nesbridzis
Iskusan
- Poruka
- 5.369
Goran Kalabic je presao cenzus,tj sada ce on biti presednik Opstine Beocin,a DS je pobedio u Beocinu.Zoran Tesic bivsi Presednik Opstine Beocina,predao je mesto presednika
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno,da bi covek bio fasista,nije potrebno niti da voli Hitlera,niti da voli Tomu.
Goran Kalabic je presao cenzus,tj sada ce on biti presednik Opstine Beocin,a DS je pobedio u Beocinu.Zoran Tesic bivsi Presednik Opstine Beocina,predao je mesto presednika
opste dobro - fin ti je novi avatar...
SRS stranke a on je bio Presednik Opstine Beocina
A sada kada je Kalabic Presednik Opstine Beocina,u Fabrickoj ambulanti[pored stadiona FKCement]radnici sto rade u ambulanti imace veliku platu,remontasi ce imati 20.000 dinara,takodje i ostalima ce se plata povecati.Beocin nece biti vise u mukamo,Beocin ce bolje ziveti,Beocin ce za 3 meseca dobiti Halu sportova[fudbal,kosarka,dzudo,karate,boks,rukomet...] to sve u jednoj hali koja je siroka 250-300 metara,Beocinci od danas ce bolje ziveti.Beocinci se raduju i sto su DS pobedili.
A sada kada je Kalabic Presednik Opstine Beocina,u Fabrickoj ambulanti[pored stadiona FKCement]radnici sto rade u ambulanti imace veliku platu,remontasi ce imati 20.000 dinara,takodje i ostalima ce se plata povecati.Beocin nece biti vise u mukamo,Beocin ce bolje ziveti,Beocin ce za 3 meseca dobiti Halu sportova[fudbal,kosarka,dzudo,karate,boks,rukomet...] to sve u jednoj hali koja je siroka 250-300 metara,Beocinci od danas ce bolje ziveti.Beocinci se raduju i sto su DS pobedili.
Mislim, sta reci......
Pozdrav iz LDP-a!
Jerry Roppero alias Markowac sprema govor o najgorem moderatoru i najgorim biračima.
Ovo prvo danas je već žvakano vidim.
Očekujem nešto u stilu "U Srbiji danas živi 29% Srba i 71% ostalih"
Meni se sve čini da su radikali pomrli. Cio dan su ođe zagađivali forum a sad nema niti jednog puškom da ga gađaš.
Odoše u istoriju.![]()
u beogradu ocito da nije istorija![]()
![]()
Mislim, sta reci......
Pozdrav iz LDP-a!
EVO STA SU PISALI POJEDINI KOJIH SADA NIGDE NEMA![]()