RADUJSJA SRBIJO IZČILEĆEŠ !

Komentar u Blicu na tekst :

Božović: Za borbu protiv korupcije potrebne su čiste ruke, a ja takve ne vidim

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/3...je-potrebne-su-ciste-ruke-a-ja-takve-ne-vidim

ja
Ponedeljak, 22. 10. 2012. 12:46h
neregistrovan korisnik

" Sta hoces da kazes da su Vuciceve ruke prljave ???? Nek iznese bilo ko o Vucicu neku aferu skidam sesir !!!! "

Moj komentar:
Afera je kad besčasnog proglasiš časnim čovekom- koliko moj razum pojma te stvari. Kriminal je kad drugima donosiš zlo zarad lične koristi; makar to bilo i uživanje ili pak legalizovana pljačka . G-din Vučić po mom dubokom uverenju, više od dve decenije bavi se retoričkim političkim kriminalom/ destrukcijom/ manipulacijum! Ne treba opsežno pamćenje da se čovek priseti šta je sve govorio imenovani i protivu koga- a sa kim kusao vlast ! Setite se samo ubistva novinara i njegovog kazivanja nakon tih zločina; a bestidno je pre neki dan formirao međunarodnu komisiju! A da ne govorim o ratno huškaškim govorima i formiranje države kao sigurne kuće za ratne zločince, profitere i političke kriminalce. Dakle, rudari imaju prljave ruke a ljudi kao on prljavu i zlu dušu! Onaj ko tvrdi da nije razumeo njegove govore u poslednjih dve decenije, ili je pokvaren il pak zao prvo prema sebi pa onda i prema sopstvenoj deci - treće nema. Vučić je političar srpštine, čiji je cilj po onoj čuvenoj:" što njima gore, meni, mojoj porodici i mojoj sabratiji sve bolje". Poštovana Gospodo, kad uhvatite lopova i zatvorite, ljudi više ne trpe štetu od njegove delatnosti i ne žive više u strahu za svoju imovinu; isto tako ka uhvatite ubicu i zatvorite ljudi više ne žive u strahu za svojim životima; političkog kriminalca sa zlim destruktivnim govorom možete da uhvatite , da mu sudite i da ga eliminišete iz života ljudi , ali njegov neljudski govor činiće štete vekovima, kako ljudima i tako i civilizaci.

Back