Raj na zemlji!

Meni kao letnjem čoveku na prvih deset mesta Karibi i to:
1. Barbados-prelepe plaže,more,sve čisto ,sređeno.Celo ostrvo je u plažama,sve jedna do druge
2. St.Martin - prelepe plaže i more,carinski raj za kupovinu,cene super
3. Tortola - Prelepo,priroda neviđena,još uvek netaknuta jer se ne ulaže puno ali se tamo otvaraju off-shore kompanije,tako da tamo ima hiljade kompanija a najviša zgrada ,bolje reći kuća u Road town-u je na jedan sprat.Nema gužve
4. Grenada- St.Džordž-priroda netaknuta ,kao prašuma,prelepe,dugačke plaže,jeftino

Ima još karipskih država ,da ne nabrajam jer su mi sve super.
U Evropi :
1. Barselona-morski grad,veliki,prelep,čist
2. Rodos-malo ostrvce sa dušom,lepo more-mogao bih tamo da živim

Zaboravio sam i Arubu-holandsku koloniju koja je jedno od najsređenijih karipskih država jer su najviše američkih para uloženo tako da su hoteli prelepi,veliki,sa ostrvima,jezerima,vodoskocima,mostićima sve u prizemlju hotela.Neviđeno.Plaže dugačke ,čiste,prelepeMalo poznato jer se svi pale i trče na Bahame ali su oni koliko god sređeni previše izvikani a nisu bolji od Arube.

Mislim da vazim za respektabilnog poznavaoca turistickih destinacija, ako zelite lud provod, lepe zenske, gostoljubiv i prirodan narod, onda posetite KUBU i RIO DEZENEIRO (BRAZIL)mislim da se necete razocarati, i da mi necete prigovarati, a ako zelite ljepotu prirode, to ce te naci na vise mesta po svetu, sve zavisi sto trazite...

POTPUNO SE SLAZEM....ali svadjam se sa caletom,on kaze kako su mu pricali ljudi koji su tamo bili da se u Rio de Zeneiru skuplja najveci sljam Brazila i da se mnogo krade.....Ja prosto ne verujem............

Posebno je Rio gostoljubiv kad izadjes na ulicu gledas kad ce te zaskoci neki majmun i pokrade i da molis boga da te jos i ne upuca ili isece nozem.

Ko god je bio u Riu, ostalo mu je u sećanju da su sve zgrade do trećeg sprata sa rešetkama kao u zatvoru.

Verovatno zbog komaraca.....

A ostali koji tvrde da je to gostoljubiv grad, su ga videli samo na televiziji.

Back