Рај за ботове - Вучићева министарка плаћа кликове, лајкове, коментаре два милиона!

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.102
...

Što bi rekli...
Gde ima tu i presipa... :zzzz:

РАЈ ЗА БОТОВЕ Вучићева министарка плаћа кликове, лајкове, коментаре ДВА МИЛИОНА!

https://srbin.info/politika/raj-za-...-placa-klikove-lajkove-komentare-dva-miliona/

Да је Србија рај за неморалне ботове, који бесрамно шире пропаганду и лажи у коментарима на порталима, друштвеним мрежама и јутјубу - јасно је по њиховој "најезди". Очигледно су одлично плаћени из буџета (од пара народа) да би радили у корист странке и политичара издајника и лопова.

@Jugoslav Čvarak ... vodiš ekipu sa Krste na ručak...:pivce:

Al ne na SNSendvič sa salamom podrigušom, koji se servira na sečiji Rakete iz Užica...:thumbdown:, niti u jeftini Skupštinski restoran...na pljeskavicu od 15 dinara...:thumbdown:, već da bude široko...ko Vučko kad časti narodnim parama...:maramica:

.

Poslednja izmena:
Razmisljam dati otkaz i pronaci svoju srecu u Srbiji.
Posao snova vec ceka.

Jedino ovaj dio je sporan, ali to je stvar zlonamjernog novinara:

Да је Србија рај за неморалне ботове, који бесрамно шире пропаганду и лажи у коментарима на порталима, друштвеним мрежама и јутјубу - јасно је по њиховој "најезди".​

Ne radi se tu o nikakvom nemoralu, botovima, propagandi i lazima, vec se ljudi spontano okupe pa komentiraju kvalitetan rad gospodina predsjednika Aleksandra Vucica i vlade Republike Srbije.

Znaci, da spremamo kiosk za tebe...? :)
Bice zeznuto, ali ako nista, drzimo palceve. :mrgreen: :cool:
Svaki posao je casan, ukoliko je u sluzbi SNS-a.
Bila bi mi cast i privilegij raditi u kiosku koji prodaje stivo gdje se moze procitati o stelarnim rezultatima SNS-a.

Bila bi mi cast i privilegij raditi u kiosku koji prodaje stivo gdje se moze procitati o stelarnim rezultatima SNS-a.
Pa raj, kazem ti... ;) :p
Sta ce kome potemkinova sela kad imas brdo literature oko sebe...plus ukrstene reci. :mrgreen:

Tebe cak iz kroacije placaju o trosku gradjana serbije.

Nikada Republika Srbija nije imala iskrenijeg i veceg prijatelja od HDZ-a gospodina premijera Andreja Plenkovica.
Ti ne shvatas da je nama srbima svejedno dal je u hrvatskoj Plenkovic premijer, HDZ u parlamentu...............ZA NAS SRBE VI STE AMERICKO TOPOVSKO MESO KOJE MI, KINEZI, RUSI I CEO OSTALI SLOBODNI SVET , TREBA DA SAMELJEMO.
Sto god da kazete, ucinite, .......vi ste NATO. Za nas srbe znate sta to znaci.

Ti ne shvatas da je nama srbima svejedno dal je u hrvatskoj Plenkovic premijer, HDZ u parlamentu...............ZA NAS SRBE VI STE AMERICKO TOPOVSKO MESO KOJE MI, KINEZI, RUSI I CEO OSTALI SLOBODNI SVET , TREBA DA SAMELJEMO.
Sto god da kazete, ucinite, .......vi ste NATO. Za nas srbe znate sta to znaci.
Boze dragi, ti Milune poput Djilasovca Velje Nevolje, dao bi se u biznis sa cevapima.

Boze dragi, ti Milune poput Djilasovca Velje Nevolje, dao bi se u biznis sa cevapima.
ne shvataj ovo personalno ali pominjanje nekakvih dobrih odnosa izmedju jedne NATO-drzave i jedne slobodne zemlje je krajnje laisticki.
To su dva do kraja suprostavljena tabora od kojih ce samo jedan ostati ziv......................a ti mi ovde pominjes nekakve "dobrosusjedske odnose".
Nismo mi povukli tu crtu vec zapadni sotona recima da "KO NIJE SA NAMA PROTIV NAS JE"......daklem, ne treba da ti objasnjavam. Mi smo protiv vas.
A sto se tice toga da zajedno popijemo pivo, bilo ono Ozujsko il Jagodinsko, uz cevape, razume se, spreman sam uvek...............sve dok ne dodje dan konacnog obracuna. A onda, gledaj da mi nisi na nisanu.

Mozes da prodaješ Šešeljeve romane egzoticnih naslova... :zzzz:
To ti ionako u SNSekti dodje kao neka arhaicna "biblija"...to su im koreni, početci... "Šešeljevo jevandjelje..."

...

Eto, vidis kako perpektivno...:cool:
Pa perspektivno je, dobro se dobrim vraca.
2017 godine Republika Srbija imala je takav suficit da je cak i gospodin predsjednik Aleksandar Vucic pred kamerama izjavio da mu je neprijatno koliko je drzava u suficitu.
Tako da pukim glasanjem za SNS, gradjani Republike Srbije sire blagostanje i srecu.

Uzmi npr. sestrinsku stranku HDZ koja je tu na vlasti - prosli utorak gorivo otislo dolje, izgradjen Peljeski most, turisticka sezona nikada bolja.
Zivimo u Zlatnom dobu, vrijeme HDZ-a i SNS-a balkanska je Satya Yuga.

...

Što bi rekli...
Gde ima tu i presipa... :zzzz:

РАЈ ЗА БОТОВЕ Вучићева министарка плаћа кликове, лајкове, коментаре ДВА МИЛИОНА!

https://srbin.info/politika/raj-za-...-placa-klikove-lajkove-komentare-dva-miliona/

@Jugoslav Čvarak ... vodiš ekipu sa Krste na ručak...:pivce:

Al ne na SNSendvič sa salamom podrigušom, koji se servira na sečiji Rakete iz Užica...:thumbdown:, niti u jeftini Skupštinski restoran...na pljeskavicu od 15 dinara...:thumbdown:, već da bude široko...ko Vučko kad časti narodnim parama...:maramica:

.

Сви имају своје ботове , ако тако можемо да их назовемо , чисто сумњам да их неко јако много плати за остављање коментара ..ако се то и дешава , то су углавном људи који раде у одређеном ресорсу неке странке , фирме , државе ..То је неки тренд који је пренесен са запада , пропагандом на контра пропаганду .

Ако имате на ЦНН профи ботове , односно највише их има на Западу, углавном либерални демократски и они утичу на јавном мнење путем интернета , имамо и оне који су ту споредни играчи а и неколицину њих који раде за плату .

Ако неки раде за одвашње партије то је ситна буранија која нема никакав значај , чије слово нема тежину .Да нешто вреде ботовали би за синтересе своје државе против западних ботова а не за партије ..то је оно што је моја замерка .

Back