Šta je vaš motiv ?
buuuu....
buuuu....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A i ona drzi predavanja, danas svi drze predavanja
A šta dobiješ? Znam za jednu što je radila dobro, ne volonterski, nego ono prva plata.Volonterski rad sa povodom da na kraju dobiješ nešto od toga ? Apsolutno podržavam
Ne bih baš da dajem detalje ali sam zbog jednog volonterskog rada dobio jedan DOBAR projekat na kojem i dan danas radimA šta dobiješ? Znam za jednu što je radila dobro, ne volonterski, nego ono prva plata.
I nudili joj isto ako ne i manje od toga da ostane. Naravno nije pristala.
Sve može da se nauči.
Ima ono dve nedelje neplaćeno, kao da naučiš posao.
I onda sveke dve nedelje menjaju radnike.
Ma da.
Ok. Tebi se posrećilo. Svaka čast-Ne bih baš da dajem detalje ali sam zbog jednog volonterskog rada dobio jedan DOBAR projekat na kojem i dan danas radim
Zavisi i sta je posao, ja ne tvrdim da je uvek dobro da se radi za male pare (nikad nisam doduse radio za dzabe niti volontirao iako sam hteo), svaki poslodavac uvek zeli da te iskoristi sto je vise moguce ali ako mislis da mozes da naucis nesto sto tesko mozes drugde, ostani tu par meseci "nauci skolu" i iskoristi ti poslodavca a ne on tebeA šta dobiješ? Znam za jednu što je radila dobro, ne volonterski, nego ono prva plata.
I nudili joj isto ako ne i manje od toga da ostane. Naravno nije pristala.
Sve može da se nauči.
Ima ono dve nedelje neplaćeno, kao da naučiš posao.
I onda sveke dve nedelje menjaju radnike.
Ma da.
E, da....svako kompaniju košta manje nego što realno vredi njegov rad. Al opet ne radi za dž.svako rad i dzabe
Možda pomoć dragim ljudima.Šta je vaš motiv ?
buuuu....