Adem-ks
Aktivan član
- Poruka
- 1.823
kupio sam laptop pre 2-3 meseca. i jednom odlucim da igram neku igru i nadjem gorenavedenu. instaliram i igram je do pre 2 nedelje, kada mi se kompjuter nesto pokvario. odnesem ga na formatiziranje i kada sam ga uzeo igre nije bilo, sto je normalno, ali nisam mogao nikako da je instaliram. onda mi je onaj koji mi je formatizovao rekao da je moguce da je prethodni vlasnik imao instaliran neki program koji je omogucio da se igrica instalira. ja se secam da je u laptopu bilo nekoliko igrica, ali ih nisam igrao jer me ne interesuje te igre. pitanje je: zna li neko o kakvom se programu radi, ako je onaj bio u pravu. znaci igra je RAGE OF GAMES, od GEKKO. ako je temi mesto ovde...ako ne prebacite je
PS. nakon formatizovanja pojavio se jos jedan problem, meni nebitan, nisam nikako mogao da otvorim chrome, otvori se, ali samo crni kvadrat po ekranu. tako da koristim ovaj novi explorer
PS. nakon formatizovanja pojavio se jos jedan problem, meni nebitan, nisam nikako mogao da otvorim chrome, otvori se, ali samo crni kvadrat po ekranu. tako da koristim ovaj novi explorer