Rade Doroslovački

Čuo sam da je do sada oko 6000. studenata potpisalo nekakvu peticiju u kojoj se traži smena Dekana Radeta Doroslovačkog.

Izneću i svoje lično mišljenje

Ja sam tog čoveka video ukupno dva puta. Jedanput na dodeli diplome i drugi put na nekom predavanju. Nepoznajem ga. Ali je činjenica da za Ćosića za sve godine koliko je bio Dekan nikada nisam čuo o njemu ništa ružno, nikada ni u jednom ružnom kontestu, a da je Dekan Rade Doroslovački bio bar dva puta na tv-u da se pravda zbog nekih afera

Имам доста другова који су га уписали ове године, и неке већ свршшене студенте којима је предавао, нико није имао реч хвале за њега, нико.. Катастрофалан, као човек и као професор, воли да понижава како студенте тако и своје колеге.. И потписао сам ту петицију о којој причате, и за враћање професорице Иване Ковачић и за његову смену. :lol:

Doroslovački je danas reizabran ogromnom većinom glasova. Izgleda će ostati Dekan još naredne tri godine pa ide u penziju

Menije predavala matematiku njegova kćerka čini mi se Ksenija, ja o njoj mogu da kažem sve najbolje. A meni lično se Doroslovački ne svidja i od mnogih kolega sam čuo loše mišljenje o njemu. Ja istina otkad sam završio fakultet izuzetno retko idem na FTN, i za mene je Ćosić bio i ostao Legenda

Po priči nekoliko ortaka, kao i njihovih roditelja koji su isto studirali na FTN-u, Doros je nekada bio ok lik ali kako je počeo da se uzdiže na političkoj lestvici u okviru FTN-a tako je postojao sve gori i gori da ga danas smatraju jednim od većih smradova na FTN-u. Čuo sam gomilu priča gde smara i zajebava studente, asistente pa i druge profesore. Mada kažu da je on izbor manjeg zla jer je njemu protivkandidat bio neki sa mašinstva za kojeg mi je ortak sa tod smera rekao da kada bi imao izbora da rokne jednog čoveka a da ga niko ne osudi za to bio taj mašinac, tako da i od Dorosa ima gorih :D .

Poslednja izmena:

Back