Ono sto nikako ne mogu da svarim jeste toliki sukob izmedju ljudi koji "zele dobro" ovoj zemlji, Srbiji. Medjusobno se ne podnose...
O radikalima nemam i ne mogu imati pozitivno misljenje jer se pokazalo da jednostavno nisu VEŠTI POLITICARI, za rayliku od DSS-ovaca, VEC OBICNE GALAMDŽIJE KOJE KAD NISU NA VLASTI LAJU NA LJUDE IZ VLASTI, A KADA SU NA VLASTI LAJU NA CEO SVET.
Mozda gresim, ali mi se cini da oni ne bi bili dobri za Srbiju, jer nemaju nigde saveynike u svetu.
ALI IPAK, LDP i LSV jednostavno NE TREBAJU DA POSTOJE JER SE ZALAZU ZA KOMADANJE ZEMLJE I JER POSTOJE VIŠE NEGO OSNOVANE SUMNJE DA SU POVEZANI SA KRIMINALOM.Čanakov najbolji prijatelj je diler droge, neki Opačić, taj čovek je u zatvoru, osuđeni diler droge.
Čeda Jovanović je imao veze sa Zemuncima, kao on je bio nekakav agent Vlade, a nikom nikad nije podneo nijedan izveštaj, posećivao Šiptara u zatvoru, a kaže da je bio samo jednom kod njega- LAŽE.Verovatno je i imovinu stekao nelegalno.
Da ne govorim da je on bio agent i kada su Đinđića ubili, pa kakva je ta policija i kakvi su ti agenti kad nagovešteni atentat, još su i pokušali ( i to na PREMIJERA bato) ne mogu da predvide i spreče.
Uopste mi se ne čini pogrešnim iskaz Dejana Mihajlova da su Đinđića ubili njegovi, ali NAJBOLJE OD SVEGA JE KAKO SU NJEGOVI NAJBLIŽI SARADNICI (ČEDA I BEBA) TVRDILI DA JE ON IMAO VEZE SA ORGANIZOVANIM KRIMINALOM ( JOŠ GA UBIJAJU).
Zaključak- ljudi koji vode ove dve partije nisu normalni, ove partije ne treba da postoje.
Niko iole normalan ne bi trebao da glasa za LDP i LSV.
ALI, MISLIM DA SE RADIKALI MORAJU MODERNIZOVATI, OVAKVI I SA SESELJEM SU VELIKI PROBLEM ZA SRBIJU.