muskarac rak - zena blizanac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Muski rakovi uvek zele da budu autoriteti cak i u vezi ali padaju na devojke koje su nezne.Zena blizanac je jaca od raka tako da slede konflikti.Ali ne mora da znaci zavisi od osobe :wink:sakis:muskarac rak - zena blizanac
esperanca137:ma muskarci rakovi vole devojke koje su jace od njih - traze mamu![]()
Veza koja najbolje funkcioniše ako je Bilzanac van kuće, a Rak u kući. Blizanca mesto ne drži, pa ni rođena kuća. Stalno je u pokretu, dovoljno je snalažljiv i obezbediće sredstva za život, predati blagajnu Raku, i odlepršati na drugu stranu da bi se ponovo vratio i sve tako. Rak je sasvim drugačiji. Statičan je, vezan za dom i decu sa glavnom preokupacijom da obezbedi i očuva njihovu sigurnost. Zato je ova kombinacija najizglednija ako je muškarac Blizanac, a žena Rak. U suprotnom ona nema velike šanse da opstane i najčešće se razilaze na samom početku. Emotivna strana veze je takođe raznorodna. Blizanac je doživljava površno, a Raku je potrebna dubina osećanja. Zato su u raskoraku. Istina, Blizanac se trudi da popravi i otkloni nedostatke na koje mu se ukazuje, a Rak je spreman da trpi i toleriše. Eros im je različit, ali su prilagodljivi i mogu uspeti da se usaglase, naravno ako veza dovoljno dugo potraje. Intimni život ljubomorno čuvaju od očiju javnosti i teško je proceniti sa strane kako to kod njih funkcioniše. Ako postoje planetarne veze, onda uspevaju da izgrade trajni odnos koji funkcioniše. Ni tada nisu sasvim zadovoljni, ali tu činjenicu prihvataju i mire se sa njome. Kod planetarnih aflikacija, veza je nemoguća i najbolje je kada se što pre raskine.
recept za katastrofu.probala 2 x , nazalost.....sakis:muskarac rak - zena blizanac
mens:recept za katastrofu.probala 2 x , nazalost.....sakis:muskarac rak - zena blizanac![]()
ma da, .....kako me provaljujes.........TheLoner:mens:recept za katastrofu.probala 2 x , nazalost.....sakis:muskarac rak - zena blizanac![]()
Nije ti se svidelo sto ne mozes puno da svrljas sa strane, da varas a?![]()
![]()
![]()
eeeh... "zezajmo se dok smo mladi" ... :x
TheLoner:hehe meni se istorija o5 ponavlja
opet me juri bliznakinja, samo ovaj put druga..ops:
ne znam sta je to... ali ako i ovaj put ispadne isto kao prosli... pocecu da verujem u horoRskope:x
pocetak je previse dobar da bi bio istinit.. to me i plasi![]()
a znajuci bliznakinje kako se lako zaljubljuju.. padaju na romantiku... ovo ono.. a posle im dune da promene malo gace![]()
![]()
![]()
[/quote]
====================================
bas si ovo prozaicno objasnio!mora da te obozavaju one romanticne?![]()
dekart:.ali,kako kazu brzo se zaljube,jos brze odljube,sto bi mene ubilo......da kazu da ova veza moze da uspe,ispunio bi joj sve zelje u zivotu,ovako necu da gubim vreme i na kraju svega rastanak...ko kaze da horoskop nije proklet?