rajfišlus...

da li si nekad imao situaciju da si zaboravio da zakopčaš rajfišlus i kako se okončao peh...jel te neko opomenuo pa ti propao u zemlju, ili si sam video...?

Kaže se rajsferšlus prijatelje :pivce: Mada ja ni to ne volim. Cibzar je još nekako izgovorljivo.

Šta ja znam. Jedared mi je ispalo jaje kroz probušenu trenerku, pa sam ja to sam primetio, a ko zna, možda i nisam :eek:

obično me podsete ljudi, ali se ne osećam ne znam kako postiđeno...

da li si nekad imao situaciju da si zaboravio da zakopčaš rajfišlus i kako se okončao peh...jel te neko opomenuo pa ti propao u zemlju, ili si sam video...?

Mnogo puta. Završio se tako što sam ga zakopčao kada sam primetio ili mi je neko skrenuo pažnju.Što bih propadao u zemlju:think: ? Mislim šta tu ima toliko tragično da bi uopšte zavređivalo temu?

Jedino opasno vezano za rajsferšlus je kada zakačiš malo ponos, što i nije tako retko izgleda: http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2013&mm=03&dd=20&nav_id=696995
Mada mi nije jasno koliko pijan treba da budeš da zaboraviš da ga vratiš u gaće i onda još da ga zakačiš napolju :lol:

Десило се,наравно,коме није?

Или сам био опоменут од стране некога,или сам сам приметио,закопчао сам и то је то.

Али,не гледам на то као на неку велику срамоту,деси се,шта ћу?! :D

Sram bilo onog ko gleda .A zna se ko gleda u muske sliceve i zasto.:per:Zenski mozak i misli se vrte samo oko one stvari koja stoji iza slica.Zena je kao knjiga - ako hocete nesto da naucite od nje morate prvo da prilegnete na nju.Kad to shvatite i primenite zivot vam je lak i bez stresa ,po pitanju zena naravno.

Back