Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 184.374
Добро јутро, молим те, данас и сутра немојте излазити напоље без неке преке потребе. Немојте ни шетати. Аута треба напрскати течношћу са што више течног сапуна за руке. Показало се да радиоактивне честице се не задржавају. Немојте јести ништа зелено, салата лук а што је од данас па надаље убрано.
Само до продавнице.
Вероватно ће за пола године да нам кажу како је радијација била пет пута већа од дозвољене.
А ОНДА ЈЕ КАСНО.
У ЦЕЛОЈ ЕВРОПИ ЋУТЕ.
САМИ СУ ОВО ИЗАЗВАЛИ.
Ја сам био у војсци кад је био Чернобиљ 25/26.04 1986. Нису нам дали да отворимо прозоре два дана а камо ли да излазимо.
Удар у Хмељницком и Тернопољу је страшан. Девет пута јачи од Чернобиља. Тамо су били тактички нуклеарни пројектили тек пристигли из Енглеске.
Dobio sma ovu poruku. Treba biti oprezan.
Само до продавнице.
Вероватно ће за пола године да нам кажу како је радијација била пет пута већа од дозвољене.
А ОНДА ЈЕ КАСНО.
У ЦЕЛОЈ ЕВРОПИ ЋУТЕ.
САМИ СУ ОВО ИЗАЗВАЛИ.
Ја сам био у војсци кад је био Чернобиљ 25/26.04 1986. Нису нам дали да отворимо прозоре два дана а камо ли да излазимо.
Удар у Хмељницком и Тернопољу је страшан. Девет пута јачи од Чернобиља. Тамо су били тактички нуклеарни пројектили тек пристигли из Енглеске.
Dobio sma ovu poruku. Treba biti oprezan.