- Poruka
- 101
Ko je taj Raël? Claude Maurice Marcel Vorilhon. Neki šarlatan ili prorok. Čitao sam mu knjigu. Previše je podataka da ju je mogao izmisliti ali opet. Što znate o njemu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To znam,ali da li je prevarant ili je stvarno susreo izvanzemaljca kako je opisao u knjizi?Rael je francuski novinar koji je osnovao Raelian Pokret, međunarodnu NLO religiju. Pre nego što je postao verski vođa,
Rael, tada poznat kao Claude Vorilhon, radio je kao novinar sportskih automobila i test vozač u svom časopisu za auto trke.
al on je napisao citavu knjigu s jako puno detalja.ne vjerujem da je sve to mogao izmisliti.Isto tako i ja mogu da kažem da sam srela grckog boga Zevsa
Nisam cuo za njega, o cemu se radi u knjizi i sta je prorekao?Ko je taj Raël? Claude Maurice Marcel Vorilhon. Neki šarlatan ili prorok. Čitao sam mu knjigu. Previše je podataka da ju je mogao izmisliti ali opet. Što znate o njemu?
ako imas bujnu maštu možes i tri toma da napišešal on je napisao citavu knjigu s jako puno detalja.ne vjerujem da je sve to mogao izmisliti.
Jesi li čitao nekad bilo kakvu fikciju? Fantasy? Si-Fi? Tako to? Ako nisi onda da te upozorim,ni jedan od tih autora nije živeo u tim magičnim i vanzemlajskim svetovima,sve je samo proizvod bujne mašteal on je napisao citavu knjigu s jako puno detalja.ne vjerujem da je sve to mogao izmisliti.
Tolkinako imas bujnu maštu možes i tri toma da napišeš
nitko nema baš tako preciznu maštuJesi li čitao nekad bilo kakvu fikciju? Fantasy? Si-Fi? Tako to? Ako nisi onda da te upozorim,ni jedan od tih autora nije živeo u tim magičnim i vanzemlajskim svetovima,sve je samo proizvod bujne mašte![]()
da je razgovarao s vanzemaljcem koji mu je rekao da su oni stvorili ljude genetskim modifikacijama. 1975 dok taj pojam nije bio niti poznat pa ne znam kako je on to mogao znat.Nisam cuo za njega, o cemu se radi u knjizi i sta je prorekao?
Očigledno nisi čitao dobru fikcijunitko nema baš tako preciznu maštu
rekoh da nitko nema takvu maštu. kako je on mogao znat za nesto sto ce se dogoditi tek 2005 i napisat o tome 1975 a? inace knjiga mu je besplatna,on nije nista zaradio na njoj.Očigledno nisi čitao dobru fikciju
ok onda ajde da računamo negde 60% atora naučne fantastike kao proroke pošto su predvideli mnoge stvari koje su u međuvremenu izmišljena i odkrivene a nisu postojale ili bile poznate u to vreme kad su oni pisali o njimarekoh da nitko nema takvu maštu. kako je on mogao znat za nesto sto ce se dogoditi tek 2005 i napisat o tome 1975 a? inace knjiga mu je besplatna,on nije nista zaradio na njoj.
Onda je Isak Asimov MEGA PROROK.rekoh da nitko nema takvu maštu. kako je on mogao znat za nesto sto ce se dogoditi tek 2005 i napisat o tome 1975 a? inace knjiga mu je besplatna,on nije nista zaradio na njoj.
Sta se dogodilo 2005.?rekoh da nitko nema takvu maštu. kako je on mogao znat za nesto sto ce se dogoditi tek 2005 i napisat o tome 1975 a? inace knjiga mu je besplatna,on nije nista zaradio na njoj.
Koji pojam? Naucnici su tad uveliko eksperimentisali sa genetskim modifikovanjem svega i svacegada je razgovarao s vanzemaljcem koji mu je rekao da su oni stvorili ljude genetskim modifikacijama. 1975 dok taj pojam nije bio niti poznat pa ne znam kako je on to mogao znat.
Da ga nije sponzorisao GMO lobi posto je izgleda nahvalio njihove danas sveprisutne proizvodeinace knjiga mu je besplatna,on nije nista zaradio na njoj.
Mi nismo jos cak napravili ni ono sto su neki koji cak nisu ni bili neki proroci daleke buducnost nego savetnici ali su dobro zamisljali blisku buducnost. Na primer Vannevar Bush.ok onda ajde da računamo negde 60% atora naučne fantastike kao proroke pošto su predvideli mnoge stvari koje su u međuvremenu izmišljena i odkrivene a nisu postojale ili bile poznate u to vreme kad su oni pisali o njima![]()