RAK / DEVICA

vestac'

Obećava
Poruka
78
Pa ljudi moji sta mi kazu "ZVEZDE" :D:D
Svi koji nesto znaju o Astrologiji a voljan je da pise ostavite neki postic....bas me zanima kakva mi je sudbinica i kako su mi zvezde naklonjene..... :D:D:D;)

Device su poznate po pisanju. Napisite vi nesto o sebi, cega imate vise u prirodi device ili raka, sta vas vise vuce.

hmm...cega imam vise pa neznam da li sam sigurna koje su karakteristike jednog i drugog...pa cu ja ukratko da se opisem..... Ja sam jako emotivna osoba,stidljiva i povucena, volim drustvo ali ga vesto i biram, lako zaplacem,volim da je sve iskreno i pravicno, obozavam dom i porodicu kucevan sam tip devojke,mastam o velikoj ljubavi iako srece bas i nemam, volim kada se muska osoba trudi oko mene jer volim da mi se pruza paznja i neznost,nemam bas veliko samopouzadnje, neiskvarena sam i ne zelim zlo nikome,ne volim da se svetim ali tesko neke stvari zaboravim, ne umem da se suprostavim i uglavnom sve cutke prihvatam..... jel to dosta???? :-) i koji sam vise znak po tebi???

Po ovome napisanom racica. Ali morala si pisati dnevnik. Jesi li citala "Sto godina samoce" ili "Sedela sam na obali reke i plakala"?

I ti Comi neko pisanje, Rak moze biti dominanta ali i devica mora da se ispolji. Kakvi ste bili djaci, ova kombinacija daje marljivost, vrednocu i ispunjavanje obaveza na vreme. Kod tebe vestac pogotovo, Venera ti je u Devici.

Pa isto tako povucen emotivan ne moze svako da mi bude osoba od poverenja ali kad jednom nekog zgotivim to je obicno za ceo zivot (do sad :D )
desava mi se da dugo razmisljam kako sam lose postupio ako nekog slucajno uvredim a na kraju ispadne da se taj neko uopste nije uvredio
porodica je jedna od najbitnijih stvari u mom zivotu volim i stare stvari koje imaju neku svoju pricu i tradiciju dosta vremena provodim pored reke
pomalo sam lenj mogu danima nista da ne radim kad sam u mogucnosti ali opet ako radim nesto sto volim mogu i 20 sati bez prestanka ,ako mislim
da je nesto nako kako meni izgleda da je tako onda ne slusam nikog drugog bez obzira koliko puta ispalo na kraju da sam trebao tj tvrdoglav sam
a sto se skole tice uvek sam bio odlican djak i nisam imao problema
da neko gradivo naucim, nikad nigde nisam zakasnio ne volim sad da sredjum po kuci ali volim da je svaka stvar na svo mestu ...
i tako :D

Po ovome napisanom racica. Ali morala si pisati dnevnik. Jesi li citala "Sto godina samoce" ili "Sedela sam na obali reke i plakala"?

I ti Comi neko pisanje, Rak moze biti dominanta ali i devica mora da se ispolji. Kakvi ste bili djaci, ova kombinacija daje marljivost, vrednocu i ispunjavanje obaveza na vreme. Kod tebe vestac pogotovo, Venera ti je u Devici.

"Sedela sam na obali reke i plakala" nju jesam... :-) ja sam bila odlican vrlo dobar ucenik....vredna,marljiva jesam a obaveze ispunjavam na vreme to je tacno sve....dnevnik sam pisala nesto kao mala..... ALI PISEM PESME SVOJE AKO SE TO RACUNA, hvala ti na komentarima... ali ja nisam bas upoznata sa terminologijom pa to venera ti je u devici mi nista ne znaci...:-(( sta to znaci ????

Venera u devi je oprezna, svakoj stvari pristupa polako, ne zalece se. O svemu uvek prvo promisli pre nego deluje.

Pesme se racunaju, i moraju biti o ljubavi. Devica nosi da u njima provejava osecanje sete i potrebu da se osecanja stave na papir i sacuvaju. Rak daje toplinu, oboji emotivnim i svakako da pesnicko izrazavanje daje ovoj kombinaciji smisao.

Pa isto tako povucen emotivan ne moze svako da mi bude osoba od poverenja ali kad jednom nekog zgotivim to je obicno za ceo zivot (do sad :D )
desava mi se da dugo razmisljam kako sam lose postupio ako nekog slucajno uvredim a na kraju ispadne da se taj neko uopste nije uvredio
porodica je jedna od najbitnijih stvari u mom zivotu volim i stare stvari koje imaju neku svoju pricu i tradiciju dosta vremena provodim pored reke
pomalo sam lenj mogu danima nista da ne radim kad sam u mogucnosti ali opet ako radim nesto sto volim mogu i 20 sati bez prestanka ,ako mislim
da je nesto nako kako meni izgleda da je tako onda ne slusam nikog drugog bez obzira koliko puta ispalo na kraju da sam trebao tj tvrdoglav sam
a sto se skole tice uvek sam bio odlican djak i nisam imao problema
da neko gradivo naucim, nikad nigde nisam zakasnio ne volim sad da sredjum po kuci ali volim da je svaka stvar na svo mestu ...

vidim da smo bas bas slicni.... samo sto ja ne mogu bas da sedim i nista ne radim sem u situacijama kad sam bolesna kao sada.... nevolim puno da spavam to mi je gubljenje vremena.....porodica je i meni najbitnija i ja isto tako volim stare istorije i civilizacije o njima mogu citati satima...takodje obozavam prirodu i vodu.....i ja npr nisam tvrdoglava lako mi pokolebaju misljenje..... :-(((( ni ja nikad nekasnim ali volim kucu i kucne poslove :-(((( xixixxi ali slicni smo u sustini!!!!!!

Venera u devi je oprezna, svakoj stvari pristupa polako, ne zalece se. O svemu uvek prvo promisli pre nego deluje.

Pesme se racunaju, i moraju biti o ljubavi. Devica nosi da u njima provejava osecanje sete i potrebu da se osecanja stave na papir i sacuvaju. Rak daje toplinu, oboji emotivnim i svakako da pesnicko izrazavanje daje ovoj kombinaciji smisao.

iskrena da budem do sada nikada nisam verovala da je horoskop tako povezan sa licnoscu :rumenko: ali sve je tako kao sto si napisao... pesme jesu ljubavne i to je tacno uglavnom neka nova nastane prilikom negog razocarenja ili srece sve zavisi.....reci mi molim te videla sam da na nekim temama rade neke horoskope kao sta ih ocekuje i tako to...jer ti to znas da radis????? :-))) volela bih da znam kako su mi zvezde naklonjene ove godine..... :-)))

Da, da, sve to i po astro. Ne znam sta bi dodao, mozda da nadjes modus da te drugi ne doticu, njihove svadje i tudji problemi, to na tebe negativno deluje na psihu i postaje okidac za mrzovolju. I ne smes suvise da se izolujes, vise vremena napolju, neke rekreacije. Sunce ti je na kraju Raka tako da u znaku imas i prirode Lava, ali Rak je odneo prevlast jer je vladar u prirodnom Riba koji je vodeni znak poput Raka.

iskrena da budem do sada nikada nisam verovala da je horoskop tako povezan sa licnoscu :rumenko: ali sve je tako kao sto si napisao... pesme jesu ljubavne i to je tacno uglavnom neka nova nastane prilikom negog razocarenja ili srece sve zavisi.....reci mi molim te videla sam da na nekim temama rade neke horoskope kao sta ih ocekuje i tako to...jer ti to znas da radis????? :-))) volela bih da znam kako su mi zvezde naklonjene ove godine..... :-)))

Ove godine do pocetka sledece trebala bi resavati sve probleme vezane za zdravlje jer sledeca (2014) nije bajna, kako na polju zdravlja tako i ljubavi. Jedna od tezih godina i bice prekretnica, stari zivot ces napustiti, otpoceti novi.

volela bih da sama znam da citam taj horoskop i da gledam to :sad2: ali verujem da nije lako i da treba umece i vestina svaka cast na tome..... :ok::klap:

To nije lose, vidis sta nosi nosi sutra, kako dobro tako i lose, lepo prizeljkujes a za lose se pripremis i lakse podneses. Ali treba nekoliko godina da bi se uslo u osnovnu semu.

Ove godine do pocetka sledece trebala bi resavati sve probleme vezane za zdravlje jer sledeca (2014) nije bajna, kako na polju zdravlja tako i ljubavi. Jedna od tezih godina i bice prekretnica, stari zivot ces napustiti, otpoceti novi.[/QUOTE]

ovako malo si rekao a tako punooo.... zdravlje mi je dobro... jel bi na nesto posebno trebala da obratim paznju??? mislim trenutno sam malo prehladjena ali to je nista :-)).... kako mi 2014 nije bajna??? sta si pod tim mislio??? stari zivot napustam hmm.... to je bas mac sa vise ostrica moze znaciti svasta...na sta si konkretno mislio???? IZVINI NA OVIM POD PITANJIMA I AKO TE MALKO DAVIM.... :-((((

To nije lose, vidis sta nosi nosi sutra, kako dobro tako i lose, lepo prizeljkujes a za lose se pripremis i lakse podneses. Ali treba nekoliko godina da bi se uslo u osnovnu semu.

jel vidis kod mene sta mi nosi sutra dobro i lose.... malo opsirnije da mi kazes ako ti nije tesko da i ja znam cemu lepom da se nadam i cega dase cuvam.... :-(((

Venera (grlo) u prirodnom Riba (konopac) ne cudi sto koristis izraz davim te :lol: Comi kad ga iznerviraju zbog Mesec Marsa cesto glasno opsuje, ali tek kad se okrene od onog sa kim se svadja i sam sa sobom vodi dijalog, nekad i podize i spusta ruke dok psuje da bolje docara sta bi uradio :lol:

Losa godina po zdravlje, razocaraces se u ljubav

vidim da smo bas bas slicni.... samo sto ja ne mogu bas da sedim i nista ne radim sem u situacijama kad sam bolesna kao sada.... nevolim puno da spavam to mi je gubljenje vremena.....porodica je i meni najbitnija i ja isto tako volim stare istorije i civilizacije o njima mogu citati satima...takodje obozavam prirodu i vodu.....i ja npr nisam tvrdoglava lako mi pokolebaju misljenje..... :-(((( ni ja nikad nekasnim ali volim kucu i kucne poslove :-(((( xixixxi ali slicni smo u sustini!!!!!!

Izgleda da jesmo ipak su nam isti znak i podznak a u drugoj temi sam video da nam i rodjendan pada isti dan :D

Venera (grlo) u prirodnom Riba (konopac) ne cudi sto koristis izraz davim te :lol: Comi kad ga iznerviraju zbog Mesec Marsa cesto glasno opsuje, ali tek kad se okrene od onog sa kim se svadja i sam sa sobom vodi dijalog, nekad i podize i spusta ruke dok psuje da bolje docara sta bi uradio :lol:

Losa godina po zdravlje, razocaraces se u ljubav

Hahahahah istina ziva i za vodjenje dijalogau sebi tj monologa i za podizanje ruku dok psujem ko da me poznajes :D
A ono iznad sto si pomenuo da imam i prirode Lava mislim da si i za to u pravu jer mi se desava sa vremena na vreme
da budem prepotentan i nekako pun sebe (ako je to zbog lava) jer nekako mi ne spada u osobine raka

konopac???? pa nisam luda da se obesim xaxaxax..... a za ljubav mogu li se vise razocarati nego sto vec jesam..... ima li u tom horoskopu nesto lepog za mene???????? na polju ljubavi i posla...????

Back