Rajko Dujmić podlegao povredama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći

Nevaspitanost:

- na temi o legendi SFRJ muzičke scene dodješ kao trećerazredni šovinista

Neznanje:

- dosta Srba je spasilo živu glavu bežeći od Turske odmazde za Hrvatsku koja je delom bila i pod Otomanima.
- dosta Srba je učestvovalo u NDH delovanjima
- primitivci iz BiH narušavaju odnose vatajući se tpbož svak za svoju zastavu pa da se dokažu nekome, pola Bosanskih Srba imalo Putovnicu bez ikakvih problema...zinula guzca za EU...

Bezobrazluk:
Pitati a śta je problem što sam naišao na temu koja me ne zanima sem da istresem jaja sa sigurne daljine jer ja sam Srbon kad pljujem Hrvate a prvom komšiji Srbinu ne bih pomogao da mu za lek treba.

Pesmice Fosila su daleko od bilo kakve legende,ali tedencije u svetu su takve da raja na svim meridijanima pocne preko noci da slusa pesme preminulih....
...............
Ovo ostalo pod neznanje i bezobrazluk mi nije bas najjasnije.
Gde ih vidis,da li je bezobrazluk ako neko napise da su Fosili osrednja grupa...?I da nema potrebe praviti ``legende`` od osrednjih stvari...
I kakve to ima veze sa NDH,Bosancima,Srbima i Hrvatima i njihovim medjusobnim odnosima....

Italo-pop je tada bio aktuelan, možda ljubiteljima rawe mlataranja praznom glavom ne odgovara složenija forma zbog pilećeg mozga.

Мислиш Итало-Диско...:D
еее,ја бре каснио у школу сваког четвртка јер је средом на 202ци у 22.00 почињао-Диско сусрет-,
па сам онако у мраку поред кревета снимао ту мјузу на малом касетофончићу на аудио касете :lol:

И дан данас имам те касете.
Ако је Загоров роман отишао на купинду-луминду пре неки дан за 72К динара(добро си прочитао,преко 700 евра један примерак),
ја моју колекцију Итало-Диска могу уваљам за 5 сома..најмање!:lol:

Али,жалити за неким анонимусом из Фосила,мени то мало претерано..

Мислиш Итало-Диско...:D
еее,ја бре каснио у школу сваког четвртка јер је средом на 202ци у 22.00 почињао-Диско сусрет-,
па сам онако у мраку поред кревета снимао ту мјузу на малом касетофончићу на аудио касете :lol:

И дан данас имам те касете.
Ако је Загоров роман отишао на купинду-луминду пре неки дан за 72К динара(добро си прочитао,преко 700 евра један примерак),
ја моју колекцију Итало-Диска могу уваљам за 5 сома..најмање!:lol:

Али,жалити за неким анонимусом из Фосила,мени то мало претерано..

Znam pośto se valjaju pojedini primerci (postoji debeli razlog)
Śta da ti kažem...znam za jednu priču od pre par godina...
Navalili kolekcionari na neke Alan Fordove i Zagore, čak su mmuški podizali i pre "poslednjeg minuta"...
Cifra stigla 500 evra...
Prodavac sa NBGD, kupac se ispostavilo da je iz Čakoveca...
Uredno se javio hoće śto pre...
Prodavac obeća maksimalno pakovanje čim se uplati iznos...
Kad sledi obrt - uplati lik njemu 500+300 evra i javi mu se poirukom tipa:
"Čujte, nemojte poštom, poizapošljavali su primitivce iz raznih krajeva vratit će kad vide da piše Srbija, nego onih 300 eura je za gorivo bićete moj gost i ne brinite ništa za svoju bezbednost"
Prodavac se dvoumio i rešio - nek ide život!
Fantastično se proveo!

A jel i Neša Leptir bio "anonimus" jer se družio sa pokojnim Dujmićem "anonimusom" cele SFRJ?

Ја за тог Дујмића 1 пут чујем.
Не смеш да занемариш Чињеницу да је тај загреб увек био обична Провинција у поређењу са Престоницом.

Али Неша Лептир није био само певач,музичар.
То био лик са веома широким дајапозаном многих квалитета..типа глуме,
а причају о њему да га цео Град обожавао :

Nevaspitanost:

- na temi o legendi SFRJ muzičke scene dodješ kao trećerazredni šovinista

Neznanje:

- dosta Srba je spasilo živu glavu bežeći od Turske odmazde za Hrvatsku koja je delom bila i pod Otomanima.
- dosta Srba je učestvovalo u NDH delovanjima
- primitivci iz BiH narušavaju odnose vatajući se tpbož svak za svoju zastavu pa da se dokažu nekome, pola Bosanskih Srba imalo Putovnicu bez ikakvih problema...zinula guzca za EU...

Bezobrazluk:
Pitati a śta je problem što sam naišao na temu koja me ne zanima sem da istresem jaja sa sigurne daljine jer ja sam Srbon kad pljujem Hrvate a prvom komšiji Srbinu ne bih pomogao da mu za lek treba.

Je zmaj sestrić od Milana Bandica ?

Je zmaj sestrić od Milana Bandica ?

Bosanski Srbi i Hercegovski Hrvati su najglasniji primerci.
I najprevrtljiviji privatno...
:kafa:

I sad ja tebe da pitam...
Umesto "Dobar Dan" pozdravljaju se sa "Mrš u materinu"
a (h)istorija nam pripoveda da se onomad u organiziranu narodnu udrugu "Mlada Bosna"
ujedinili Čedo, Ujo i Mujo?
Ili im Turci (otomani) ljepši od Švabe (austrougarska)
ili, more bit a vešto se izbegava objasniti, dobili novce od izvesne udruge,
nako familijarne i ekonomiji posvije posveċene makar cijeli svijet u krvi dokoljena bio?

Śto mislite vi najglasniji predstavnici indijanskih plemena?
Tko sve ovo plaća?

Poslednja izmena:

Back