Radikali? Sta to bese?????? Jel je to sad ISTORIJA!!

opste dobro - fin ti je novi avatar...

Аватар је ознака витезова реда змајева који су убијали змајеве то су велике животиње које бљују ватру а овде на форуму су то мале животиње које мисле да су паметне па ће
да прођу као лордови

javatarik6.jpg

A sada kada je Kalabic Presednik Opstine Beocina,u Fabrickoj ambulanti[pored stadiona FKCement]radnici sto rade u ambulanti imace veliku platu,remontasi ce imati 20.000 dinara,takodje i ostalima ce se plata povecati.Beocin nece biti vise u mukamo,Beocin ce bolje ziveti,Beocin ce za 3 meseca dobiti Halu sportova[fudbal,kosarka,dzudo,karate,boks,rukomet...] to sve u jednoj hali koja je siroka 250-300 metara,Beocinci od danas ce bolje ziveti.Beocinci se raduju i sto su DS pobedili.

A sada kada je Kalabic Presednik Opstine Beocina,u Fabrickoj ambulanti[pored stadiona FKCement]radnici sto rade u ambulanti imace veliku platu,remontasi ce imati 20.000 dinara,takodje i ostalima ce se plata povecati.Beocin nece biti vise u mukamo,Beocin ce bolje ziveti,Beocin ce za 3 meseca dobiti Halu sportova[fudbal,kosarka,dzudo,karate,boks,rukomet...] to sve u jednoj hali koja je siroka 250-300 metara,Beocinci od danas ce bolje ziveti.Beocinci se raduju i sto su DS pobedili.

za nepoverovati.a ja citao da su beocinci najbolji u srbiju po plate.onda mora da je svaki drugi beocinac direktor.

Сада када је Калабић председник мора да ће на сваку плату да додају по још једну нулу, па ћете да будете милионери

u beogradu ocito da nije istorija :lol: :rotf:

Vidi, da si pratio ^poruke^ koje sam pisao mogao si da zakljucis sledece:
1.ja sam ^zeleo^ tu koaliciju jos na predhodnim izborima-pre 18 meseci jer smatram da su osobe koje cine te partije i njihova razmisljanja takva da TREBA DA BUDU ZAJEDNO, ma koliko to bilo pogubno po Srbiju,
2.nije moguce razdvojiti, prirodno, bliske partije I ZATO JE BOLJE videti njihovu prazninu sto pre,
3.da je Tadic to ranije video ne bi smo gubili 18 meseci i, moguce je vec sada, imali velike padove ^tih^ partija,
4.mislio sam juce, a mislim i danas da jacina SRS-a i DSS-a lezi u nemogucnosti drzave i drzavnog aparata da napravi bolje uslove za zivot,
5.....
6.....
Sve mi ovo izgleda kao ponovno sazrevanje nekog lidera DS-a, koji nije naucio da SPO nije neko sa kim treba ici zajedno, da G17 ne sme biti glasnogovornik DS-a I DA KONACNO PREUZME ODGOVORNOST ZA SVOJE POSTUPKE.

Ako napravite i Vladu, srecno, i hvala Vam sto ste odrzali jos jedan cas iz politickih kombinacija Tadicu.

Back