Radna akcija - Prva TV - Extreme Makeover - Home Edition

• Začetnik teme Začetnik teme fes
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

fes

Zainteresovan član
Poruka
345
Humanitarni rijaliti pomaže porodicama koje teško žive.

To su porodice koje životare u trošnim kućama, imaju teške bolesnike, ili žive u objektima koje su oštetile prirodne nepogode. Pomoć im je neophodna, a ova emisija će im omogućiti da promene bar uslove stanovanja.

Majstori i volonteri će njihove domove renovirati i srediti cakum-pakum. Svaki kvar će biti popravljen, a svaki nedostatak nadoknađen. Vredni ljudi obaviće celokupan posao u roku od 5 dana, dok će porodica za to vreme živeti kod prijatelja i rođaka.
Rijaliti, humanitarne orijentacije, urađen je po američkom šouu „Extreme Makeover - Home Edition". U Americi je ovaj šou pomogao brojnim porodicama koje su ostale bez krova nad glavom posle uragana Katrina, kao i onima koji se dugo bore sa teškim bolestima kao što je AIDS.

http://www.prva.rs/sr/program/emisija/story/9293/Radna+akcija.html

Prvo mi je čudno emisija se nije reklamirala za početak već su oni sami našli kome treba pomoć, naravno što mi miriše da je neki njihov poznanik.
Jer vše mi deluje poput one, dodji na večeru , dok su izreklamirali svoje ljude a i manje poznate beogradjane pa posle toga završili serijal, niti je bio neko nepoznat , znači najobičniji čovek, već sve sami muzičari, pisci, djejevi,glumci, kuvari i ostale sl. face.
Ali to ti je naši nešto kad odrade sve to mora preko veze, drugačiju varijantu neznaju.z:hm:

Od veceras cetvrtkom u 21h na Prvoj!!!!!!!

Ekipa „Radne akcije“ spremna je da dovede u red i ulepša životni prostor porodici Mažibrada. Za nekoliko dana, stan će potpuno promeniti svoj izgled i od neuglednog prostora postati lepo mesto za život.

Vesna Mažibrada (55) je samohrana majka plelepe, desetogodišnje devojčice Anje. Nakon brojnih, komplikovanih operacija na ruci, Vesna je bila prinuđena da ode u invalidsku penziju. Njeno zdravlje je i dalje narušeno, ali Vesna veruje da će na kraju uspeti da prebrodi sve muke koje su je snašle. Ona i ćerka žive same od Vesnine minimalne penzije u malom, neuslovnom stanu od 20 kvadrata u Pančevu.

Vlaga se oseća svuda u stanu, prozori su polomljeni, a vrata se mogu otvoriti samo jednim dodirom. Kupatilo ima mali tuš, a to je ujedno i mesto na kom peru sudove. Iako je vrlo mala, Anja je svesna da joj se majka nosi sa ozbiljnim bolestima i spremna je da joj pomogne u obavljanju svih kućnih poslova. Vesna se nada ozdravljenju i želi da njena mezimica raste u zdravijim uslovima.

http://www.prva.rs/sr/program/emisija/story/10336/Radna+akcija.html.html

Iskreno emisija je super! Ali mi nije jasno kako i ti ljudi mogu da zive ko stoka!!! Ja razumem da nemaju para da srede super luks! Ali ipak mogu da uzmu cetku i da prefarbaju sami!!!!!!! Isto u ovoj poslednjoj epizodi kako nemaju para na zato nikad nisu isli na adu!!!!! E nemogu da me ubede da nisu mogli da naprave sendvic i da odu na adu!!!!!!!!!!!!!!

Back