RAME za DAME

ako se meni obracas...JA SAM ZENSKO BRE....:evil:

pa sad imam poznanike koje bih rado....:rumenko:...al ne bih samo to...ja sam emotivac covek kod mene je il sve il nista......za sad;)...ako vidim da nemam sanse ne idem onda na foru samo da se kresnemo...onda nista...ako je obostrano privlacenje onda to bude vise od kres kombinacije....aaa i sta me bre ti sad teras da ja ovde pisem sagu o sebi...ajde bezi....sic...sic....;):mrgreen:

ljubim te tako emotivnu :cmok: :heart:

...........da li ste iskoristili priliku kad vam se neka drugarica,poznanica,bivsha devojka baci u sevdah i pochne vam neku tuznu prichu nasamo ,ja se prisetih par nekih takvih momenata u kojim nisam bio siguran da li su zelele rame ili sex .......ja magarac im dao rame ;)..................za dame da li u nekim emotivnim trenucima zelite nekog slushacha poznanika ili bi uz to i sex za rasterecivanje a da sutra kazete j,.b/g to je bio samo jedan momenat ..........:cmok:

Nije lepo iskoristiti devojku koja samo traži rame za plakanje. So, nisi magarac.

Kad sam emotivno skrhana, nije mi do sexa, samo mi treba neko da me sasluša and that's it.

...........da li ste iskoristili priliku kad vam se neka drugarica,poznanica,bivsha devojka baci u sevdah i pochne vam neku tuznu prichu nasamo ,ja se prisetih par nekih takvih momenata u kojim nisam bio siguran da li su zelele rame ili sex .......ja magarac im dao rame ;)..................za dame da li u nekim emotivnim trenucima zelite nekog slushacha poznanika ili bi uz to i sex za rasterecivanje a da sutra kazete j,.b/g to je bio samo jedan momenat ..........:cmok:

ne uzbudjuju me tuzne price...samo sexy :) ovako moz da popijemo nesto samo

ehh kakav si dzentlmen
images%5Ccvece%5Cproductshow%5C0005.jpg

I ja sam sluzio kao rame...:mrgreen:
Pomisao na sex mi je bila neprijatna i nosila bi teshke posledice...

Nije lepo iskoristiti devojku koja samo traži rame za plakanje. So, nisi magarac.

Kad sam emotivno skrhana, nije mi do sexa, samo mi treba neko da me sasluša and that's it.

....nemam ja tu preteranih dilema ,kako se u trenutku ponesem to je to ,bez osvrtanja preteranog unazad ........................nego me interesuje zenski mozak ,nekoliko se mojih poznanika tako i smuvalo ,doshle devojchice sa tuznom prichom kod svojih drugara i pred zoru zavrshile u krevetu i sutra bili zajedno .........mada ima i onih koji su bili samo jedno veche ,,,,,,,,,,,,,,,pa me zanima da li je to samo zamka sza neke sa kojim bi bile a malo im frka da pitaju jer se dugo poznaju ,pa koriste svoju emotivnu rastrojenost kao lakmus papir za dalju komunikaciju sa dotichnom osobom .............mislim mozda je to sve dobra rezija za hvatanje mushke persone .............:cmok:

Zene kada su ranjive znaju pasti i na niske grane
Ako se niskim granama moze nazvati sex sa onim od kod si pokusao zatraziti pomoc, razumijevanje... hm, ili su to mozda njegove niske grane?

krenuo sam da napisem ovakav post... sve je receno... to vam je sad poslednja igra leptira dala praznu bojanku... vi samo trebate da pratite i bojite kako je nacrtano... i mozda i ispadne nesto dobro na kraju...

.............pitanje bi trebalo biti i da li zene emotivno razmishljaju bez plana ili uvek imaju neki plan ,..............u glavi mi josh stoji jedna misao tetke moga druga koja nam je u mladosti rekla "..........momci pojma vi nemate o zenama ,svaka zena u glavi ima tri mushkarca ,jednog sa kim je trenutno ,drugog sa kim bi mogla biti vec sutra i treceg sa kojim moze biti za par dana ........." ,tad mi to malo smeshno bilo ali se vremenom pokazalo 99% tachno ,devojke prijatelja koje su se lomile u vezi ,chim bi raskinule za nekoliko dana bi se nashle u novoj ,posle par meseci u braku (sluchajnost ,nemoguca) ...................

.............pitanje bi trebalo biti i da li zene emotivno razmishljaju bez plana ili uvek imaju neki plan ,..............u glavi mi josh stoji jedna misao tetke moga druga koja nam je u mladosti rekla "..........momci pojma vi nemate o zenama ,svaka zena u glavi ima tri mushkarca ,jednog sa kim je trenutno ,drugog sa kim bi mogla biti vec sutra i treceg sa kojim moze biti za par dana ........." ,tad mi to malo smeshno bilo ali se vremenom pokazalo 99% tachno ,devojke prijatelja koje su se lomile u vezi ,chim bi raskinule za nekoliko dana bi se nashle u novoj ,posle par meseci u braku (sluchajnost ,nemoguca) ...................

ta tetka neka pametna zena :)

Back