odavno se nije pojavila tema o njima!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, Laibach za decuBleak WinterFullMoon:plagijatori
nishta posebno
Anonymous:da, Laibach za decuBleak WinterFullMoon:plagijatori
nishta posebno
guitarrr_babe:Anonymous:da, Laibach za decuBleak WinterFullMoon:plagijatori
nishta posebno
ispravka, Laibach za tinejdzerke... sta mislite, da cu ja ovako mala i cvetna da slusam Laibach, a?
guitarrr_babe:...da...textovi...sasvim divni. Bolest u svojoj punoj snazi i velicini!
A za Bleak-a... Ma, dobro, nisam mislila na tebe, hocu teci, ti si, ipak, neprevazidjen. Mi ostali...![]()
ovo ti bas nije trebaloguitarrr_babe:...da...textovi...sasvim divni. Bolest u svojoj punoj snazi i velicini!
A za Bleak-a... Ma, dobro, nisam mislila na tebe, hocu teci, ti si, ipak, neprevazidjen. Mi ostali...![]()
jer ne volim nemackiguitarrr_babe:
ja sam nemacki ucila u OS i nikad ga nisam naucila.. znala sam ga u cetvrtom razredu.. a mnogo je grub jezik, pa mi se ne svidja :wink: ona njihova u/i slova i sl. grrrrrrrrrr :x :xguitarrr_babe:aha. pa dobro. ali imaju neke fine stvari, mislim... i jos nesto: sto onaj Till ima zapaljiv glas... mmm... mislim, nije da mi kao devojci prija taj nacin ophodjenja sa zenama, tipa komande, ali nesto mi govori da se ne bih bunilaa sto ti se ne svidja nemacki? nije nimalo romantican jezik, to mu priznajem, ali sto je sexy... uh.
guitarrr_babe:joj ja bas volim. tata mi je rekao da sam svaba u nasoj porodici, zbog toga sto volim rammstein, wagner-a pomalo, i mnooogo volim gustava klimmt-a (on je slikar, slikao je zlatom i tako nesto, i obozavale su ga zene zato sto je slikao ono sto bi se svim zenama svidjalo, a bio je dizajner materijala pre nego sot je poceo da slika, zato su mu slike mnogo zivopisne i sarene kao neka tkanina)