Radikalski talibani

Lacibg:
Zato što mu po zakonu pripada.

Pišu to novine koje nisu Kurir, ili TV Most ... A Pisale su te iste (druge) novine da
je Toma nikolić LIČNO ubijao Hrvate u nekoj selendri ... Pa jel ubijao ? Jel dokazano ?
Pa Kandićka nije odgovarala za ovakvu gnusnu lažnu optužbu !
Kandicka je kao zasticena krava, ona moze i da laze, da optuzuje, moze i da samara izbeglice, ona ne podleze zakonima ove zemlje, ona je iznad zakona.
Jadni li su nam ti zakoni koji stite jednu Kandicku, a ne stite svoje gradjane od nje!

Plava Bilja:
Kandicka je kao zasticena krava, ona moze i da laze, da optuzuje, moze i da samara izbeglice, ona ne podleze zakonima ove zemlje, ona je iznad zakona.
Jadni li su nam ti zakoni koji stite jednu Kandicku, a ne stite svoje gradjane od nje!

Посебну заштиту има због тога што се на њу пуцало петардама.

Plava Bilja:

Kandićka je ošamarila "sirotog izbeglicu" koji ju je na trgu izvređao i fizički napao,to se zove samoodbrana.Da ja tebe malo pljunem i potegnem i ritnem,da li bi se ti branila ili namestila da te još bolje zahvatim?

Lacibg:
A što se DINKIĆ ne pojavi na sudu zbog Nacionalne Štedionice ?
Što, lepši je a sigurno i mlađi o d Todorovića ?!?!?
sta zbog stedionice? pa taj kupus koji shara vuchic nije krivicna prijava,vec gomila gluposti i izmisljotina...nijedna tzv.vuciceva prijava nije prosla kod tuzilastva,jer nikad nema dokaza ni za sta..za razliku od todoroviceve krivicne

НиколаТ:
Пази молим те човјек је постао криминалац, талибан, фашиста, касапин јер му смета реклама, а то је само његово лично мишљење. Па ко је овдје луд?!
Ti izgleda ne shvatas o cemu se ovde radi. Ti, ja i neki drugi obicni gradjani imamo pravo da iznosimo svoje licno misljenje, ali mi necemo to moci na TV-u. On je politicar i sve sto javno izgovori ima odredjenu tezinu, pa prema tome trebalo bi da se potrudi da nekada kaze nesto pametno a ne samo da lupa gluposti. Ali to je izgleda nemoguce........ :roll:

serb_pagan:
Beograd -- Republička izborna komisija sutra razmatra zahtev SRS-a da visoki funkcioner Dragan Todorović postane poslanik u parlamentu Srbije.

B92 je pokušao da proveri da li radikali imunitetom pokušavaju da zaštite Todorovića, donedavno poslanika u saveznom parlamentu, protiv koga je pre četiri godine pokrenut krivični postupak zbog sumnje da je kao ministar saobraćaja u vladi Mirka Marjanovića oštetio budžet Srbije za 26 miliona dinara.
U krivičnoj prijavi iz 2002. Ministarstvo finansija tvrdi: "Dragan Todorović ministar saobraćaja 1998. i 1999. je nesavesnim radom i zloupotrebom položaja oštetio budžet Srbije za 26 miliona dinara. Od tog novca, namenjenog ŽTP-u, kupljeno je 10 kadrovskih stanova u vrednosti od 15 i po miliona dinara, dok je 10 miliona isplaćeno preduzeću 'Želeturist' iz Beograda za hotelske i ugostiteljske usluge.
Ma to su lazi koje je izmislio B92, zar ne shvatas? A Djindjic im smeta kod koga su ministri u vladi sami placali svoje troskove (verovatno ne uvek, ali se bar i to desilo). E logiko moja sroz si nelogicna. :shock:

serb_pagan:
sta zbog stedionice? pa taj kupus koji shara vuchic nije krivicna prijava,vec gomila gluposti i izmisljotina...nijedna tzv.vuciceva prijava nije prosla kod tuzilastva,jer nikad nema dokaza ni za sta..za razliku od todoroviceve krivicne
Nisam mislio na Vučićeve tužbe ...
Dinkića je tužila LEGALNA PREDSEDNICA KOMISIJE ZA KORUPCIJU
izabrana sa strane parlamenta. (Nažalost ne mogu da joj se setim imena - Čačanka)

sunflowerv:
Ti izgleda ne shvatas o cemu se ovde radi. Ti, ja i neki drugi obicni gradjani imamo pravo da iznosimo svoje licno misljenje, ali mi necemo to moci na TV-u. On je politicar i sve sto javno izgovori ima odredjenu tezinu, pa prema tome trebalo bi da se potrudi da nekada kaze nesto pametno a ne samo da lupa gluposti. Ali to je izgleda nemoguce........ :roll:

Па Тома врло ријетко бубне неку глупост за разлику од ових твојих који то чине свакодневно.

НиколаТ:
Па Тома врло ријетко бубне неку глупост за разлику од ових твојих који то чине свакодневно.

gar3uy4.gif

http://www.zamislisrbiju.org/idc_govori_07.htm

Fagypont:
Kandićka je ošamarila "sirotog izbeglicu" koji ju je na trgu izvređao i fizički napao,to se zove samoodbrana.Da ja tebe malo pljunem i potegnem i ritnem,da li bi se ti branila ili namestila da te još bolje zahvatim?
Opet i opet falsifikat! Ne postoje podatci da ju je fizički napao!!! Iskreno mislim da je nije ni vređao, nego je ona to tako shvatila.
Čovek ju je pitao zašto se toliko ne zalaze za srpske žrtve, koliko za šiptarske.
Šta je tu uvredljivo?
Zamislite da neko u Americi lupi šamar, članu porodice neke žrtve 11-og septembra?
Šta bi se dogodilo?

Smeta mi samo jedna stvar. Talib na arapskom znaci ucenik. Talibani- ucenici. Daklem nemoj te koristiti neke reci kojim ne znate izvorno znacenje. Naravno da je Toma bolid to je potvrdjeno. Nije mu ovo prvi put. Ovakve izjave samo pokazuju njegovu glupost

mali.adađo:
Opet i opet falsifikat! Ne postoje podatci da ju je fizički napao!!! Iskreno mislim da je nije ni vređao, nego je ona to tako shvatila.
Čovek ju je pitao zašto se toliko ne zalaze za srpske žrtve, koliko za šiptarske.
Šta je tu uvredljivo?
Zamislite da neko u Americi lupi šamar, članu porodice neke žrtve 11-og septembra?
Šta bi se dogodilo?
Pa da, bio bi proglašen za teroristu!
Nisam sigurna,zar dama koja voli da lupa šamare izbeglicama, nije proglašena žrtvom?
E ,svašta ima u ovoj našoj zemlji Srbiji!

Back