Rafting

• Začetnik teme Začetnik teme bobec
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bila sam na raftingu pre nekoliko god....Naravno na Tari......mozda sam imala 12.......Bilo je VRH.....Ma da doduse isla sam sa roditeljima ,bratom i nekim njihovim prijateljima.......Prskali smo se sa drugim ekipama ......pili vodu iz Tare....ma extra provod....tada je bila ona frka oko valjda pravljenja brane.......znam da su moji nesto potpisivali......:D:super::super:

Ja sam bila u julu ove godine,bilo je fantasticno.
Bilo smo smesteni u kampu 4 dana,zaista super druzenje,zezanje,priroda,uzivancija...
Tara nije mnogo brza u ovo doba godine,ko zeli pravu avanturu neka ide u maju mesecu,tada je reka jako brza,70 % camaca se prevrne,a voda je ledena. :)

hmm da
Bila sam i ja...i jeste ekstra ali samo ako ostanate par dana i ako ste sa dobrom ekipom.
Rafting ko rafting (ne znam sta sam ja to ocekivala) me razocarao.
Da sam uradila spust i vratila se odmah kuci, bila bih vise nego razocarana...
Ovako su utisci popravljeni sa lepotom prirode, odlicnim drustvem, kampom sa kojim sam odusevljena
drugim spustem na kojem smo se maximalno zezali pokusavajacu da prevrnemo camac, bosancima koji su i vise nego gostoprimljivi, hranom ...
Sledece godine u aprilu ili maju...

Boki, ostavi adresu, kako doći do tog kampa! Ja bih rado na rafting, ali sam se več nekoliko puta opekla sa agencijama, platim, all inc, a vratim se kuči kao sa preživljavanja!

Vidim da dugo ovde niko nije ostavljao postove:
MOzete sa nama na rafting prva voznja je organizovana za 01.05.2009.
1 dan petak
ujutru polazak obilazak mokre gore ,foce dolazak u kamp smestaj klopa zezanje do kasno u noc
Dan 2
Ujutru ustajanje, dorucak ,zaduzivanje opreme odela kacige prsluci i polazak dzipovima na rafting, spust traje oko 2 sata jer je voda dosta brza u maju,Takodje neplivacima spust u maju ne bix preporucio.Kada se zavrsi spust izvlacenje camaca presvlacenje tusiranje i klopa(rucak),slobodno popodne i ide vecera postoji mogusnost da organizujemo u slobodno popodne jednu do dve partije paintball-a
Dan 3
Jedna grupa se ponovo spusta, tarom znaci ko hoce moze dva puta da se spusti tarom, a druga grupa se penje na maglic najveci vrh u bosni i hercegovini posle uspona na maglic vracanjnje u kamp posle toga zajednicki rucak pakovanje, ulazak u autobus i bezanija za beograd.U beograd stizemo oko 02h izjutra te ko radi u ponedeljak tesko njemu
Cena je okvirno sa prevozom 120 eura i morate da budete uclanjeni u nase biciklisticko-planinarsko drustvo clanarina za godinu dana je 550 din dobijate planinarsku knjizicu te mozete da koristite sve planinarske domove u svetu i kod nas po povlascenim cenama.

Kontakt telefon je 064/900-9259 ili bdpkaludjerica@gmail.com

Poslednja izmena:
Evo kako sto rece kolega odavno nije bilo postova ovde...
Pa malo i da se reklamiramo...
Moj klub je postavio novi site, pa svi koji su zainteresovani za rafting, planinarenje, canyoning neka posjeti www.spartanac.eu

Moram vam reci da ukoliko planirate ove godine da dodjete na Taru, ne bi bilo lose da rezervisete raije vas termin i da izbjegavate vikende jer ce ove godine biti velika guzva....

pozdrav rafteri!!!!

Na blogu sam opisala Moje prvo splavarenje Tarom. Ko jednom vidi ovu reku, uvek јој se vraća

2591780.jpg

Ako vam se ukaže šansa za rafting nemojte je propustiti.

link do napisa ...ne umem da namestim :)

Poslednja izmena:
Planiram vec neko vreme da odm na cuveni rafting...i nadam se da je to sledeci vikend.Nista nismo rezervisali,ali se nadam da to nece biti problem ,jer ipak nije glavna sezona. Da li je uopste bitno preko koga idemo,mislim jel postoji neka razlika u programu,snestaju,hrani,ceni za dva nocenja i 1-2 spusta standardno ... ili je to uglavnom ista ponuda,ajde neku preporuku,telefon,bilo kakav kontakt proveren ?! Toliko ljudi je bilo na raftingu a ova tema je bas slaba....pored samog spusta,ima li neko jos neku preporuku,sta obici,videti....????

p.s.pisite,sledeci vikend treba da idem :))))

Ja sma bio na raftingu na Tari..............bilo je PREDOBRO.......... imam 13 godina i nekim cudom su nasli opremu................isao sam pocetkom avgusta tako da cu sledece godine da idem pocetkom jula zbog veceg vodostaja i veceg dozivljaja.....................

Ovako, obožavam ekstremne sportove, i mnogo bih volela ovo da probam.. Inače, imam nekoog malog iskustva sa time "kako opstati na vodi", jer leti windsurfujem.. Nznm da li ovo ima ikakve veze sa time, i htela bih da mi date neku predstavu o tome, sta je sve za to potrebno, koliko godina trebam da imam, oprema, pa i ja da se spustim niz Taru..z:mrgreen:

Pozdrav....
nije me bilo dugo na forumu... u svakom slucaju sve tri rijeke su zanimljive, dodao bih jos i Lim... a i Vrbas :D

a ne znam zasto mislis da cijena/usluga nisu ok? ima mnogo organizatora i nije kod svakoga isto...
to sto si se opekao jednom kod nekoga ne znaci da su svi ostali losi domacini....

Back