radio .

ravana

Domaćin
Poruka
4.537
danas su tv i portal gotovo istisli radio kao medij . i dok s jedne strane svako selo ima radio stanicu slusanost je mala . cak se i glazba slusa na youtube ili mp3 . slusate li kada radio ?

u americi postoje specijalizirane radio postaje . od samo vijesti , sporta ili npr top 40 . kod nas sve izmjesano ali u uredu ili autu stvarno ga tv ne moze istisnuti . pa i u kaficima tv jedno a glazba sa radija

ranije sam slusala radio cesto dok nisam imala priliku da nasnimim sebi svoju muziku
najvise me nervira kod radia osim reklama gomila glupih posalica koje prekidaju muziku

Dok je postojalo "Mentalno razgibavanje" slusala sam ih svako jutro, na B92. Sad slusam jutarnji na TDI, u kancelariji TDI, u kolima TDI. Sve dok ne sednem kod mame u auto, ona slusa Pink :dash: Ko da se vozim u svadbenom satoru :lol:

ja se znam probuditi u 3 ujutro i slusati kroniku dana

To moze da bude fina navika....

ako postoji kvalitetan radio-program.

U stvari, televizija vizuelno moze da nas zaslepi kicem i modom i sundom, ali na radiju to ne moze.

- - - - - - - - - -

Dok je postojalo "Mentalno razgibavanje" slusala sam ih svako jutro, na B92. Sad slusam jutarnji na TDI, u kancelariji TDI, u kolima TDI. Sve dok ne sednem kod mame u auto, ona slusa Pink :dash: Ko da se vozim u svadbenom satoru :lol:

:lol:

- - - - - - - - - -

Moj tata je imao obicaj kao mladic da slusa uvece neke radio-drame.

I u toj drami je bio neki zenski lik, koji se zvao - Marija.

I mom tati se tad svidelo to ime,
i kasnije kada sam se ja rodila, on odluci da mi da ime - Marija :))))

Back