Radnik škole zlostavljao učenicu

:eek: kako pedofilija može biti sexualna fantazija djece ...kad pedofil ne može imati manje od 16 godina ...
A Frojd je iznjeo činjenicu da i djeca prije puberteta, prije nego hormoni učine svoje imaju libido ...
Pročitaj bar Uvod u psihoanalizu ....
frojd je negirao postojanje pedofilije...te sve u vezi toga pripisao decijim sexualnim fantazijama..verovatno u samozastitne svrhe:think:

frojd je negirao postojanje pedofilije...te sve u vezi toga pripisao decijim sexualnim fantazijama..verovatno u samozastitne svrhe:think:

:eek: Jesi li ti uopšte pročitao moj prijašnji post.
Nije negirao postojanje pedofilije, a samo je ljudima pokazao ono što je već postojalo ... a to je da libido postoji i sa recimo 6 godina ... ko nije imao simpatiju još u osnovnoj školi, sviđanje osoba suprotnog pola se dešava i prije puberteta ... što je tada ljudima izgledalo nezamislivo jer su djecu smatrali 'anđeoski' čistim ...šta god to značilo...Kako on može 'prljati' dječiju duhovnu nevinost, a religija se osjetila ugroženom ... pa su i počeli ti tračevi o njemu koje očigledno pratiš, ali Psihoanalizu nisi čitao :whistling:

:eek: Jesi li ti uopšte pročitao moj prijašnji post.
Nije negirao postojanje pedofilije, a samo je ljudima pokazao ono što je već postojalo ... a to je da libido postoji i sa recimo 6 godina ... ko nije imao simpatiju još u osnovnoj školi, sviđanje osoba suprotnog pola se dešava i prije puberteta ... što je tada ljudima izgledalo nezamislivo jer su djecu smatrali 'anđeoski' čistim ...šta god to značilo...Kako on može 'prljati' dječiju duhovnu nevinost, a religija se osjetila ugroženom ... pa su i počeli ti tračevi o njemu koje očigledno pratiš, ali Psihoanalizu nisi čitao :whistling:

koliko je meni poznato negirao je..
uostalom mnogi koji jesu citali i dan danas veruju da imaju "ego" ili "id" whatever:roll:
i izgleda da imaju..mnostvo gostiju u glavama:roll:

U meni ne bude baš nikakvu želju. Ja imam 20 godina, i kad vidim klinku čak i od 17, makar imala i minić do kukova, meni je ona i dalje dete. Nedozrelo, nerazvijeno, tako da mi je tek nešto manje odbojno nego kad vidim curicu od 7, 8 godina koju luda majka trpa u raznorazne dopičke, štiklice, i pitaj koliko već šminke i sličnih detalja.

Stoga mi je ovo petljanje matore drtine sa devojčicom iz osnovne škole krajnje bolesno i neshvatljivo.

Upravo sam to i mislila, sto ne znaci da opravdavam njihovo oblacenje, ali o tome roditelji moraju da vode racuna.

Back