гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
Dva puta je dva puta![]()
i to bez vadjenja, isuse kak sam skroman <333
a i pametan sam!!! <333
mislim da ce jutros neko najebati

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dva puta je dva puta![]()
Ok. To je individualno svak ima neke svoje kriterijume ali vidis meni nije jasno zasto neko mora biti zaposlen da bi bio smatran dostojnim postovanja i nase paznje kad mu vec od tog posla ne zavisi egzistencija.
na birou a sljaka na crno i prima kes
Ok. To je individualno svak ima neke svoje kriterijume ali vidis meni nije jasno zasto neko mora biti zaposlen da bi bio smatran dostojnim postovanja i nase paznje kad mu vec od tog posla ne zavisi egzistencija.
Zato sto ne verujem u zivot bez rada. I neprofitabilnog ako vec imas toliko da sebi dozvolis taj luksuz. Ne verujem da iz obilazenja kafica svaki dan, spavanja do podne i blejanja u plafon moze posle pet godina nastati koliko- toliko kvalitetan covek.
A ja sam mislio da se tezi oslobadjanju od egzistencijalne nuznosti rada i stvaranju prostora za kulturno uzdizanje.
Kako da se uzdize covjek koji nema vremena?
Bil se udale za nekog tipa za završenim fakultetom i koji se nalazi na radnom birou ....znaci nema posla ...
A?
Bil se udale za nekog tipa za završenim fakultetom i koji se nalazi na radnom birou ....znaci nema posla ...
A?
Bila sam u svim kombinacijama:Bil se udale za nekog tipa za završenim fakultetom i koji se nalazi na radnom birou ....znaci nema posla ...
A?
A?