- Poruka
- 23.334
Rammstein je izbacio novi album Zeit osmi po redu.
Kakvi su vasi utisci?
Kakvi su vasi utisci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To reci ti nama. Vidimo da si fan benda gledajući tvoj avatar.Rammstein je izbacio novi album Zeit osmi po redu.
Kakvi su vasi utisci?
Hocu, naravno.To reci ti nama. Vidimo da si fan benda gledajući tvoj avatar.![]()
Nemaju jaci album od Sensucht .Meni je ovo jači album od prošlog iz 2019. Svaka pesma je kao roler koster. Malo tananana, pa onda zagruva I sve tako. Oseca se zvuk ranijih pesama. Svaku pesmu mogu da uporedim sa nekom proslom.
Ili jači od Mutter.Nemaju jaci album od Sensucht .
Najjaci album Sensucht ,masterpiece ....bas kad slusam sa vremenske distance.Ili jači od Mutter.
Rich njake samo nešto.Mutter je vise nekako ispoliraniji ,a nisam bas ljubitelj toga ,volim da to bude sirovo ,da grmi ,kad uzme gitaru ili bas da to jeci i vristi od zvukova ,muzika,tekst mora da bude buntovna ,provokativna ,da ima poruku ,kad slusas i to je pravi rocknroll ,,,a rock je danas mrtav sto kaze Richard Kruspe.
Ne ***** nista u pravu je .Rich njake samo nešto.![]()
R nema ko da zameni. Ako gledamo samo njihov pravac industrijal onda je u pravu. Ima puno festivala po DE, Swe, Fin itd gde se gruva rok metal.Ne ***** nista u pravu je .
Ovo su samo neki ostaci ,pokusaji...
Rammstein su legende i najboljiR nema ko da zameni. Ako gledamo samo njihov pravac industrijal onda je u pravu. Ima puno festivala po DE, Swe, Fin itd gde se gruva rok metal.
Members |
---|
Ja sam.Rammstein su legende i najbolji
Members
Gle, nema former members![]()
Sta fali Rammsteinu DranguljiceFUUUUUUJ!!!!!!