- Poruka
- 12.866
Zašto vas gazda uvek obaveštava samo delimično?
Ko je spominjao pobedu Srbije?
Ovo je poraz šiptara i tvog gazde, to je činjenica, a pobeda Srbije će biti kad se uklone administrativni prelazi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto vas gazda uvek obaveštava samo delimično?
Како пораз кад су уклонили барикаде а да прстом нису мрднули?Zašto vas gazda uvek obaveštava samo delimično?
Ko je spominjao pobedu Srbije?
Ovo je poraz šiptara i tvog gazde, to je činjenica, a pobeda Srbije će biti kad se uklone administrativni prelazi.
Tebe gazda stavio u vremeplov i poslao u budućnost?Како пораз кад су уклонили барикаде а да прстом нису мрднули?
Tebe gazda stavio u vremeplov i poslao u budućnost?
Ko je uklonio barikade i gde?
Opet se somovi vataju na bućku.
Nisam ni očekivao da citiraš nekog pismenog.
Ti bukvalno samo vredjas i nikada ni jedan argument u raspravi nisi izneo.Nisam ni očekivao da citiraš nekog pismenog.
Lik ima pojma o gramatici kao ti o politici.
Naprednjaci na ovom forumu su najavljivali ulazak vojske na Kosovo.Ko je spominjao pobedu Srbije?
Ovo je poraz šiptara
Pa ja pokušavam sve vreme da ti jednostavnim, prostoproširenim rečenicama objasnim suštinu.Ti bukvalno samo vredjas i nikada ni jedan argument u raspravi nisi izneo.
Zato što je amonijak vest i to se zataškava ovom izmišljenom pucnjavom.
Amonijak u Pirotu je problem, kakva bre pucnjava...
Amonijak u Pirotu je problem, sve drugo je sviranje q
Amonijak u Pirotu i odma pucnjava na KiM
LeGeNdO, iEL sTvaRNo aMOniJAK ¿Kakva pucnjava alo amonijak u Pirotu
To ste prosuli daLeGeNdO, iEL sTvaRNo aMOniJAK ¿
Pa što ste pričali da je vojska u pripravnosti i da se kreće na KosovoPa ja pokušavam sve vreme da ti jednostavnim, prostoproširenim rečenicama objasnim suštinu.
To što ti nisi u stanju da shvatiš napisano, nije moj problem.
Ali evo da pokušam još jednom:
Vaš idol, šiptarski kurton je dobio po ušima, Srbi sa barikada neće biti hapšeni, ZSO će biti formirana,
duge cevi ne smeju na Sever bez dozvole.
Zasad je dovoljno i toliko, to što vašem gazdi to ne odgovara, je sasvim druga priča, očekivano.
Zato što je bila.Pa što ste pričali da je vojska u pripravnosti i da se kreće na Kosovo
E Džegi, džegi, nikad normalno ljudsko biće od tebe...Sad morate da priznate da je ponovo pobedio Daniel Serwer, a pravoslavlje na smetlištu istorije
Znači više nećemo slušati Glupu parolu dogodine u prizrenu, jer ste ga krajem 2022. osvojiliSad više nema potrebe.
Ne znam kako to slušaš bilo šta na krsti.Znači više nećemo slušati Glupu parolu dogodine u prizrenu, jer ste ga krajem 2022. osvojili