Radio da ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme nactu
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

nactu

Primećen član
Poruka
956
Da li slusate radio ili muziku preferirate sa cd-ova?
Uglavnom srecem ljude koji slusaju radio-Jat-,pa da li je i za vas definicija dobrog radia mnogo muzike ,malo reklama i kratke vesti na svaki sat?
Da li vam se desilo da neka radio stanica potpuno ispostuje vas muzicki ukus i koja?Pozdrav svim ljubiteljima muzike...

nactu:
Uglavnom srecem ljude koji slusaju radio-Jat-,pa da li je i za vas definicija dobrog radia mnogo muzike ,malo reklama i kratke vesti na svaki sat?
Tako nekako ...
nactu:
Da li vam se desilo da neka radio stanica potpuno ispostuje vas muzicki ukus i koja?
Joss na takvu nisam naletela. Ccak i one koje ne pusstaju novokomponovaneFrulasse uvek moraju da zabrljaju nekim densom ili trensom ili ...
nactu:
Pozdrav svim ljubiteljima muzike...
I tebi: POZDRAV!

Pa... uglavnom daleko vise vremena provodim slusajuci dario, pogotovo u kasnim vecernjim casovima, jer tada uglavnom ima izuzetno zanimljivih sadrzaja.

Radio stanica koja bi bila OK, pa definitivno 98,5 oko ponoci, odlicnih emisija o jazz-u... da, ponekad i Radio Novi Sad ume da "opravi" dobre emisije slicnog sadrzaja. A da ne zaboravim tu su i radio drame koje volim da slusam... :wink:

Hvala na odgovorima,kod mene na poslu se uglavnom natezu oko Radia S :( ,Zabca i Nostalgije i nikako da SE dogovore sta ce slusati pa je to za poludeti.Meni licno najvise prija Jat,ali ne mogu da dodjem do izrazaja... :wink: :wink: :wink: Pozdrav

nactu:
Hvala na odgovorima,kod mene na poslu se uglavnom natezu oko Radia S :( ,Zabca
Zzabaljskog???
nactu:
i Nostalgije
nactu:
U sv.sl. sauccessce!
i nikako da SE dogovore sta ce slusati pa je to za poludeti.Meni licno najvise prija Jat,ali ne mogu da dodjem do izrazaja... :wink: :wink: :wink: Pozdrav
Na poslu nemam problema s'tim -slussamo nessto dobro, samo oko 11-12h poccnu da smaraju ovim novim hitSOvima, pa pusti s'kompa ...
Inacce, Skakavac nije loss!

ee..ovaj..vise volim radio jer uvek postoji faktor iznenadjenja..nikad ne znas koja je sledeca stvar koju ce pustiti..i onda se odusevis ako cujes omiljenu i posle ti je ceo dan lep..202 ima dobru top listu sredom od 21:00..Politika ima fin izbor..vise idu na neku alternativu..nikad nisu odredjeni..a i lokalna stanica Devic (Smed.Palanka) nije losha..B 92 je takodje cool..pozdrav

Frekvencije su tako pretrpane da je dovoljno da mrdnes skalu i da otprilike vise nikad ne nadjes ono sto si slusao ranije jer u medjuvremenu nikne nova stanica na istoj ili sl.frekvenciji. :wink:
I ja volim efekat iznenadjenja :D ali kad mi na (s-u)puste npr.Anastasiju pa je preseku sa reklamom ZA JAKE DLAKE,a posle puste Sladzu ex Dzogani :roll: podilkanim,a jos mi se sef pita sto sam dekoncentrisana na poslu! :evil:

Back