javite se rakovi i racice, tek da se prebrojimo...a mozete i da dodate nesto pametno :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je ovo?! Mozemo mi i bolje! Pozdrav od racice!RAK:javite se rakovi i racice, tek da se prebrojimo...a mozete i da dodate nesto pametno :wink:
Ziveli rakovi! :wink:natasa471:Zdravo
Znam da nas ima mnogo.Moram da kazem na srecu,jer su rakovi,divni ljudi,iskreni prijatelji,dobri roditelji,i verni partneri.Zar ne?
Sta bih mogao da dodam na ove divne reci,najbolji smo...ponekad nas ljudi gaze,mrze,ponekad nas nasa dobrota mnogo kosta ali...Pozdrav od najjaceg medju najjacima-DUPLI RAK 8) 8) :wink:delphin:Ziveli rakovi! :wink:natasa471:Zdravo
Znam da nas ima mnogo.Moram da kazem na srecu,jer su rakovi,divni ljudi,iskreni prijatelji,dobri roditelji,i verni partneri.Zar ne?
To kazu oni koji ne razumeju rakove uopste!d-moll:I ja sam racica-jarac.Kazu teska sama sebi kamoli drugima....tako kazu
antigona:I ja ... i ja sam tu....RAK -jarac( nije mi lako, znam!)![]()
U pravu si nemaju oni pojma, pazi racici kada se dobro spreme idu uz spricer boli glava.natasa471:Poznavajuci sebe kao raka,znam da nisi teska,ni sebi a jos manje drugima.Jedini nesporazum je u nerazumevanju ljudi prema raku,koji je maksimalno iskren,ne trpi nepravdu i ne koristi se lazima a osetljivost je na prvom mestu.I kao takav,nailazi na otpor kome se tekso prilagodjava.Zato ga okolina ne razume,i ubedjuje da je tezak.
Zak:U pravu si nemaju oni pojma, pazi racici kada se dobro spreme idu uz spricer boli glava.natasa471:Poznavajuci sebe kao raka,znam da nisi teska,ni sebi a jos manje drugima.Jedini nesporazum je u nerazumevanju ljudi prema raku,koji je maksimalno iskren,ne trpi nepravdu i ne koristi se lazima a osetljivost je na prvom mestu.I kao takav,nailazi na otpor kome se tekso prilagodjava.Zato ga okolina ne razume,i ubedjuje da je tezak.![]()
santorini:Sta bih mogao da dodam na ove divne reci,najbolji smo...ponekad nas ljudi gaze,mrze,ponekad nas nasa dobrota mnogo kosta ali...Pozdrav od najjaceg medju najjacima-DUPLI RAK 8) 8) :wink:delphin:Ziveli rakovi! :wink:natasa471:Zdravo
Znam da nas ima mnogo.Moram da kazem na srecu,jer su rakovi,divni ljudi,iskreni prijatelji,dobri roditelji,i verni partneri.Zar ne?![]()
Rachica:Pozdrav za sve rakove,kao sto sam vec napomenula ja sam DUPLI RAK,a imam jedno pitanje za sve vas,kog ste datuma rodjeni? Ima li jos nekoga 30.06.?
Leka:Rachica:Pozdrav za sve rakove,kao sto sam vec napomenula ja sam DUPLI RAK,a imam jedno pitanje za sve vas,kog ste datuma rodjeni? Ima li jos nekoga 30.06.?
Zamalo,samo 9 dana razlike![]()
Inace nisam dzabe rodjen u ovom znaku,mrzim zimu,kisu,vetar!!!Obozavam sunce,aaaaaaaaah,kad ce vec jednom.![]()
29.6.! :wink:Rachica:Pozdrav za sve rakove,kao sto sam vec napomenula ja sam DUPLI RAK,a imam jedno pitanje za sve vas,kog ste datuma rodjeni? Ima li jos nekoga 30.06.?