RADOSNO DETINJSTVO NOVI SAD,PREMESTAJ DECE IZ JEDNE USTANOVE U DRUGU

Poruka
1
Pozdrav svima koji budu ovo citali,zanima me da li ima neko kome dete ide u najmladju jaslenu grupu na celodnevni boravak,da je primljeno dete u jaslice blizu zeleznicke stanice ili u Save Kovacevica,ili mozda u Karadjordjevoj ulici a treba Vam premestaj u vrtic na limanu u ulici Dragise Brasovana,dakle blizu mosta slobode... Prilikom samog upisa dece,veliki broj je upisan daleko od mesta stanovanja pa iz ovih razloga bi i ja malecku da prebacim ali izgleda tu ne pomaze ni zahtev za premestaj,posto kako kazu,zahtevi ce se razmatrati tek od aprila meseca 2014,i da je jedini nacin da pronadjemo nekoga kome dete ide u jaslice gde zelimo da se prebacimo a da njima vise odgovara to zabaviste u kom smo mi...tj da se izvrsi razmena... tako da,roditelji koji imaju isti ovaj problem,pisite da li ste i na koji nacin uspeli klince da prebacite i naravno ako neko ko ovo cita zeli da se iz Karadjordjeve,ili iz Save Kovacevica ili iz nekog obdanista u blizini zeleznicke stanice u Novom Sadu,prebaci u obdaniste kod mosta Slobode,javite :)

Back