Becky Thatcher
Domaćin
- Poruka
- 3.587
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
June, koliko ti nemaš pojma o nekim stvarima, prođe me i želja da odgovorim kako jeste, da ne bi ušli u raspravu. Gradi nemaju veze sa kvalitetnom rakijom, samo sa jačinom, dobra rakija sadrži kvalitetne alkohole (koliko to oni mogu biti, barem su manje štetni po čoveka i lakše razgradljivi jednom kada uđu u organizam) i takva je zbog odabira plodova, postupka vrenja i destilacije. Svako će ti reći da nije skupljao trulež, da je prebirano, kako odvajaju semenke, ne dodaju šećer i metil, ne razbijaju sa vodom prepek, ne boje rakiju... Nažalost, to je retkost, i naći dobru rakiju za prodaju je zaista teško, ne i nemoguće. Jako je teško postići da iz dve "berbe" budu jednake po svojim osbinama i zato mnogi preteruju sa čuvanjem nekih arhivskih primeraka "jer takve više nema". Rakija ipak nije vino i nije za odlaganje desetinama godina.
Kolko gradi značilo bi da je ona 50° bolja od 45°? Nije uvek tako.Ne lupaj glavom i ne guglaj da bi odgovorio na baš svaku temu.
Po čemu se prepoznaje skupa i dobra rakija?
...ja kući nosim samo viski.Rakiju odmah podelim.
korumpirana doktorka
Dudovaca se uobicajeno ne smatra preterano kvalitetnom rakijom.Sramota me je da priznam šta sam uradila... Al ajde... Dobila sam 4 flaše rakije od jednog čike na vrlo visokom položaju, on ne pije, dobio ih je... i ja pošto ni ja ne pijem dala sam ih momcima iz obezbeđenja... e sad, peti momak kome verovatno ništa nisu dali... Smeje mi se i kaže mi da sam dala jako skupu i kvalitetnu rakiju - i dodaje još: Ladno si im dala dudovaču, ti si... etc.
Samo sam htela da znam kako da... ako mi sledeći put ponovo da neko piće.... znam da li da ga spakujem i ponesem kući...
Nema nikakvih etiketa na tim flašama
Pa da ti kazem, doktorska rakija se veoma visoko kotira. Na lestvici je odmah iznad advokatske, ali ispod vojnicke iz paketa....ja kući nosim samo viski.Rakiju odmah podelim.
korumpirana doktorka
Po čemu se prepoznaje skupa i dobra rakija?