigrada:kez:

Nikad nisam bio u TR jer ona je muslimanska drzava,a meni se gadjuje od muslimana kada sa skupljeni u veliki broj.Jedino bih isao u Turskoj sa vojskom zbog oslobodjenje Carigrada:kez:

Ја сам ратовао и имам неког (малог) искуства како ратовати са балканцима и како избегавати директан сукоб са великом силом која подржава терористе, а где ћеш ти ратовати тако неискусан, матор, кљакав, бангав и на штакама ?? ... :zimag:

Треба вас у колицима и на штакама напалити на турску силу и да сви изгинете ... z:mrgreen:

Дођите да вас све наоружамо (имамо 8мил.ком. АП), да вам спакујемо хране и ... срећно ... :zlud:

И да, пазићемо и бринућемо о Бугаркама, да можете мирно и спокојно да изгините...

Back