ljuta_mamba
Iskusan
- Poruka
- 6.762
Znaci da si ipak provokator , sto je mnogo gore nego da si neznalica.
Sta li si ti po nacionalnosti , majke ti .
Secam te se jos od pre kad si se slozio sa onim jednim Hrvatom da Hrvatski zlocini i nisu bili bas veliki , a evo sad obicne siptarske teroriste , nazivas vojnicima , politicarima , i ljudima iz naroda .
Sljive sam obrao , kao i svaki dobar domacin .
a zar je bitna nacionalnost toliko,ili mislis da srbin nemoze da se slozi sa necim ovakvim
ramus nije nista ni veci ni manji razbojnik od onih koji su nama vodili zemlju 90-tih,kojima su nasli drogu u sefu banke,kojima su nalazili hladnjace i leseve po bataji,koji su zaratili sa celim svetom,koji su dali mafiji legitimacije db-a bkoji su ubacili arkana u parlament,koji su tukli narod palicama po ulici,cim bi napravili demonstracije,koji su imali svoju povlascenu ekipu za uvoz cigara i goriva u zemlju te zaradili toliko para da su kupili svaki po trecinu srbije,ko da je u pitanju burek za ovde,ili jos mnogo toga
**** ti taj tvoj patriotizam,gotovo je sa tim,to je bajata fora,to sad kao mi mrzimo siptare,svi su glupi i nepismeni,imaju zvale i pisaju u semenke da bi bile slane
i njima sada,kao nama nekad,drzavu vodi mafija...plus kod njih je to mafija iz njihovog NOB-a....i to se zove tranzicija..i mi smo imali i bokana i arkana i sinisu vucinica...nego se ti njih ne secas....i zeku iz prokuplje..ili bese iz kursumliju
proci ce i to od siptara,mrzeo ti njih ili ne,oni dobise drzavu,a za par izbora,izglasace i normalnu vlast
i da,za tvoju satisfakciju,nisam srbin...i uvek se slozim sa svakim ko mi argumentuje nesto,i meni se ucini prihvatljivo;...pa i sa tobom cu,ako mi dokazes nesto