ракија конектинг пипл, еврибади денс нау!

Kako sam onomad plakao za jednom flasom rakije, koju mi je poklonio njen otac. Znaci bruka...Prica ide ovako: on mi je poklonio tu rakiju iz 1991. godine, a ja sam rekao kako cu je otvoriti kada mi se rodi sin (tada je cerkica vec bila tu). I tako, ostavio sam tu flasu da stoji u kuhinji, ali nisam pazio gde je ostavljam. Kako je cerkica prohodala i narasla, srusila je tu flasu...zena cisti patos, ja placem. :sad2: :hahaha:
Posle mi je dao drugu, isto iz 199X godine...e tu smo onda zajedno sa jednim ortakom pocepali kada se sin rodio. Iskrivio sam se bio totalno...zena me u toku noci lupala po licu i cimala da vidi da li sam jos ziv. :mrgreen:

Meni je rakija uvik bila IN.
Nedavno probala Aloe Vera rakiju, ala cuda:D

Meni nije, jer se uglavnom zavrsi kobno kada je pijem. :lol:

Koja ti je ta radza?

Znas koja je meni dobro legla? Kad sam bio na Ciovu na moru, kupio sam na pijaci u Trogiru neku travaricu. Auuuu, tu smo tukli "po jednu" (gistro) pred rucak i posle rucka. Melem, sunce ti j*bem, melem. :worth:

kako i nebi kad je sastav vaki :

1 kg smricki, zrelih, smedjih bobica smrica, 1 kg zrelih, modrih bobica mirte i 500 g zrelih plodova bazge, po 500 g sjemenki komoraca i drace,te po 100 g lista ruzmarina, metvice, majcine dusice, mravinca, mazurana, kadilje, primorskog vriska, maticnjaka, trave ive, dupcaca, isto toliko lista i cvijeta stolisnika i gospine trave, cvijeta bazge, 5 listova lovora i isto toliko listova neprskanog limuna i narance te kora jednog neprskanog limuna i jedne narance.

awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww:heart:

1 kg smricki, zrelih, smedjih bobica smrica, 1 kg zrelih, modrih bobica mirte i 500 g zrelih plodova bazge, po 500 g sjemenki komoraca i drace,te po 100 g lista ruzmarina, metvice, majcine dusice, mravinca, mazurana, kadilje, primorskog vriska, maticnjaka, trave ive, dupcaca, isto toliko lista i cvijeta stolisnika i gospine trave, cvijeta bazge, 5 listova lovora i isto toliko listova neprskanog limuna i narance te kora jednog neprskanog limuna i jedne narance.

ма брате, шљивовица
де да се смарам с тим оО
:))))

:worth::worth::worth:

A inace, Okrug Donji i tamosnja plaza - nema dalje, sto se mog ukusa tice. Bez turista, bez guzve, ma kao da smo imali svoju plazu tamo.

419263_3379048233535_1189276807_33529872_1718677863_n.jpg

e odo sad da operem masTnu kosurdacu
vracam, se za 10 minuta nemo da ste mi sve popili!!!!!! :P :P :))))

Back