Radikalska pamet

Chávez:
Kakve veze ima tekst iz uvodnog topika sa radikalima?

Ja mislim da je izjava dr. kokija daleko strasnija i da zahteva da se njome pod hitno pozabavi policija.

U pitanju je simpatizer SRSa, a evo slične stavove iznosi i član no problem.

Tebi su strašnije fantazije kokija nego realni događaji o kojima ovi pišu. Zanimljivo.

Da li misliš da policija treba i ovom dvojicom da se pozabavi?

Keeper:
ajd sivonje jedne ugovorite neshto vecheras kod nekog skladishta pobijte se ko ljudi pa posle pobednik nek chasti pivom porazhenog mislim ponashajte se ko ljudi dosadili ste ovde svima osim sebi. vishe mi se povracja kad vidim nickove "no problem" i "eraserhead", narochito ako idu jedan za drugim.

Znači tebi je isto kada neko piše da je ok ubijati i kada mu neko napiše da je to nenormalno?

Eraserhead:
U pitanju je simpatizer SRSa, a evo slične stavove iznosi i član no problem.

Tebi su strašnije fantazije kokija nego realni događaji o kojima ovi pišu. Zanimljivo.

Da li misliš da policija treba i ovom dvojicom da se pozabavi?

Полиција би могла и тобом да се позабави јер си и ти износио претње радикалима смрћу. Зар не?

Sloboda misljenja i govora dozvoljava da o svakome slobodno formiramo misljenje. Onaj za koga ti mislis da je ubica ne mora to biti i za mene, cak ni posle politickog sudjenja. Takodje, ja nisam obaveza ni da zalim ikoga, cak mogu biti i zadovoljan sto nekoga vise nema. I to spada u osnovna ljudska prava. Ni u cemu navedenom nema nekog krivicnog dela.
S druge strane, u pozivanju na likvidaciju i ubijanje drugih sadrzano je krivicno delo podstrekavanja na izvrsenje krivicnog dela. Sa tvoje strane jos nismo culi reakciju na to i da li se slazes da bi policija morala biti obavestena o onome sto dr. koki ovde izgovara?

Chávez:
Sloboda misljenja i govora dozvoljava da o svakome slobodno formiramo misljenje. Onaj za koga ti mislis da je ubica ne mora to biti i za mene, cak ni posle politickog sudjenja. Takodje, ja nisam obaveza ni da zalim ikoga, cak mogu biti i zadovoljan sto nekoga vise nema. I to spada u osnovna ljudska prava. Ni u cemu navedenom nema nekog krivicnog dela.
S druge strane, u pozivanju na likvidaciju i ubijanje drugih sadrzano je krivicno delo podstrekavanja na izvrsenje krivicnog dela. Sa tvoje strane jos nismo culi reakciju na to i da li se slazes da bi policija morala biti obavestena o onome sto dr. koki ovde izgovara?

Ja nisam pozivao vec sam davao moju hipotezu da bi srbiji bolje bilo bez radikala pa makar oni bili odstranjeni na revolucionarne nacine. A da sam nekoga ko ima tu moc direktno nagovarao verovatno bi to bilo podstrekivanje na krivicno delo. Posto nisam, to nije. A ovaj sto izjavljuje da zna koji su pocinioci krivicnog dela i sto nekima otvoreno trazi adrese da ih prebija i sto meni preti da ce Niski radikali da me ubiju je kriv za mnoga krivicna dela. Jer on je ocigledno clan radikalne stranke i izjasnjava se u njihovo ime kako ce nekoga da ubiju. A uz to on prikriva izvrsioce krivicno dela nanosenja teskih telesnih povreda a ja bih rekao i pokusaja ubistva.

Chávez:

Znači OK je kada tvoj istomišljenik kaže da je dobro što je enko ubijen, ali nije ok kada tvoj neistomišljenik fantazira o tome da neka neodređena osoba bude uklonjena.

Chávez:

A drugo ukoliko budem zeleo da pozivam na ubistva(Sto ne mogu i ne zelim) ja imam potpuno pravo na to:
(1) Nije krivino delo ono delo koje je uinjeno u krajnjoj nuždi.
(2) Krajnja nužda postoji kad je delo uinjeno radi toga da uinilac
otkloni od svog dobra ili dobra drugoga istovremenu neskrivljenu opasnost koja se na
drugi nain nije mogla otkloniti, a pri tom uinjeno zlo nije vee od zla koje je pretilo.

Onaj sinedin ili kako se vec zove je pozivao na ubistva demokrata, i mene i tu jos nekih. Tako da ako se on izjasnjava u ime radikalne stranke sto se moze zakljuciti iz postova njegovo ubistvo i ubistvo onih koji bi ugrozili demokrate koje on toliko mrzi bi bilo opravdano.

dr.koki:
A drugo ukoliko budem zeleo da pozivam na ubistva(Sto ne mogu i ne zelim) ja imam potpuno pravo na to:
(1) Nije krivino delo ono delo koje je uinjeno u krajnjoj nuždi.
(2) Krajnja nužda postoji kad je delo uinjeno radi toga da uinilac
otkloni od svog dobra ili dobra drugoga istovremenu neskrivljenu opasnost koja se na
drugi nain nije mogla otkloniti, a pri tom uinjeno zlo nije vee od zla koje je pretilo.

Onaj sinedin ili kako se vec zove je pozivao na ubistva demokrata, i mene i tu jos nekih. Tako da ako se on izjasnjava u ime radikalne stranke sto se moze zakljuciti iz postova njegovo ubistvo i ubistvo onih koji bi ugrozili demokrate koje on toliko mrzi bi bilo opravdano.
Pazi kad ovaj bulazna o pravu...

Vec smo konstatovali stotinu puta da imas problema sa gradivom iz osnovne skole, leba ti prestani da ispadas jos veca budala citirajuci nasumicno KZ koji ne shvatas ni u osnovnim pojmovima.

Kakve veze ima 'krajnja nuzda' sa ovom pricom je mozda jasno samo tebi (mada ni to ne verujem)?

A treba se setiti da si vise puta pozivao na bombardovanje Srbije, gazenje NATO cizmom, ubijanje do 4 kolena, velicao Hitlera, i sta sve ne. Kad bi neko zaista gledao koje si sve odredbe KZ prekrsio, pa ti decko ne bi izasao iz zatvora bar narednih 20 godina...
Zato bolje cuti, OK?

Gazdarica ("foruma"istorije) :
"Imam u kuci jednu knjigu izdatu 1943. u Zagrebu... Dakle, u NDH..."
"@Lj, dacu vam kame..."
(претња смрћу)
(ја сам Србин мета тог "разговора")
(у под-форуму: "везе с Италијанима")
СРБИ, ЈЕВРЕЈИ, ЦИГАНИ: СЕТИМО СЕ ЗЛОГЛАСНЕ УСТАШКЕ SS "KAMA" DIVIZIJE !!!

Back