Ramuš Haradinaj albanski Rambo?

Znaci da si ipak provokator , sto je mnogo gore nego da si neznalica.
Sta li si ti po nacionalnosti , majke ti .
Secam te se jos od pre kad si se slozio sa onim jednim Hrvatom da Hrvatski zlocini i nisu bili bas veliki , a evo sad obicne siptarske teroriste , nazivas vojnicima , politicarima , i ljudima iz naroda .
Sljive sam obrao , kao i svaki dobar domacin .

a zar je bitna nacionalnost toliko,ili mislis da srbin nemoze da se slozi sa necim ovakvim
ramus nije nista ni veci ni manji razbojnik od onih koji su nama vodili zemlju 90-tih,kojima su nasli drogu u sefu banke,kojima su nalazili hladnjace i leseve po bataji,koji su zaratili sa celim svetom,koji su dali mafiji legitimacije db-a bkoji su ubacili arkana u parlament,koji su tukli narod palicama po ulici,cim bi napravili demonstracije,koji su imali svoju povlascenu ekipu za uvoz cigara i goriva u zemlju te zaradili toliko para da su kupili svaki po trecinu srbije,ko da je u pitanju burek za ovde,ili jos mnogo toga
**** ti taj tvoj patriotizam,gotovo je sa tim,to je bajata fora,to sad kao mi mrzimo siptare,svi su glupi i nepismeni,imaju zvale i pisaju u semenke da bi bile slane
i njima sada,kao nama nekad,drzavu vodi mafija...plus kod njih je to mafija iz njihovog NOB-a....i to se zove tranzicija..i mi smo imali i bokana i arkana i sinisu vucinica...nego se ti njih ne secas....i zeku iz prokuplje..ili bese iz kursumliju
proci ce i to od siptara,mrzeo ti njih ili ne,oni dobise drzavu,a za par izbora,izglasace i normalnu vlast
i da,za tvoju satisfakciju,nisam srbin...i uvek se slozim sa svakim ko mi argumentuje nesto,i meni se ucini prihvatljivo;...pa i sa tobom cu,ako mi dokazes nesto

Arkan je isto razbojnik . Ali to ne znaci da Ramus nije . Ovde se o njemu radi . On je , kao sto znas ubijao , a kao sto vidis , nije odgovarao , jer su svedoci zastraseni . Ja stvarno ne znam dokle ce te ovde da svaki zlocin protiv Srba pravdate Milosevicem . 1951 godine su siptari upali i poklali posadu cele jedne karaule . Jel i za to kriv taj Milosevic . Za Jasararija se zna da je i siptare maltretirao , i da su slavili kad je ubijen .
Droga se kao sto znas nalazi u mnogim sefovima raznih banak sirom sveta , pa ni to ne gocori nista . S druge strane , znam da si bio u sastavu nase vojske tokom rata u Hrvatskoj . Je su li te na silu mobilisali , ili te samo tako zapalo .
Kakva NOB u nasoj drzavi , i to na terenu gde su postali vecina 1945 godine pomocu dve odkluke Tito - Kardelj. Ne bi imalo veze koje si nacije , da nemas takav stav , koji je antisrpski . Ja imam razne prijatelje svih nacija koje zive u nasoj zemlji , osim Albanaca . I njih sam imao , ali ih je OVK pobila omah na pocetku . Oni su prvo pobili svoje , koji nisu na liniji . E sadd , je ne znakm da li to tako treba ili ne . Mi to ne radimo , i ja licno tako nikad ne bi mogao , ali mozda treba .
Nemoj sad da nas los period , izvlacis kao razlog da je potpuno opravdano , sve sto se nama desilo . A pogotovo ne sad sa Siptarima . Oni znaju sta hoce , i to teraju , a da li ce u tome uspeti , videcemo , mozda i za 100 godina , ali to je vec drugi problem . E sad da sam pretpostavio da nisi Srbin , ja ne bih bio tako ostar , jer je , moze biti normalno da zastupas njihove stavove , a ne nase . Medjutim , sad je rat , Bez krvi , ali i bez predaha i milosti . Strane se moraju znati.

ma vidi,siptari su ljudi iz prosloga veka,oni nisu ni svesni da ide vreme ulaska u Eu,kada ce se granice pootvarati i nestati
sto se tice angazmana u Hr...ja sam rezervni oficir...tada sam bio u sklopu redovne jna kao vojnik....92 sam dobio poziv i bio mobilisan...kasnije sam odlazio sam...valjda se covek veze za te neke ljude i taj ambijent,pa malo i zastranis...sedis kuci i razmisljas kako su oni tamo,tako da sam se posle i vratio 94 u redove vrs...
98 i 99 sam bio na kosovu u najcuvenijoj oklopno mehanizovanoj brigadi koju je nasa vojska ikada imala 252. i bio sam komandir tenk. cete dobio cin kap 1. klase
i jesam se i borio protiv siptara,ali pazi,ja sam profesionalac,kod mene nema emocija,meni je svejedno jesam li na kosovu ili zairu ili venecueli...ja imam neki posao tu,koji moram da zavrsim,neka naredjenja da izvrsim i to ti je kraj cele price.....ispred sebe imas kartu,u koju ucrtavas putanje,a toponimi su mi bili nebitni,dali je suva reka,bogdanovci ili modrica,nije mi bilo bitno toliko,jedino mi je tokom celog rata smetalo,i to vrlo,sto svi pricamo isti jezik,imamo ista imena a ubijamo se....ponajvise odnos predratnih komsija jednih prema drugima.....na kosovu je tu sve bilo mnogo cistije,toga nije bilo,a sve je bilo podeljeno,ja postujem vrlo,sve hrabre ljude,bez obzira ne veru i naciju....ko nije preziveo hrvatsku zasedu,muslimanski juris i siptarski rov....nezna o cemu pricam....ja postujem borce odakle god da su,zato i imam pozitivno misljenje o remiju,zhoxi i mnogim drugima koji su stali da brane svoj narod,na nekoj zemlji koju oni smastraju svojom...jesu li,ili nisu u pravu,nije moje da komentarisem
hladne glave gledano,kosovo je u tranziciji,narod se trrenutno nista ne pita jer mafija iz uck drzi konce,za par izbora,ako ne na sledecim vec,mnogo ce se ispraviti stvari,eto,politicki gledano stanje na kosovu,a dali je srpsko ili ne....pa valjda ti je jasno da smo se povukli odozdo...dali cemo se i kada vratiti,pitanje je za neko buduce pokolenje,ne za nas
zasto je milosevic kriv...kriv je,jer je jedini imao mogucnost da ih dovede u red,a nije to uradio...onoliko oruzja i onako modernog,neretko i domace proizvodnje,mogli su preko albanije doneti samo na dinosaurusima,ne na magarcima,kako mit kaze,a i onaj text.....ja verujem cvrsto,da je posle komunista,koji su ih koliko toliko zadrzavali u zemlji,on bio taj,koji je trebalo da uvdde nezavisnu srbiju,po ocepljenju drugih republika u neke mirnije vode politike na kosovu
znas,sad se malo oduzih,bio je plan za vrreme rata u hr i bih,da ako siptari krenu sa tre strane,da nam trazvuku snage,da se dole na brzinu odradi spaljena zemlja sistem....doduse i ovi su znali da im nije vreme,pa su cutali,jer to je bilo vreme adzica,kadijevica,panica i drugih pa su znasli da bi to i uradili,
sanovnice,ima izreka,ko gubi ima prava da se ljuti,a to sto ti radis je upravo to,izgubili smo kosovo,trebva to prihvatiti muski,i krenuti dalje,tu nema sta,koga oni dole biraju,njihova je stvar,i mi smo birali arkana kao predstavnika kosovskih srba pa je on isao dole,i isto je bio ubica,a niko nam rec nije rekao,prema tome....biblija uci,vidis trn u susedovom oku,a u svome nevidis balvan

ma vidi,siptari su ljudi iz prosloga veka,oni nisu ni svesni da ide vreme ulaska u Eu,kada ce se granice pootvarati i nestati
sto se tice angazmana u Hr...ja sam rezervni oficir...tada sam bio u sklopu redovne jna kao vojnik....92 sam dobio poziv i bio mobilisan...kasnije sam odlazio sam...valjda se covek veze za te neke ljude i taj ambijent,pa malo i zastranis...sedis kuci i razmisljas kako su oni tamo,tako da sam se posle i vratio 94 u redove vrs...
98 i 99 sam bio na kosovu u najcuvenijoj oklopno mehanizovanoj brigadi koju je nasa vojska ikada imala 252. i bio sam komandir tenk. cete dobio cin kap 1. klase
i jesam se i borio protiv siptara,ali pazi,ja sam profesionalac,kod mene nema emocija,meni je svejedno jesam li na kosovu ili zairu ili venecueli...ja imam neki posao tu,koji moram da zavrsim,neka naredjenja da izvrsim i to ti je kraj cele price.....ispred sebe imas kartu,u koju ucrtavas putanje,a toponimi su mi bili nebitni,dali je suva reka,bogdanovci ili modrica,nije mi bilo bitno toliko,jedino mi je tokom celog rata smetalo,i to vrlo,sto svi pricamo isti jezik,imamo ista imena a ubijamo se....ponajvise odnos predratnih komsija jednih prema drugima.....na kosovu je tu sve bilo mnogo cistije,toga nije bilo,a sve je bilo podeljeno,ja postujem vrlo,sve hrabre ljude,bez obzira ne veru i naciju....ko nije preziveo hrvatsku zasedu,muslimanski juris i siptarski rov....nezna o cemu pricam....ja postujem borce odakle god da su,zato i imam pozitivno misljenje o remiju,zhoxi i mnogim drugima koji su stali da brane svoj narod,na nekoj zemlji koju oni smastraju svojom...jesu li,ili nisu u pravu,nije moje da komentarisem
hladne glave gledano,kosovo je u tranziciji,narod se trrenutno nista ne pita jer mafija iz uck drzi konce,za par izbora,ako ne na sledecim vec,mnogo ce se ispraviti stvari,eto,politicki gledano stanje na kosovu,a dali je srpsko ili ne....pa valjda ti je jasno da smo se povukli odozdo...dali cemo se i kada vratiti,pitanje je za neko buduce pokolenje,ne za nas
zasto je milosevic kriv...kriv je,jer je jedini imao mogucnost da ih dovede u red,a nije to uradio...onoliko oruzja i onako modernog,neretko i domace proizvodnje,mogli su preko albanije doneti samo na dinosaurusima,ne na magarcima,kako mit kaze,a i onaj text.....ja verujem cvrsto,da je posle komunista,koji su ih koliko toliko zadrzavali u zemlji,on bio taj,koji je trebalo da uvdde nezavisnu srbiju,po ocepljenju drugih republika u neke mirnije vode politike na kosovu
znas,sad se malo oduzih,bio je plan za vrreme rata u hr i bih,da ako siptari krenu sa tre strane,da nam trazvuku snage,da se dole na brzinu odradi spaljena zemlja sistem....doduse i ovi su znali da im nije vreme,pa su cutali,jer to je bilo vreme adzica,kadijevica,panica i drugih pa su znasli da bi to i uradili,
sanovnice,ima izreka,ko gubi ima prava da se ljuti,a to sto ti radis je upravo to,izgubili smo kosovo,trebva to prihvatiti muski,i krenuti dalje,tu nema sta,koga oni dole biraju,njihova je stvar,i mi smo birali arkana kao predstavnika kosovskih srba pa je on isao dole,i isto je bio ubica,a niko nam rec nije rekao,prema tome....biblija uci,vidis trn u susedovom oku,a u svome nevidis balvan

Pazi , polako , i ja sam kapetan 1 klase . Nemoj da ispadne jos da se znamo , jeb,tee , I ja sam bio i dole i gore , tako da znam sta pricas , samo je meni dole zapao Junik .
Ako je tako , nadrljao si kad te sretnem :lol::lol:
Oni su ga dobili , al za sad. Na nama je da ga vratimo cim mozemo , a ako ne bude srece , vracace ga jadni nasi unuci . Tako je to kod nas . To moras da shvatis ...

Back