Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.596
Ili to ili cigarete koje purnjašOva muzika bukvalno pretvara moje zdrave ćelije u kancerogene.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili to ili cigarete koje purnjašOva muzika bukvalno pretvara moje zdrave ćelije u kancerogene.
Ili to ili cigarete koje purnjaš![]()
Kažu još da je slušanje metalne muzike zdravo. Pošćo oni kroz tu muziku doživljavaju katarze, totalno se dezinhiburaju i pročiste od svakog zla. Ja, vidiš obožavam teške, zajebane i energične stvari s vremena na vreme. Metalci najduže žive. Tako da su se malo zajebali.Ja sam umereni pušač 11 godina, cigarete me ubijaju lagano. Zamisli da ovo slušam svaki dan 11 godina, stvarno mislim da bih poludeo i ubio se do sad već nekoliko puta. Kažu da u Gitmu muče zatvorenike metal muzikom... mene ako neko treba da muči, samo neka pusti ovo, sve ću reći.
Ali i dalje, čovek koji puši u duhu jevanđelja živi kraće od metalca koji pušiOsim ako puše![]()
Ali i dalje, čovek koji puši u duhu jevanđelja živi kraće od metalca koji puši![]()
OkiAli ja slušam metal i živim u duhu jevanđelja.
Обрисала. : )@моћна длакава стрвина
Briši, draga, kad imaš vremena. Kao i komentar Zokijev. Hvala i izvini za cimanje
Inače ovo u pozadini je slika koju sam ja oslikala.
Imam želju da kažem.
Uspela sam da te vidim i cujem pre brisanja.Kad budete imali vremena večeras izbrišite me.
Ovo je samo za Zokijev rođus!![]()
Uspela sam da te vidim i cujem pre brisanja.![]()
![]()