Radnica BIA-e ubila majku, psa pa sebe...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.221
Iako nam u prvim trenucima ove tragedije nije vise receno....ipak...na naslovnici Novosti nam se upravo kaze ovo sto je u naslovu teme...

Donji levi ugao:

vecernje-novosti.jpg

Dakle doticna zena koja je pocinila ubistvo i samoubistvo je bila radnica BIA-e...
Iako navodno postoji i oprostajno pismo...i sl....ko zna sta je sve zena znala, a prikrivala i sta ju je mucilo i dal ju je neko ucenjivao..
Inace u nekim tekstovima je receno da je boravila i u Londonu...mozda sve ima neke veze i sa Mi6-om i sl...

....

Poslednja izmena:
To je juce na vestima bilo.Rekose da je u oprostajnom pismu pisalo da je majka bila tesko bolesna i nepokretna cini mi se,pa da joj je sa ubistvom olaksala.
Budala

Ocigledno da je nazalost kcerka bila mozda bolesnija i od majke...pre svega psiholoski...
A to je sigurno u vezi sa stresnim i konspirativnim poslom koji je obavljala...
Dal sem toga postoji jos neka zavera...recimo da je radila kontraobavestajno i sl...pa da ju je neko uklonio...to mozemo nagadjati...
A oprostajna pisma i pozive policiji uvek se moze podmetnuti...ili prinuditi zrtvu na iste...
Tako da ne bi ja nista tu uzimao zdravo za gotovo....

...

I

Dakle doticna zena koja je pocinila ubistvo i samoubistvo je bila radnica BIA-e...
Iako navodno postoji i oprostajno pismo...i sl....ko zna sta je sve zena znala, a prikrivala i sta ju je mucilo i dal ju je neko ucenjivao..
Inace u nekim tekstovima je receno da je boravila i u Londonu...mozda sve ima neke veze i sa Mi6-om i sl...

....

Ovaj iz Zajecara sto je zenu bacio sa osmog sprata i ne zna sta je BIA.
Ovaj pas koji jue ubijen verovatno ni on jadniscak nije znao sta je BIA.

Ovaj iz Zajecara sto je zenu bacio sa osmog sprata i ne zna sta je BIA.
Ovaj pas koji jue ubijen verovatno ni on jadniscak nije znao sta je BIA.

Kad se zareda tako niz ubistava samoubistava i sl...imam teoriju sta bi moglo biti...
Recimo slicna serija bizarnih zlocina i visestrukih ubistava je bila pred poplave 2014.-te...i ja to dovodim u vezu sa dejstvom Haarp-a...koje ne samo sto izaziva poplave i zemljotrese vec i itekako utice na zivi svet, zivotinje i ljude!!!
I onda oni koji su psihicki labilniji su najkriticnija grupa...
Takodje smo i proletos posle ubistva pevacice u Borci a koje je definitivno imali karakter necijeg ezoterijskog mracnjastva, jer je to ubistvo zaokupilo emocije i energiju CELE JAVNOSTI, a sve pred izbore...kad se ta javnost upravo i targetira....Dakle neposredno posle tog ubistva smo imali citavu seriju samoubistava od Novog Sada preko Beograda pa do centralne Srbije....
I to ocigledno nisu slucajne stvari !!!

Rekoh da se slicno desavalo i pred poplave 2014....ja se secam da je nocima pre tih obilnih padavina i pre poplave, da su psi zavijali uvece i po noci, kao nikad pre...takodje ko prati prirodu mogao je primetiti i da su puzevi masovno izlazili iz zemlje, jer su osecali nadolazak velike vode, slicno su se ponasali i mravi koji obicno pred kisu i prave barijere od zemlje oko ulaznih rupa u mravinjake i sl

To sve sve desava i u prirodnim uslovima usled promena pritiska i kretanja ciklona i anticiklona, ali se takodje desava i kad se Haarpom manipulise tim prirodnim pojavama!
I da...
Tada je sve podeseno da se podudari i sa specificnom fazom Meseca...a koji takodje utice na kretanje fluida na Zemlji...sto je opste poznato (plima i oseka...itd) a tada je bilo sve oko dal bese Punog ili Mladog Meseca tih dana!!!
A sve se desilo u okolini glavnog Elektro postrojenja u Srbiji...TE Nikola Tesla, jer smatram da Haarp na neki hibridni nacin koristi elektroenergetska postrojenja!!!

Dakle imali smo te 2014., tog maja, redom:

1) Mesto desavanja - okolina najvaznijeg Elektronergetskog objekta - Obrenovac TE Nikola Tesla
2) Imali smo cudno ponasanje zivotinja i insekata.
3) Imali smo seriju bizarnih i visestrukih zlocina i samoubistava
4) Imali smo specificnu fazu Meseca...

Dakle Haarp 1/1 ... uz moguce saucestvovanje i CERN-a !!!

Jer i ovaj sad zemljotres u Italiji se desio u blizini mesta gde se nalazi i jedno Laboratorijsko postrojenje koje usko saradjuje sa CERN-om !!!

....

Poslednja izmena:
Grom je samo dosta filmova o agentima gledao, tj. deluje mi kao da je samo gledao dokumentarce o teorijama zavere i igrane filmove o tome i ništa drugo osim toga.

Realno i ja bih počeo svašta da tripujem ako bih svaki dan godinama samo takve filmove gledao.

Poslednja izmena:
- U oproštajnom pismu Vesna je napisala da nije više mogla da gleda majku kako se muči, pa je odlučila da joj prekrati patnje. Objasnila je da sebi oduzima život jer je majci Mirjani obećala da je nikada neće napustiti. Što se psa tiče, navela je da nije želela da pudlica završi u nekoj kafileriji, gde će biti tužan, pa je zato odlučila da ga "povede sa njih dve". Iz pisma se videlo da je ona sve osmislila do detalja - kazao je naš sagovornik.

http://www.informer.rs/vesti/hronik...-JER-NIJE-ZELELA-UZNEMIRAVA-POLICIJU-VIKENDOM

- U oproštajnom pismu Vesna je napisala da nije više mogla da gleda majku kako se muči, pa je odlučila da joj prekrati patnje. Objasnila je da sebi oduzima život jer je majci Mirjani obećala da je nikada neće napustiti. Što se psa tiče, navela je da nije želela da pudlica završi u nekoj kafileriji, gde će biti tužan, pa je zato odlučila da ga "povede sa njih dve". Iz pisma se videlo da je ona sve osmislila do detalja - kazao je naš sagovornik.

http://www.informer.rs/vesti/hronik...-JER-NIJE-ZELELA-UZNEMIRAVA-POLICIJU-VIKENDOM

Iz prilozenog se vidi da je ona odavno trebala da nosi belu kosulju.

Tamo gde je eutanazija legalna verovatno postoje humani metodi prekida života ako to onaj ko je smrtno bolestan želi.

Ako se neko u principu muči, nema mu leka i samo je pitanje da li će umreti ove godine ili sledeće, treba mu omogućiti da izrazi želju da li hoće da živi ili neće i u skladu sa tim postupiti.

Tamo gde je eutanazija legalna verovatno postoje humani metodi prekida života ako to onaj ko je smrtno bolestan želi.

Ako se neko u principu muči, nema mu leka i samo je pitanje da li će umreti ove godine ili sledeće, treba mu omogućiti da izrazi želju da li hoće da živi ili neće i u skladu sa tim postupiti.

Mi ne znamo sta je ova bolesna zena zelela, cerka se sigurno ne bi iz cista mira odlucila na ovakav korak.
Eutanazija postoji samo u Holandiji ( mislim i u Belgiji) i nigde vise.
Postoji u Svajcarskoj ali je to ilegalno ili barem nije zakonski regulisano.
U Holandiji jeste, procedura traje godinu, dve, nekoliko se puta sastaju psiholozi i pacijent
pacijent mora da bude svestan i da u vise navrata u razgovoru sa psiholozima potvrdi zelju da zeli da umre,
a naravno da je najvaznija dijagnoza iz koje je jasno da pacijentu nema spasa.

Back