goga777
Početnik
- Poruka
- 13
Rak pluća podmukla bolest koja se kasno otkrije.
Zavisno od faze bolesti moguće je držati ga pod kontrolom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zasto se tema nalazi pod "alternativna medicina"?Rak pluća podmukla bolest koja se kasno otkrije.
A pusenjeTreba imati u vidu da je štetno ali ako ne može neko da ostavi pušenje mora da radi na tome da čisti pluća
Zato što znam neke slučajeve gde je dosta pomoglazasto se tema nalazi pod "alternativna medicina"?
mislis li da bilo koji rak moze da se izleci alternativnom medicinom?
mnogima je pomogla i alternativna mwdicinazasto se tema nalazi pod "alternativna medicina"?
mislis li da bilo koji rak moze da se izleci alternativnom medicinom?
imam kontakt jednog tavara pomogo je mom ocu i još nekim. ali nemogu javno da ostavim kontakt javnoImaš li neke adrese, telefone, imena?
može i na pp...
Ja ne kapiram temu i prvi post. Ovo svi znamo da je takav rak pluća i šta onda?Rak pluća podmukla bolest koja se kasno otkrije.
Rak je bolest na genetskom nivou, trave i alternativne metode to ne lece, pre "lece" glavu bolesnika jer se covek u tom stanju hvata i za slamku i pokusava sebe da ubedi da mu je bolje.imam kontakt jednog tavara pomogo je mom ocu i još nekim. ali nemogu javno da ostavim kontakt javno
ne reklamiram nikoga i neću sigurno reklamirti. !!!! nisam reko samo želim da podelimo lakšemuke kojeimamo. A ljudi su čuli već se zna kojisu dobri travariJa ne kapiram temu i prvi post. Ovo svi znamo da je takav rak pluća i šta onda?
A u daljem tekstu ispada kao da hoćeš da reklamiraš nekog travara.
Davljenik se za slamku hvata pogotovo na ovim prostorima gde poveruje u sve.
Jako je neprijatno proći kroz tu bolest...Mom ocu je bolje od čajevaali pitanje je do kad i kakoRak je bolest na genetskom nivou, trave i alternativne metode to ne lece, pre "lece" glavu bolesnika jer se covek u tom stanju hvata i za slamku i pokusava sebe da ubedi da mu je bolje.
Rak se leci tradicionalnim medicinskim metodama, samo u nekim slucajevima i samo ako je lecenje pocelo na vreme.
To je, na zalost, iskustvo iz moje porodice. Posto su mi svi bliski muski pretci i rodjaci otisli (pa cu sigurno i ja jer sam genetski predodredjen) od te bolesti nagledao sam se toga u zadnjih 40 godina. Jedina uteha je da su svi oni pregurali 75.
Zavisno od faze bolesti moguće je držati ga pod kontrolom. Ovde želim da svi lakše preguramo ove teške trenutke kroz koje prolaze ljudi
Imas srece ako se on oseca bolje. No treba da odradi ono sto mu lekari preporucuju bez obzira na njegovo trenutno bolje stanje.ne reklamiram nikoga i neću sigurno reklamirti. !!!! nisam reko samo želim da podelimo lakšemuke kojeimamo. A ljudi su čuli već se zna kojisu dobri travari
Jako je neprijatno proći kroz tu bolest...Mom ocu je bolje od čajevaali pitanje je do kad i kako
alternativna medicina u lečenju raka je samo prečica do groba!Zato što znam neke slučajeve gde je dosta pomogla
mnogima je pomogla i alternativna mwdicina
ne baš za sve ali za neke oblike naravno- zavisi od dost faktora
Otac je otkrio da ima ima nesto na plucima recimo u junu, uradio skener pocetkom avgusta, izvrsio biopsiju do kraja tog meseca i dobio zvanicnu dijagnozu. Nije bio siguran sta da radi, ja sam seo na avion i dosao pocetkom septembra, napravili smo "ratno vece" (otac, majka, brat i ja), naravno prepustili odluku njemu jer je to njegov zivot. Poucen iskustvom svoga oca, rodjenog brata i strica mu, zatim sa informacijama i procenama lekara sa VMA on je odlucio da ne radi bas nista na pokusaju lecenja (nije hteo da se muci hemoterapijama a zracenje zbog stanja srca nije bilo moguce), da jednostavno odzivi tih 6 meseci koliko mu je dao lekar u proceni. Ja sam seo sa njim i majkom u kola, odvezao se na Zlatibor, obisli smo i zapadnu Srbiju, navratili do njegovog kuma u Valjevo, proveli 10-tak dana zajedno u putovanju. Po povratku u Zemun sam nedelju dana sa njim svakodnevno isao na kej, u restoran Veneciju da sedimo, pricamo i gledamo Dunav, nesto kao kad je on mene kao dete vodio u isti taj restoran, na neki nacin "vracanje duga". Zbog posla i moje porodice sam se morao vratiti na suprotan kraj zemljine kugle sa idejom da cu se ponovo doci u Srbiju oko Nove godine i Bozica, zadnjeg koga cemo provesti zajedno. Rastanak smo bas tesko podneli, znajuci da se mozda nikad necemo vise videti, no ipak se covek nada.alternativna medicina u lečenju raka je samo prečica do groba!
teška bolest kao što je rak, može da se leči samo "teškim lekovima", tj. hemoterapijom i zračenjem, šansa za izlečenje nije velika, ali postoji.
sva druga "alternativna medicina" je samo gubljenje dragocenog vremena i korišćenje situacije u kojoj se nađu očajni nesrećni ljudi da im razni travari, isceliteli, čudotvorci i slični izvuku poslednje pare!![]()
Da li pomažu ili ublažavaju tegobe čajevi??alternativna medicina u lečenju raka je samo prečica do groba!
teška bolest kao što je rak, može da se leči samo "teškim lekovima", tj. hemoterapijom i zračenjem, šansa za izlečenje nije velika, ali postoji.
sva druga "alternativna medicina" je samo gubljenje dragocenog vremena i korišćenje situacije u kojoj se nađu očajni nesrećni ljudi da im razni travari, isceliteli, čudotvorci i slični izvuku poslednje pare!![]()
jakolepo ste opisali. Žao mi je naravno zbo Vašeg oca. Hvala Vam što ste podelili iskustvo,Otac je otkrio da ima ima nesto na plucima recimo u junu, uradio skener pocetkom avgusta, izvrsio biopsiju do kraja tog meseca i dobio zvanicnu dijagnozu. Nije bio siguran sta da radi, ja sam seo na avion i dosao pocetkom septembra, napravili smo "ratno vece" (otac, majka, brat i ja), naravno prepustili odluku njemu jer je to njegov zivot. Poucen iskustvom svoga oca, rodjenog brata i strica mu, zatim sa informacijama i procenama lekara sa VMA on je odlucio da ne radi bas nista na pokusaju lecenja (nije hteo da se muci hemoterapijama a zracenje zbog stanja srca nije bilo moguce), da jednostavno odzivi tih 6 meseci koliko mu je dao lekar u proceni. Ja sam seo sa njim i majkom u kola, odvezao se na Zlatibor, obisli smo i zapadnu Srbiju, navratili do njegovog kuma u Valjevo, proveli 10-tak dana zajedno u putovanju. Po povratku u Zemun sam nedelju dana sa njim svakodnevno isao na kej, u restoran Veneciju da sedimo, pricamo i gledamo Dunav, nesto kao kad je on mene kao dete vodio u isti taj restoran, na neki nacin "vracanje duga". Zbog posla i moje porodice sam se morao vratiti na suprotan kraj zemljine kugle sa idejom da cu se ponovo doci u Srbiju oko Nove godine i Bozica, zadnjeg koga cemo provesti zajedno. Rastanak smo bas tesko podneli, znajuci da se mozda nikad necemo vise videti, no ipak se covek nada.
Nisam ga nikad vise video, otisao je pocetkom decembra.
Alternativa je dobra da se nešto spreči i živi uredno i zdravo al kada dođe problem nemaš puno izbora.Da li pomažu ili ublažavaju tegobe čajevi??
Ne marimo za zdravlje dok ne dođe bolest. Posle je već kasno.Alternativa je dobra da se nešto spreči i živi uredno i zdravo al kada dođe problem nemaš puno izbora.