NincheMaslachak
Početnik
- Poruka
- 22
Mozda ne bas elokventan govornik za televiziju ali surovo realan. Velika podrska za Radeta 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro,zašto je toliko teško prihvatiti očiglednu činjenicu da mnogi drugi bolje igraju fudbal od Srba ?
Da postoji dovoljan talenat ili kvalitet,došao bi do izražaja uprkos selektoru.Зато што није чињеница да многи играју фудбал боље од Срба ако не гледамо тимски већ индивидуално према играчима. Играју шпанци боље, португалци, французи, холанђани, енглези, немци, белгијанци и хрвати......од осталих смо бољи. Тако сада стоје ствари, евентуално у некој будућности можемо да надмашимо хрвате и белгијанце, остале поменуте тешко. Јер постоји индивидуални квалитет, а постоји и тимски квалитет. Тимски квалитет не зависи само од играча него у највећој мери и од оних који их воде - савез и комплетан стручни штаб на челу са селектором. Као квалитетан аргумент за ту тврдњу могу да ти дам меч Холандија-Аустрија. Индивидуални квалитет играча Холандије је несумњиво доста испред аустријанаца али тимски квалитет Холандије у том моменту је био катастрофално низак и то је оно што је превагнуло.
Могу да ти дам и пример у клупском фудбалу. Реал је у једном периоду 2000-их годинама имао дрим-тим, а нису могли да прођу даље од осмине финала ЛШ, камо ли да је освоје.
Екстремно је важно на који начин се воде играчи и тек кад установиш да су играчи вођени на прави начин онда можеш да их окривиш.
По мени једини период кад смо на играче мирне душе могли да свалимо кривицу је ера Радомира Антића. Он је успоставио један врло употребљив систем игре, компатабилан са играчима са којима смо тада располагали и у таквој ситуацији има смисла окривити играче.
У ери Пиксија, Крстаје и сличних ЈАЈАРА ПОЛТРОНСКИХ Божији је грех сваљивати кривицу на било ког играча.
Па не би дошао до изражаја ако је селектор неук и неспособан, ако поставља тактику за коју нема адекватан профил играча. Но добро сам овај твој одговор ми јасно ставља до знања да нема поенте да ти даље и детаљније објашњавам, нећеш докучити.Da postoji dovoljan talenat ili kvalitet,došao bi do izražaja uprkos selektoru.
Citiraj bar jedno autoritativno mišljenje iz sveta fudbala koje potvrđuje da je potencijal srpske fudbalske reprezentacije značajno veći u odnosu na rezultate koje postiže ?Па не би дошло ако је селектор неук и неспособан. Сам овај твој одговор ми јасно ставља до знања да нема поенте да ти даље објашњавам,нећеш докучити.
Ovaj covek nema ni stida ni srama, tacno bih ga pljunuo u lice kada bi ga negde sreo.
Лудило.Kaze idiot da je ponosan na igrace jer nijedna utakmica nije izgubljena sa 5:0. Ludilo mozga!
Rade ima licencu,ali je jednom prilikom rekao da on nije za posao trenera.Rade selektor.
Da postoji dovoljan talenat ili kvalitet,došao bi do izražaja uprkos selektoru.
Ako su igrači reprezentacije dobro plaćeni gastarbajteri,ne može selektor da se prema njima postavi kao trener nekog dečjeg tima.Tebe ću za uši izbaciti napolje,ti nećeš nikad igrati za tim i sl.
Све је то бизнис.Отприлике се зна ко мора да игра у репрезентацији, да би се после тај статус уновчио.Није исто када играч игра у репрезентацији на СП или ЕП, и када не игра, више вреди уговор са неким у игра у некој националној селекцији са ЕП или СП.Па не би дошао до изражаја ако је селектор неук и неспособан, ако поставља тактику за коју нема адекватан профил играча. Но добро сам овај твој одговор ми јасно ставља до знања да нема поенте да ти даље и детаљније објашњавам, нећеш докучити.
Rade ima licencu,ali je jednom prilikom rekao da on nije za posao trenera.
I, sta ako je Rade sarajlija, znaci o neznalici Piksiju i reprezentaciji sme da se prica i kritikuje samo u krugu dvojke?
Savo,nije glava samo da se šiša ili da se nosi kapa.Све је то бизнис.Отприлике се зна ко мора да игра у репрезентацији, да би се после тај статус уновчио.Није исто када играч игра у репрезентацији на СП или ЕП, и када не игра, више вреди уговор са неким у игра у некој националној селекцији са ЕП или СП.
Селектор можда има одрешене руке за 2 или 3 играча, остало је све унапред задато.
Mislim da ce ipak morati da ide,najnovije vesti pisu da je doslo do pobune i da Mesi[Tadic],Ronaldo[Mitorvic],De Brujne[SMS] i njegov brat nece da igraju dok je mister sa Nisave na klupi.Čovjek lijepo prizna da nije za trenera. Onaj glavonja niški neće da prizna nego se trpa gdje mu nije mjesto. Stojković je trener u rangu Savićevića. Sa tom razlikom što su genija torpedirali brzo, Dragan neće da ide i niko ga ne dira. Njemu dobro.
Muka mi je od tih mrsomuda npr. srpski Murinjo-Aleksandar Jankovic.Mozda ne bas elokventan govornik za televiziju ali surovo realan. Velika podrska za Radeta![]()
ne znam koliko si igrao futbal ali uopšte nije tako jednsotavno prebaciti loptu preko gol linije, posebno nije na ovako visokom nivouMuka mi je od tih mrsomuda npr. srpski Murinjo-Aleksandar Jankovic.
Fudbal je veoma jednostavan i prost sport i najlepsi kada se tako igra.
Prebaciti loptu preko gol linije na najjednostavniji moguci nacin.