Radikali nikad jaci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to sa Kosovom i reakciju na nj razumijem,(vjerojatno bi kod nas bilo slicno) ali nezavisno Kosovo vidim kao posljedicu pogresne politike Srbije kao i posljedicu radikalizacije Srbije, a ne njen uzrok...da je Srbija, nakon pada Milosevica pametnom politikom demokratizirala Srbiju (dano joj je gotovo 10 god.) ispunjavala svoje obveze (suradnja sa Haagom npr.) bezrezervno i cinjenicno rascistila sa zbivanjima i zlocinima na Kosovu 99-e kao i svojoj ulozi u raspadu bivse nam, danas Kosovo nebi bilo nezavisno...isto tako argumentacija srpske politike za ostajanje Srbije na Kosovu bila je uvijek Kosovo je Srbija, kosovska bitka, kolijevka srpstva (a kosovo je kolijevka pravoslavlja a ne srpstva) a nije bila, sto je po meni trebalo biti, argumentacije...tadasnji rezim ucinio je to i to...sadasnji rezim je drugaciji, dokazi su ti i ti, imamo demokraciju..itd....ali tako nije argumentirano...nego sveopca galama , nepravda, povreda med. prava itd...i sl....kao da vam je Kosovo uzeto "iz cista mira"...mislim da u tome lezi greska srpske politike, tako da su oni koji odlucuju rade prihvatili povredu medunarodnog prava, nego dozvolili srpsku represiju na Kosovu...

Ehhhh...Jel vidite vi ovo ?!Dosle Usrase da nam sole pamet i uce pravdi.Hitlerovi saveznici...nama Srbima,koji smo uvek kroz istoriju bili na pravoj strani.E to je ono najtuznije.Mnogo smo nisko pali...:-|

to sa Kosovom i reakciju na nj razumijem,(vjerojatno bi kod nas bilo slicno) ali nezavisno Kosovo vidim kao posljedicu pogresne politike Srbije kao i posljedicu radikalizacije Srbije, a ne njen uzrok...da je Srbija, nakon pada Milosevica pametnom politikom demokratizirala Srbiju (dano joj je gotovo 10 god.) ispunjavala svoje obveze (suradnja sa Haagom npr.).. .

posebno valja naglasiti!!!

e pa pošto je jedan dio Srba u Srbiji mislio da pravila mogu vrediti za sve druge samo za Srbiju ne... (mi smo svoje sve isporučili i ne samo to već i dali i celi arhiv državnih tajni Haagu)....a znamo o kojem se glasačkom telu u Srbiji radi...a sad isti ti urliču....

ja se samo pitam: jel opet tim urlikom traže NATOvo nadlijetanje nad Srbijom?:roll:

Ovi Hrvati nam,ko sto vec negde rekoh,izgleda i na problemima zavide.Svuda nos moraju da zabodu i znaju sve o aktuelnostima kod nas.Ja jedva i da znam kako im se zove njihov predsednik a oni znaju sve nase poslanike,stice se utisak.Jel ste vi to toliko sredili svoju drzavu pa imate vremena i za tudje probleme?

mene zanima srpska politika u toliko koliko ima utjecaja i na nas i cijeli region...zamisli, vi( ili Albanci) nesto napravite na Kosovu, ode nam turisticka sezona...
i dobro je sto nas ima koji smo zainteresirani (ima jako mnogo Srba i na hrv. forumima) jer radimo na dijalogu, uzajmnom razumijevanju i upoznavanju, kako ne bi ponovo bili primorani razgovarati preko nisana

mene zanima srpska politika u toliko koliko ima utjecaja i na nas i cijeli region...zamisli, vi( ili Albanci) nesto napravite na Kosovu, ode nam turisticka sezona...
i dobro je sto nas ima koji smo zainteresirani (ima jako mnogo Srba i na hrv. forumima) jer radimo na dijalogu, uzajmnom razumijevanju i upoznavanju, kako ne bi ponovo bili primorani razgovarati preko nisana

uzalud... teško da će ove tvoje riječi doprijeti do njegovih sivih čelija....mnogo je srs-kalgon politika napravila štete da bi on to apsorbirao
tuga:-(

Ehhhh...Jel vidite vi ovo ?!Dosle Usrase da nam sole pamet i uce pravdi.Hitlerovi saveznici...nama Srbima,koji smo uvek kroz istoriju bili na pravoj strani.E to je ono najtuznije.Mnogo smo nisko pali...:-|

sorry, pogrijesila sam...
precijenila sam te jer sam mislila da je s tobom razgovor moguc...
a " argumenti" su ti.....kao i kod dijela srpskih politicara " ustase, Hitlerovi saveznici, uvijek na pravoj strani, kosovska bitka itd...
sa srecom ti...

E sad cu ovo da napisem pa neka me kazne(moderatori samo to i znaju,a ne primecuju kakve sve provokacije ove usrase salju)

1)**** mi se za vase primorje i turisticku sezonu!
2)j*ebe mi se za Hrvatsku uopste
3)J*be mi se sta vi Hitlerovi saradnici mislite
4)Ne dao vam Bog da vas opet gledamo preko nisana

E sad cu ovo da napisem pa neka me kazne(moderatori samo to i znaju,a ne primecuju kakve sve provokacije ove usrase salju)

:rolleyes:
eto ...apropo mojem prethodnom postu:roll:

ja da sam na mestu registre, pa da moj stav odobravaju dokazani neprijatelji srpskog naroda kao ustase i siptari , a da se sukobljavam sa vecinom pripadnika sopstvene nacije - duboko bih se zabrinuo za sebe i za svoje mentalno zdravlje.

i nije meni problem sto ste Hrvati.Ali stavite se u situaciju da neko od nas dodje na vas forum i pocne da provocira!U ovakvoj situaciji,kad znate da smo razdrazljivi i da nam sve smeta(jer su nam oteli deo teritorije).I sve to radite smisljeno.I ja ne razumem ove moderatore koji se ponasaju kao gluvi telefoni i dopustaju vam da pisete svasta,i kad nekome od nas pukne k****,odmah slede neke opomene.Umesto da vas trajno udalje i zabrane vam svaki pristup dok ne naucite da se lepo ponasate!

i nije meni problem sto ste Hrvati.Ali stavite se u situaciju da neko od nas dodje na vas forum i pocne da provocira!U ovakvoj situaciji,kad znate da smo razdrazljivi i da nam sve smeta(jer su nam oteli deo teritorije).I sve to radite smisljeno.I ja ne razumem ove moderatore koji se ponasaju kao gluvi telefoni i dopustaju vam da pisete svasta,i kad nekome od nas pukne k****,odmah slede neke opomene.Umesto da vas trajno udalje i zabrane vam svaki pristup dok ne naucite da se lepo ponasate!

ne dao Zeus da me ti učiš lepom vaspitanju i kulture:roll:

daleko bi dogurao:rolleyes:
:arrow::arrow::arrow:

Srpska radikalna stranka ima skoro 11 odsto veću podršku birača nego na parlamentarnim izborima u januaru 2007. godine, kada je osvojila 28,6 odsto, pokazalo je poslednje istraživanje „Medijum Galupa". Naime, da su izbori održani od 7. do 12. februara, kada je istraživanje sprovedeno, radikali bi dobili 39,4 odsto, što je oko dva odsto više od podrške koju zajedno imaju Demokratska stranka i G17 Plus, koje analitičari „Galupa" nazivaju „proevropskom grupacijom u Vladi".

----------

ko prati istrazivanja od 2000te do danas zna da su agencije za istrazivanje javnog mnjenja davale radikalima manje nego sto su isti osvajali na izborima od 2% do 10% tako da su danas radikali na realnih 42-45% podrske gradjana. Radikali su sve u svemu nikad blizi formiranju vlade.
Само је питање времена...захваљујући полтронској политици демократа према ЕУ и УСА....радикали треба само да чекају да ови сами себе победе..немају потребу чак ни за нкампањом

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back