A allen iverson Početnik Poruka 11 29.07.2009. u 17:11 - Rage Against The Machine!!! #201 gernach: hetfield je car. Kliknite za proširenje... Nisi mi baš jasan,voliš Ratm,barem tako izgleda jer se tu javljaš i stavljš njihove pjesme,a u redu ti je ova glupost što je retard rekao!
gernach: hetfield je car. Kliknite za proširenje... Nisi mi baš jasan,voliš Ratm,barem tako izgleda jer se tu javljaš i stavljš njihove pjesme,a u redu ti je ova glupost što je retard rekao!
JAHVE Poznat Poruka 8.156 29.07.2009. u 17:24 - Rage Against The Machine!!! #202 allen iverson: Nisi mi baš jasan,voliš Ratm,barem tako izgleda jer se tu javljaš i stavljš njihove pjesme,a u redu ti je ova glupost što je retard rekao! Kliknite za proširenje... jamesu se tolerise svaka glupost koju izvali,a ima ih mnogo! ratm gotivim, vise zbog muzike nego zbog tekstova.
allen iverson: Nisi mi baš jasan,voliš Ratm,barem tako izgleda jer se tu javljaš i stavljš njihove pjesme,a u redu ti je ova glupost što je retard rekao! Kliknite za proširenje... jamesu se tolerise svaka glupost koju izvali,a ima ih mnogo! ratm gotivim, vise zbog muzike nego zbog tekstova.
bane Primećen član Poruka 974 16.12.2019. u 10:21 - Rage Against The Machine!!! #203 Ponovo zajedno View this content on Instagram View this content on Instagram