topmodelsica
Elita
- Poruka
- 20.398
peachwise:ali ako budes htela da naletis na nekog njenog
buduceg, obrati se meni
Obracam ti se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
peachwise:ali ako budes htela da naletis na nekog njenog
buduceg, obrati se meni
Kralja Petra 2/4, svako jutro izlazim iz zgrade oko 8:30, visok 165, 85 kg, celav, sa cvikerimatopmodelsica:Obracam ti se
peachwise:Kralja Petra 2/4, svako jutro izlazim iz zgrade oko 8:30, visok 165, 85 kg, celav, sa cvikerima
i jednom debljom nogavicom, pa ako oces ti naleti na mene, sigurno ces me prepoznati,
e jbg znao sam da si takva, nemoj molim te, treba mi rame tvoje!topmodelsica:Brisem te sa spiska.
peachwise:e jbg znao sam da si takva, nemoj molim te, treba mi rame tvoje!
pruzi mi jos jednu sansu molim te,topmodelsica:Ne verujem da tebi treba.Hocu da kazem, za sta ce tebi moje rame, to je previse za tebe, moja pomoc... Tebi treba skromnije.
Имам...два комада.....и могуће је да ће се обоје појавити на овој теми...ако се препознају.... :wink: :wink:Даклем,
Драг колеге форумаши и драге колегинице форумашице да ли имате некога ко вам служи као раме за плакање, значи не мислим на најбољег пријатеља већ на неку особу коју контактирате збогради кукања над својим љубавним животом ...
ko li je prvi od dva komaTa....... ccccc... za drugog, đene-đeneHellen:Имам...два комада.....и могуће је да ће се обоје појавити на овој теми...ако се препознају.... :wink: :wink:
®:ko li je prvi od dva komaTa....... ccccc... za drugog, đene-đene![]()
da.moju babu.sto godina da mi zivi i jos toliko da me zezaW.A.S.P.:Да, опет сам налетео на смајлија који ми се свиђа и нисам имао где да га умуљам ...
Даклем,
Драг колеге форумаши и драге колегинице форумашице да ли имате некога ко вам служи као раме за плакање, значи не мислим на најбољег пријатеља већ на неку особу коју контактирате збогради кукања над својим љубавним животом ...
![]()
Јел да да је шмекси 8-)
Пи ес: како ми стоје цвике ? 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Hehhhe... oporavljas se :wink: to je dobro :-D ... mislim nisi se ubio za onom i tako to... :-Dpeachwise:ali ako budes htela da naletis na nekog njenog
buduceg, obrati se meni