DD
Elita
- Poruka
- 19.267
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izdali su novi album.
Nisam obratila pažnju, hvala ti. A i ne pratim ih i ne slušam u toj meri. U svakom slučaju na oficijelnim sajtovima umeju ponekad kasniti sa update-om, tako da tome baš i ne verujem, više verujem tebi.nije novi albumnije ni album...neki lik napakovao stare pesmice i neke tribjute i to je to...pogledaj i na rammstein oficijelnoj stranici i videces
![]()
nije novi albumnije ni album...neki lik napakovao stare pesmice i neke tribjute i to je to...pogledaj i na rammstein oficijelnoj stranici i videces
![]()
Vidi...izvori sa kojih se ja i prepametna Karen napajamo informacijama ne bi objavili kompilaciju tamo nekog lika. Radi se o ozbiljnim piratskim sajtovima koji su zaglibili u piraterijski kriminal do guše. I svoj posao rade vrlo predano i temeljito. Kurdistan gde se nalaze serveri modovi tih sajtova je vrl ozbiljna država tako da sumnjamo u tvoju teoriju. Zamolio bih te da nam daš link da bi mi mogli potvrditi tvoju informaciju jer ne možemo spavati zbog ove zabune. A kad ne spavamo mi moramo da radimo nešto drugo... al treba i da se odmorimo...ne mogu bre dizdržim bez odmora...
Nisam nikakav stručnjak za Rammstein... sada čak prvi put u životu pregledavam spisak albuma i pesama...da slušam neću...nisu moj fah... na osnovu uvida u dokumentaciju, a u ime naroda, donosim presudu da je ovo novi album ali, kao što vidite na njemu ima i jedna stvar sa žive svirke i nekoliko remiksovanih pesama...što je verovatno izazvalo zabunu.
Žalbu na ovo rešenje možete uložiti u roku od osam dana supermoderatorima.
Prijatno doviđenja...vozdra.
U Mašini "Welcome to the Machine", 29.10.2104.