Radnik ambasade SAD uhapšen u Moskvi, imao plavu periku, novac i uputstvo za vrbovanj

dulesrbenda

Stara legenda
Banovan
Poruka
76.576
FSB-privodjenje-t.jpg

Припадници Федералне службе безбедности задржали су ноћас првог секретара политичког одељења америчке амбасаде у Москви Рајана Кристофера Фогла под оптужбом за шпијунажу . Браво за Русе. :klap:

tamo ne prolazi ono "samo tetki da odnesem lek'

Тачно. Нема са Русима зајебанције. Они људи бране своју земљу од страних агената. Док Србијом нажалост владају страни агенти. Али надам се да ће се и то променити.

a da bar procitate vest pre nego sto pocnete da smarate, a? :lol:

"Zadržani je odveden u FSB i posle sprovođenja neophodnih procedura predat zvaničnim predstavnicima americke ambasade."

:hahaha1:

koja ste komedija... i vi i rusija...

Ало, Руси су рекли да он мора да напусти Русију. Јер је шпијун. И шта си ти очекивао? Да ће да га стрељају? Неће, само ће га вратити назад његовим газдама.

Ало, Руси су рекли да он мора да напусти Русију. Јер је шпијун. И шта си ти очекивао? Да ће да га стрељају? Неће, само ће га вратити назад његовим газдама.

u ebote al su ti rusi zaebani :hahaha:
bas je zeznuto biti spijun u rusiji... moze da se desi da te vrate kuci ako te uhvate... :eek: :rotf:

u ebote al su ti rusi zaebani :hahaha:
bas je zeznuto biti spijun u rusiji... moze da se desi da te vrate kuci ako te uhvate... :eek: :rotf:

Па чекај јел треба да га јавно стрељају да би ти био задовољан? Врате га газдама па нек га они стрељају што није добро научио посао, него су га провалили.

Па чекај јел треба да га јавно стрељају да би ти био задовољан? Врате га газдама па нек га они стрељају што није добро научио посао, него су га провалили.

ja sam mislio da ti znas sta se radi sa spijunima, stranim placenicima i izdajnicima, kad ono ti za demokratiju i evropske vrednosti...
koliko te placa CIA da vrsis antisrpsku propagandu po forumima, VELEIZDAJNICE?

ja sam mislio da ti znas sta se radi sa spijunima, stranim placenicima i izdajnicima, kad ono ti za demokratiju i evropske vrednosti...
koliko te placa CIA da vrsis antisrpsku propagandu po forumima, VELEIZDAJNICE?

Па јбг...није то Стаљинов СССР. Друг Коба је знао како треба са таквима. Сад је ту Путин који ипак води мало рачуна. Али Руси успешно проналазе шпијуне и депортују их назад.

А ово друо би ја тебе могао да питам-колико те ЦИА плаћа да пљујеш по Русији и шириш овде америчку пропаганду?

Па јбг...није то Стаљинов СССР. Друг Коба је знао како треба са таквима. Сад је ту Путин који ипак води мало рачуна. Али Руси успешно проналазе шпијуне и депортују их назад.

А ово друо би ја тебе могао да питам-колико те ЦИА плаћа да пљујеш по Русији и шириш овде америчку пропаганду?

ne placa me
ja to volonterski
iz ubedjenja :lol:

Back