N
nenad-bg
Gost
rakovi su najbolji ljudi zar ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To samo tako izgleda...nobody:...pored toga sto kazes da su rakovi najbolji :wink: skoro sve osobe koje ja znam a da su rakovi,po meni su ljudi puni sebe,pomalo sebicni...
nenad-bg:rakovi su najbolji ljudi zar ne?
LAZA_:...drago mi je sto sam mogao da procitam vase komentare i smatram da su veoma zannimljivi iako tema sama po sebi moze da se definise na vise nacina.Ja sam takodje rodjen u znaku Raka i nisam bas nesto ponosan sa tim.Rakovi su u jednu ruku predivne osobe,uvek spremne da pruze potrebnu pomoc i ulazu maximum u skoro sve sto rade dok su na drugoj strani veliki idealisti i pobornici za pravdu sto im se uglavnom obija o glavu.Neki bi mozda rekli da su zaljubljive prirode..moje licno ubedjenje je da u njihovom srcu ima mesta za 100 ljubavi i da se svake od njih rado sete ali da je samo jedna i jedina za koju bi dali sve.Dugo im treba da pronadju voljenu osobu za koju misle da je ona prava ali kada je nadju onda se u njima budi lepota celoga sveta.Ljubav je njima zivotna inspiracija,za nju se bore do poslednjeg daha nezaleci da u toj borbi posrnu i padnu na dno.Nazalost,pravih ljubavi je sve manje.Danas se vise gleda ko sta ima,kakav auto vozi,kako je obucen..Mozda je i to jedan od razloga zasto je Rak u donjem delu tabele omiljenih znakova jer pridaje vise vaznosti srcu i lepoti duse.Staviti osmeh na lice voljene osobe za Raka je nesto sto mu uvek ponovo daje snagu i volju da voli,da zivi.Rak ce vam cesto pokloniti cvet,prijatno iznenaditi..Zato sve osobe koje pored sebe imaju Raka neka uzivaju u njegovoj ljubavi i blizini jer prave vrednosti se nekada vide tek kada ih vise nema a tada moze biti prekasno.
Mozda je samo povucena...nobody:verujte mi...sestra mi je rak i mnogo je teska![]()
Izvini sto moram da ti kazem ali sigurno nedovoljno poznajes...znam mnogi nas mrze..stvarno neznam zasto!nobody:...pored toga sto kazes da su rakovi najbolji :wink: skoro sve osobe koje ja znam a da su rakovi,po meni su ljudi puni sebe,pomalo sebicni...