- Poruka
- 199.108
Šta bi oni da pljuju gazdu , a on da ih plaća ,pa ne ide to nije više samoupravljanje .
tako treba. bravo za gazdu.
Zanimljivi su mi ovi naši forumaši što imaju gazde. Da nisu kučići?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta bi oni da pljuju gazdu , a on da ih plaća ,pa ne ide to nije više samoupravljanje .
tako treba. bravo za gazdu.
Ja sam ovo postavio zbog jedne druge dimenzije slučaja koja mene zanima, a desilo se...Naime, kako bi ste Vi sa Krste reagovali ili postupili kada bi Vam se pojavili iz neke firme sa pričom da ih neko olajava na Vašem forumu i zatražio da im date podatke, ko stoji iza izmišljenog imena, npr. PAGANKO ??Ovo je uobičajno... Trebalo bi zakonom regulisati tako da sva preduzeća sa više od recimo 20 radnika MORAJU imati sindikat. Ali pošto nismao hteli mrski komunizam/socijalizam, e pa dans imamo situaciju da možeš lepo da popiješ otkaz ako pričaš gazdi iza leđa, o sindikatu i pravima ne smeš ni da razmišljaš, a od toplog obroka ne možeš da kupiš kiflu i jogurt svaki dan.
Vidi činjenica je da veoma verovatno da JESU oni pisali, a da se gazda našao prozvanim pa je lepo primenio disciplinske mere. Ako NISU, moraće da dokažu da nisu, što opet neće biti teško ako je zaista tako. Ali ako ipak JESU onda su otkaze dobli zasluženo. Takođe, kontam da ima i treća strana medalje, a to je pitanje koliko su ti radnici bili kavgadžije u samoj firmi. Nikome ne treba radnik koji će da ti zavodi samoupravljanje u tvojoj rođenoj firmi. Idi na biro pa tamo samoupravljaj. Nego bismo mi i dalje da živimo u kapitalizmu, a da radimo u socijalizmu što neće da ide.
Naravno da jeste i nije teško, ali je debilno napisati da si pod pseudonimom pisao nešto na nekom tamo sajtu... A i ti si mi nešto prepametan, kao da je ovde reč o državnoj tajni...
Da ti praqvo kazem... kad bi samo posumnjao i na sekund, da neko nesto protiv mene pise i da me ogovvara na bilo koji nacin, istog casa bi popio otkaz . Pa nemoze to tako... ja njegva lebom a on mene da ogovara...
Da ti praqvo kazem... kad bi samo posumnjao i na sekund, da neko nesto protiv mene pise i da me ogovvara na bilo koji nacin, istog casa bi popio otkaz . Pa nemoze to tako... ja njegva lebom a on mene da ogovara...
Misliš da će se pokajati i izviniti što su pljuvali gazdu ?![]()
Ja da se pitam odavno bih podelio otkaze svima koji pišu protiv Toma, Vučka i Dačija.
Evropska Srbija da ih lebom rani a oni da vređaju, kleveću i sikću protiv Evropskih prijatelja na krstarici. E pa neće moći! Gotovo je sa tom pogubnom praksom.
Ovog trenutka šaljem ovaj predlog na Vučićev nalog na twiteru. Obrali ste bostan.
Па брате има ли тог радника који никад не оговара шефа?
Ja sam ovo postavio zbog jedne druge dimenzije slučaja koja mene zanima, a desilo se...Naime, kako bi ste Vi sa Krste reagovali ili postupili kada bi Vam se pojavili iz neke firme sa pričom da ih neko olajava na Vašem forumu i zatražio da im date podatke, ko stoji iza izmišljenog imena, npr. PAGANKO ??
Čisto sa stanovišta odnosa FAS-a i njenog rukovodstva prema medijima i načinu na koji oni sebe doživljavaju...i zar nije bilo normalno da, recimo, podnesu prijavu ili tužbu protiv samom Medija/Sajta ??
Iako su komentari pisani pod pseudonimima za njihov sadržaj u Fabrici akumulatora odgovornim smatraju
Radnici FAS-a koji su otpušteni pisali su na sajtu pod svojim imenom i prezimenom, odnosno taj podatak je javno dostupan svakom korisniku i posetiocu SOinfo.org.
Nema laži, nisi pročitala do kraja...Nisu optuženi za pisanje pod IMENO I PREZIMENOM već za komentare pod pseudonimima, a za koje poslodavac smatra da su to oni... tako stoji u obrazloženju otkaza, iako im vlasnik sajta nije dao nikakve podatke, a i nije ni smeo...Ko ovde laže?
Baš bih volela da vidim na koju odredbu Zakona o radu su se pozvali kada su im sročili rešenje o prestanku radnog odnosa.
Pa sigurno, nemaju ni pravo da im daju podatke...ali to samo govori koliko su oni bahati da uopšte i traže da im se dostave podaci... bar u Somboru oni sebe smatraju bogovima, kao najbolja fabrika, ono...Dobio bi šipak naravno. Takve podatke bi mogao da dobije jedino nadležni organ sa verodostojim nalogom, dakle onaj ko je po zakonu ovlašćen za tako nešto.