Rafalna paljba u Zubinom Potoku: General Mojsilović hitno krenuo u Rašku

Tebe gazda stavio u vremeplov i poslao u budućnost?
Ko je uklonio barikade i gde?

Још боље по Шиптаре.

Поделили су Србе.

Сад једни хоће да с ебарикаде уклоне ,други неће, и зато су једни другима запалили два камиона.

flf-hqewqacinog-jpg.4366362

Ti bukvalno samo vredjas i nikada ni jedan argument u raspravi nisi izneo.
Pa ja pokušavam sve vreme da ti jednostavnim, prostoproširenim rečenicama objasnim suštinu.
To što ti nisi u stanju da shvatiš napisano, nije moj problem.
Ali evo da pokušam još jednom:
Vaš idol, šiptarski kurton je dobio po ušima, Srbi sa barikada neće biti hapšeni, ZSO će biti formirana,
duge cevi ne smeju na Sever bez dozvole.
Zasad je dovoljno i toliko, to što vašem gazdi to ne odgovara, je sasvim druga priča, očekivano.

Pa ja pokušavam sve vreme da ti jednostavnim, prostoproširenim rečenicama objasnim suštinu.
To što ti nisi u stanju da shvatiš napisano, nije moj problem.
Ali evo da pokušam još jednom:
Vaš idol, šiptarski kurton je dobio po ušima, Srbi sa barikada neće biti hapšeni, ZSO će biti formirana,
duge cevi ne smeju na Sever bez dozvole.
Zasad je dovoljno i toliko, to što vašem gazdi to ne odgovara, je sasvim druga priča, očekivano.
Pa što ste pričali da je vojska u pripravnosti i da se kreće na Kosovo

Sad morate da priznate da je ponovo pobedio Daniel Serwer, a pravoslavlje na smetlištu istorije

Pa što ste pričali da je vojska u pripravnosti i da se kreće na Kosovo
Zato što je bila.
Ali se vaš idol, onaj šiptarski kurton, usrao kad su mu ameri zavrnuli uši i Vučić pripretio.
Sad više nema potrebe da se kreće bilo gde.

Sad morate da priznate da je ponovo pobedio Daniel Serwer, a pravoslavlje na smetlištu istorije
E Džegi, džegi, nikad normalno ljudsko biće od tebe...

Znači više nećemo slušati Glupu parolu dogodine u prizrenu, jer ste ga krajem 2022. osvojili
Ne znam kako to slušaš bilo šta na krsti.
Ali u svakom slučaju je bolje od one tvoje arhigluposti za Ginisovu knjigu rekorda:
Kako si ono beše napisala?
"Ja već deset godina pričam kako će Vučić u roku od dve nedelje da proda KiM"
Jel sam te dobro citirao?

Back